reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

narazie nic:) okresu nie ma cały czas.
Byłam rano w laboratorium na tescie beta hcg. Jutro rano bede miała wyniki.
Wiec jeszcze troszkę musze potrzymać was w ten niewidzy:sorry2:;-)
Zrobiłam sikańca ale bladzioch jest wiec nie wiem.
ale jest bladzioch ????? yeeeeeeeeeeeeeee:-D to czekamy na betke ! napewno bedzie wysoka!!:-D:tak:

reklama
Zajączek81, a Ty gdzie w taką zimę jedziesz samochodem??
Do pracy Aniu:))))
ja pewnie znowu auta nie odpale........ masakra jest z tym mrozem! na samą mysl z domu sie wyjsc nie chce!!:dry:
kinga wyczytalam ze betke poszła zrobic,a test ????????????????????
:-):-) Daj znac jak pęcherze!!!!!!!!
narazie nic:) okresu nie ma cały czas.
Byłam rano w laboratorium na tescie beta hcg. Jutro rano bede miała wyniki.
Wiec jeszcze troszkę musze potrzymać was w ten niewidzy:sorry2:;-)
Zrobiłam sikańca ale bladzioch jest wiec nie wiem.
:-D:-D:-D:-D Huuuuraaaa:)))))) Czekamy na wyniki Betki wtedy będzie szaleństwo na BB:-)
ledwo widoczny ale coś tam jest...
ja tam się jeszcze nie cieszę bo różnie może być.
obawiam się tej bety nawet. ale co ma być to bedzie.
Jutro napiszę na pewno.
Dziękuję za wsparcie :)
:-):-):-) A spróbuj nie napisać. :))

ledwo widoczny ale coś tam jest...
ja tam się jeszcze nie cieszę bo różnie może być.
obawiam się tej bety nawet. ale co ma być to bedzie.
Jutro napiszę na pewno.
Dziękuję za wsparcie :)

Spokojnie poczekaj do jutra i nie wywołuj wilka z lasu.
Jak coś jest to siuper i tak ma zostać.

A ja rano byłam u okulisty na dobranie okularów. Tylko muszę poczekać z cztery dni bo mam bardzo odmienne oba szkła. Od jakiegoś czasu musiałam porządnie skupiać wzrok jak dłużej czytałam albo jak oglądaliśmy filmy z napisami, jak było dużo dialogów do czytania to nie widziałam co się dzieje. Jak oglądałam filmy angielskie to wyłapywałam w tekście słówka te co znam, resztę się domyślałam dla potwierdzenia spytałam się M czy dobrze zrozumiałam co mówili i tak wyglądało oglądanie ze mną filmów anglojęzycznych. Zabrałam M na przymierzanie, powiedziałam, że musi ze mną wybierać bo jak się już przyzwyczaję to będę w nich chodziła i jemu też muszą się podobać. Jak już odbiorę to wstawię fotkę.
Pa Miłego dnia.

Hej dziewczynki dawno mnie tu nie było no ale niestety musiałam ochłonąć o ile sie po czymś takim da ochłonąć no niestety moje krwawienia był przyczyną poronienia :((((((nie wiadomo co się stało dostałam krwotoku i tyle nie było mi pisane mieć teraz dzidziusia:( teraz mamy sobie zrobić przerwę 2, 3 miesiące ale ja nie mam zamiaru czekać ja już chce być w ciąży !!!

Olica tulam mocno tak mi przykro, trzymaj się.
I działaj jak wydobrzejesz.
Ja też juz tutaj długo nie zaglądałam. Nie wiem czy jeszcze ktoś mnie tutaj pamięta? Bo właśnie tutaj zaczynałam pisać.

Hej dziewczynki dawno mnie tu nie było no ale niestety musiałam ochłonąć o ile sie po czymś takim da ochłonąć no niestety moje krwawienia był przyczyną poronienia :((((((nie wiadomo co się stało dostałam krwotoku i tyle nie było mi pisane mieć teraz dzidziusia:( teraz mamy sobie zrobić przerwę 2, 3 miesiące ale ja nie mam zamiaru czekać ja już chce być w ciąży !!!
a ktory to byl tydzien?? mialas samoistne poronienie??
przykro mi bardzo, wiem co czujesz....:zawstydzona/y:

reklama
Kinga - i co???

Dziewczyny mam pytanie, bo do tej pory mi sie to nie zdarzało-czy to normalne, że w trakcie @ bardzo mnie boli jajnik lewy, nie jest to ból ciagły - co jakiś czas, ale jak mnie dopada - to jest dość mocny. Nie wiem czy to skutek stymulacji, czy co - nic nie kumam. Teraz nic nie biorę, żadnych hormonów, bo będę miała tą histeroskopię. Ale czy tak moze boleć?

Do góry