Black_Opal
Fanka BB :)
Staraliśmy się tak intensywnie od marca. Myślałam że będzie naturalnie... Sądziłam że to stres i jak pojadę na urlop to będzie git. Potem jeszcze CASTAGNUS ale choć pomógł mi troszkę to nie doprowadził do zafasolkowania. W końcu zrozumiałam, że bez leków się nie uda i zaczęłam CLO. No i w 1 cyklu się udało
No a w ciągu tego cyklu kilkanaście razy płakałam że się nie udało, bo serduszkowanie tylko raz i w ogóle milion powodów wymyślałam. No ale zaczęły się dziwne bóle w dole brzucha. nie czułam takich nigdy. NA okres też się nie zapowiadało specjalnie. Myślałam że się zatrułam pistacjami bo miałam też dosyć luźną kupkę (sorki za szczerość)
W końcu wczoraj wieczorem zaryzykowałam i zrobiłam test Nie czekałam na drugą kreskę. Pokazała się od razu Jestem MEGA SZCZĘŚLIWA!!!
No i przede wszystkim czekam na Was na sierpnióweczkach
Oczywiście będę tu zaglądać cały czas i mobilizować do walki
No a w ciągu tego cyklu kilkanaście razy płakałam że się nie udało, bo serduszkowanie tylko raz i w ogóle milion powodów wymyślałam. No ale zaczęły się dziwne bóle w dole brzucha. nie czułam takich nigdy. NA okres też się nie zapowiadało specjalnie. Myślałam że się zatrułam pistacjami bo miałam też dosyć luźną kupkę (sorki za szczerość)
W końcu wczoraj wieczorem zaryzykowałam i zrobiłam test Nie czekałam na drugą kreskę. Pokazała się od razu Jestem MEGA SZCZĘŚLIWA!!!
No i przede wszystkim czekam na Was na sierpnióweczkach
Oczywiście będę tu zaglądać cały czas i mobilizować do walki