Gratulacje! Sprawdź betę oraz przyrost. Nudnej ciąży życzę!Dzisiaj na teście 2 kreski, jedna blada
reklama
K
klaudia16
Gość
Jutro rano biegnę na betę nie mogę się doczekać w Wigilię to był najpiękniejszy prezent mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiejSuper! Pójdz na betę, będziesz miała pewność.
Miałam podobna sytuację, miałam dziwne pęcherzyki w jajniku, mimo, że zbliżał się okres (za 7dni) więc zrobiłam test owulacyjny wyszedł pozytywny (wcześniej przez cały cykl wychodziły negatywne). Z ciekawości zrobiłam ciążowy i wyszła blada kreska, teraz jestem w 9tyg. Zaszłam w 2cyklu po poronieniu. Potwierdź ciążę betą trzymam kciuki, żeby wszystko się udało
Izabela52
Fanka BB :)
A zapisał ci lekarz progesteron ?skoro on był winny poronienia powinnaś brać. Wiem co czujesz przeżyłam 2 poronienia u mnie trabofilia. Obecnie jestem w 18tyg ciąży. Trzymam kciuki za wysoka betę i nudna ciążęJutro rano biegnę na betę nie mogę się doczekać w Wigilię to był najpiękniejszy prezent mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej
K
klaudia16
Gość
Nie zapisał, bo mówił że mam przyjść jak zajde, wizyta dopiero w środę;< 2 dni po planowej miesiączce, mam nadzieję, że nic się nie stanie do tego momentu
A zapisał ci lekarz progesteron ?skoro on był winny poronienia powinnaś brać. Wiem co czujesz przeżyłam 2 poronienia u mnie trabofilia. Obecnie jestem w 18tyg ciąży. Trzymam kciuki za wysoka betę i nudna ciążę
K
klaudia16
Gość
Teraz progesteron był ponad 17, tyle to ja w ciąży poprzedniej nawet nie miałam, było 12, później 8 i spadł... także i tak jestem w szoku że taki podwyższony terazA zapisał ci lekarz progesteron ?skoro on był winny poronienia powinnaś brać. Wiem co czujesz przeżyłam 2 poronienia u mnie trabofilia. Obecnie jestem w 18tyg ciąży. Trzymam kciuki za wysoka betę i nudna ciążę
Izabela52
Przez dwa dni nic się nie stanie spokojnie. Dobrze że masz wizytę. Trzymam kciuki za ciebie będzie dobrzeTeraz progesteron był ponad 17, tyle to ja w ciąży poprzedniej nawet nie miałam, było 12, później 8 i spadł... także i tak jestem w szoku że taki podwyższony teraz
K
klaudia16
Gość
Dziś beta 27,3Gratulacje! Sprawdź betę oraz przyrost. Nudnej ciąży życzę!
Izabela52
Gratulacje spokojnej nudnej ciążyDziś beta 27,3
reklama
K
klaudia16
Gość
DziękujęGratulacje spokojnej nudnej ciąży
reklama