reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Kłade jedną nogę na klapie wc, wkładam jeden palec no i już:) Nie mam popjęcia jaka powinna być szyjka w ciaży a jaka przed @. Ale zawsze jak sobie badam to jak wyciągam palec to cały jest w śluzie ( przepraszam za opisy) a dzień przed @ jest to śluz zabarwiony krwia. Nie widac jeszcze krwi an bieliźnie ale tam w środku już jest... No a teraz mam tylko taki biały, kremowy śluz.

Boze!!!!Ja zeswiruję... Wiecie jak trudno sobie nie wkręcać, ze to fasolka? Masakra. chyba idę spać. Prześpię cały dzień to nie bede o tym myśleć...

reklama
Ja chyba dziś oszaleje! Gdy kładłam sie spać to byłam pewna, ze rano budzę się z @. Nawet podpaskę na noc założyłam. No i teraz nie wiem co mam myślec...Nienawidze takich sytuacji!!!

cześć dziewczyny!
wisienka
spokojnie czekaj, nie nakręcaj się bo jeśli ta małpa przyyjdzie będziesz bardziej zawiedziona, a ja życzę Ci żeby nie przylazła!:-) A Ty troszkę wyluzuj;-)

Kłade jedną nogę na klapie wc, wkładam jeden palec no i już:) Nie mam popjęcia jaka powinna być szyjka w ciaży a jaka przed @. Ale zawsze jak sobie badam to jak wyciągam palec to cały jest w śluzie ( przepraszam za opisy) a dzień przed @ jest to śluz zabarwiony krwia. Nie widac jeszcze krwi an bieliźnie ale tam w środku już jest... No a teraz mam tylko taki biały, kremowy śluz.

Boze!!!!Ja zeswiruję... Wiecie jak trudno sobie nie wkręcać, ze to fasolka? Masakra. chyba idę spać. Prześpię cały dzień to nie bede o tym myśleć...

Ja tak samo "badam" :-). @ powinna być w sobotę co prawda, ale narazie śluz całkiem biały jest.
Ja się zaczęłam troche nakręcac, bo strasznie mi się twarz w tym tygodniu pogorszyła. Normalnie nie używałam nigdy podkładu , a teraz zaczęłam się mazać, żeby ludzi nie wystraszyć :-D, Podciągam to pod ewentualną ciążę. zawsze, to jeden objaw więcej :rofl2:

Wisienka trzymam kciuki za fasolę !!!!

scorpioneczka kiedy testujesz? ja nie mam żadnych objawów... A moze poprostu sie ich nie doszukuje... Staram się nie nakrecać na fasolke. Wole myśleć, ze poprostu @ przesuneła sie o kilka godzin.

reklama
ja to się chyba położe, nic mi się nie chce mam takiego lenia dzisiaj ,że o matko i córko, idę poleżeć zajrze późnej , pozdrawiam!

Do góry