reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Staraliśmy się tak intensywnie od marca. Myślałam że będzie naturalnie... Sądziłam że to stres i jak pojadę na urlop to będzie git. Potem jeszcze CASTAGNUS ale choć pomógł mi troszkę to nie doprowadził do zafasolkowania. W końcu zrozumiałam, że bez leków się nie uda i zaczęłam CLO. No i w 1 cyklu się udało:laugh2:
No a w ciągu tego cyklu kilkanaście razy płakałam że się nie udało, bo serduszkowanie tylko raz i w ogóle milion powodów wymyślałam. No ale zaczęły się dziwne bóle w dole brzucha. nie czułam takich nigdy. NA okres też się nie zapowiadało specjalnie. Myślałam że się zatrułam pistacjami bo miałam też dosyć luźną kupkę :eek: (sorki za szczerość)
W końcu wczoraj wieczorem zaryzykowałam i zrobiłam test :tak: Nie czekałam na drugą kreskę. Pokazała się od razu :tak: Jestem MEGA SZCZĘŚLIWA!!!

No i przede wszystkim czekam na Was na sierpnióweczkach :-D
Oczywiście będę tu zaglądać cały czas i mobilizować do walki :-D

reklama
black opal ale zazdroszcze!!!!!!:-D:-D
tylko jedno serducho?????? w ktorym dc ???? no i juz kolejny raz widze ze ejdno wystarczy, ja tez mam takiego plana w tym cyklu :tak: a od stycznie tez bede na clo :tak:gratuluje ci raz jeszcze !! wkoncu sie doczekalas!!
ktory mialas dc jak testowalas wieczorem??

Marzenixx bardzo Cię przepraszam coś mnie się pomyliło:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: .Życzę ci aby @ nie przylazła przez następne 9 miesięcy.:tak:Jeszcze raz przepraszam.
Eve dzięki za zwrócenie uwagi:tak:

Black Opal GRATULUJĘ :-)

BLACK OPAL serdeczne gratulacje, dużo zdrówka i spokojnych 9 miesięcy :-). Też bym tak chciała, a u mnie niestety susza i śluzu ni ma...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Po skoku zaczynam duphaston.
Powiedzcie mi coś więcej na temat CLO, kiedy je lekarz przepisuje, przy jakich dolegliwościach?
Pozdrawiam

Opalku bardzo bardzo mocno, z całego serducha gratuluję, mam nadzieję że twoje szczęście przeniesie sie na inne staraczki i niedługo wiecej z nas będzie pisało o II kreseczkach;-)

Witajcie Kochane :-)
Przesyłam Wam całą masę świeżych fluidków ********************************************************************************************************************************************************************************
Wczoraj wieczorem ujrzałam II na teście :-D Wcale nie musiałam na tą drugą czekać, od razu się pojawiła! Nie była tak mocna jak kontrolna ale to bez znaczenia.
Dziś byłam na becie i wynik 238 :laugh2::laugh2::laugh2:
Jestem MEGAŚNIE szczęśliwa! No i chcę wykrzyczeć głośno wszystkim Dziewuszkom, żeby nie bać się CLO!!!
:-):-):-):-):-) Wielgaśne gratulacje!!!
Temperatura jest jeszcze niższa, skoku nie było( idąc wstecz 36,4 36,2 36,4 36,1 36,3 36,3 ). W poprzednim cyklu w 10 dniu kreski były bardzo wyraźne a testowa dużo mocniejsza. Testy wykonywałam o tej samej porze około 17. Miałam również torbiele na jajnikach-niestety skończyło się to laparoskopią (obu) 3lata temu. W tym cyklu mam rozpocząć przyjmowanie duphastonu, z tym, że lekarz mówił aby zaczęła je brać od 11dc, a ja z kolei wyczytałam, że powinno się zacząć po skoku temeratry i nie wiem co mam zrobić?
:sorry: a może ci sie cykl wydłuży!? więc owu będzie później?? narazie nie bierz dupka bo inaczej mozesz zastopować owu! tak jak mówisz poczekaj do skoku! :sorry:
Eve dzięki za zwrócenie uwagi:tak:
;-) nie ma sprawusi :-)

reklama
Witajcie Kochane :-)
Przesyłam Wam całą masę świeżych fluidków ********************************************************************************************************************************************************************************
Wczoraj wieczorem ujrzałam II na teście :-D Wcale nie musiałam na tą drugą czekać, od razu się pojawiła! Nie była tak mocna jak kontrolna ale to bez znaczenia.
Dziś byłam na becie i wynik 238 :laugh2::laugh2::laugh2:
Jestem MEGAŚNIE szczęśliwa! No i chcę wykrzyczeć głośno wszystkim Dziewuszkom, żeby nie bać się CLO!!!

GRATULUJĘ!!!

Teraz życzę dużo zdrówka i spokojnych 9 miesiecy!!!

W którym cyklu z clo zaskoczyłaś, bo ja teraz na nim jade!

Do góry