reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

starania się - watpliwości..

Zaniepokojona dobry test kupiłaś. U mnie się sprawdzał. Będę trzymac kciuki. Nie mysl,że fasolka jest niemożliwa. Jak patrzę na siebie to wiem,że wszystko jest mozliwe.
dziękuję ale przecież @ była ze 2 dni tylko ale była :eek::eek: wyjaśni sie ostatecznie jutro

reklama
!!!!!!!!! Kropka, bo jak ja się do Ciebie przejdę to popamiętasz"!!!!!!!!!!!!!!! JA narzekam na Ciebie!!! ja narzekam że prowokujesz i piszesz dużo jak mnie nie ma:-):-):-)
A co do wakacji. Czekamy kilka dni. Zreszta i tak musimy poczekac na autko bo idzie jutro na wymianę rozrządu.... :crazy: Dlaczego człowiek sobie jakiegos cienkuska nie kupił?!?!?!
Kochana my mamy UNO CLIP i uwierz mi mam brazylijski silnik i części mam tak cholernie drogie bo muszę na zamówienie ściągać a i tylko jeden mechanik umie go zrobic jak cos siądzie.Dobrze,ze Paweł sie zna to to co umie to zrobi sam :baffled:

Zajączku jak poważnie myslisz o ekspresie to mogę zapytac swojego M jak wróci z pracy o zdanie. On jest nawiedzony na punkcie kawy. Pewnie będzie wiedział który jest lepszy. My mamy fajny, jesteśmy z niego zadowoleni, ale niestety drogi dość był. I trzeba się juz na tym znać, bo filtry jakieś trzeba wymieniać i inne dziwne rzeczy robić. Ja go tylko włączyć umiem:-D
I do mebli mi pasuje:-D:-D:-D

Witam:)
Nie wiem czy dobrze trafiłam, ale właśnie zaczynamy starania o maleństwo i musze powiedzieć że strasznie się boję, z reszta mąż również. Pól roku temu stracilismy dziecko w 7 miesiącu ciąży po 4 miesiącach walki o maleństwo... Porobiłam badania hormonalne i niby wyniki są ok, ale ja i tak się boje. Lekarz wprowadził mi teraz 2 miesięczna kuracje duphastonem żeby odpowiednio stworzyc dogodne środowisko na zagnieżdżenie sie płodu i w sierpniu, wrześniu mamy próbować tylko ja sie strasznie boję... Czy Wy też macie obawy o nastepne ciąże?? Napiszcie cos prosze....

Co sie bedziemy rozliczac... 3kg w tą czy 3kg w tamtą...i tak niedlugo przytyjesz duuuzo wiecej i to nie z powodu cookies:-) ale przez Fasolkę!
He,he,he no mam nadzieję,że tak ale nie chciałabym przytyć 20 kg tak jak z Paulina :szok::baffled:bo wtedy hipopotam to przy mnie kruszynka:-(
dziękuję ale przecież @ była ze 2 dni tylko ale była :eek::eek: wyjaśni sie ostatecznie jutro
Ile razy to było tak,ze @ była ale krótka i skapa i okazywało sie że Fasolka jest

Zajączku jak poważnie myslisz o ekspresie to mogę zapytac swojego M jak wróci z pracy o zdanie. On jest nawiedzony na punkcie kawy. Pewnie będzie wiedział który jest lepszy. My mamy fajny, jesteśmy z niego zadowoleni, ale niestety drogi dość był. I trzeba się juz na tym znać, bo filtry jakieś trzeba wymieniać i inne dziwne rzeczy robić. Ja go tylko włączyć umiem:-D
I do mebli mi pasuje:-D:-D:-D
My myślimy o takim do 700 /800 zeta. My w domku mało kawy pijemy. Ja pije w pracy na co dzień. W sumie tylko w weekendy i jak ktos nas nawiedzi będzie potrzebny. Bedę baaaardzo wdzięczna za info:-)
A kiedy chcesz zatestować jeśli @ nie przylezie o czesie(a jak mówisz nie przylezie) bo juz sie straesuje :tak:;-)
Ja lukałam dla siebie ten z ZELMERA.
Trzymam sie tego co Gosia mi mówiła żeby miał mimimum 15 bar, to wtedy dobra kawa jest
Kochanie Poziomka się tak z Toba drażni,bo nie chce sie leniuszkowi neta w domu zainstalować(mówi,że ma lepszą wtyczkę w domu do podłącznia :-D) a potem musi nadrabiać
:-D
Przejrzałaś mnie Madziu:-):-):-)
A propo ekspresów...oba sa zelmera:-):-) aaaa i dzięki za info:-)
a testowac myślę we środeczkę;-)
I jeszcze nad takim sę zastanawiam....
"Kajt" - AGD/RTV: ZELMER 13z018 DOSTĘPNY !!
tylko wiecie co, wkurzają mnie wyświetlacze. Mam kuchenkę zelmera (mikrofalę) i wyłączam z gniazdka jak nie używam bo daje jak neon normalnie

Dzieki Barnadko...podczytuje Was ale ostatnio mam czesciej takie dni, ze nie mam weny do pisania...a jak mam wene to zaś Poziomka narzeka...tak zle, tak niedobrze:baffled:.
Witaj kropeczko

Kinguś super zdjęcie! Filmik tez masz?
Filmik mam

Nie wiem czy dobrze trafiłam, ale właśnie zaczynamy starania o maleństwo i musze powiedzieć że strasznie się boję, z reszta mąż również.
Witaj, bardzo mi przykro z powodu twojego maleństwa
[*]
Ja poroniłam w 8 tc teraz jestem znowu w ciąży.
Strach będzie zawsze bo masz za sobą trudne przejścia ale nie można zakładać najgorszego, musimy wierzyć że się uda:tak::tak:

Nie wiem czy dobrze trafiłam, ale właśnie zaczynamy starania o maleństwo i musze powiedzieć że strasznie się boję, z reszta mąż również. Pól roku temu stracilismy dziecko w 7 miesiącu ciąży po 4 miesiącach walki o maleństwo... Porobiłam badania hormonalne i niby wyniki są ok, ale ja i tak się boje. Lekarz wprowadził mi teraz 2 miesięczna kuracje duphastonem żeby odpowiednio stworzyc dogodne środowisko na zagnieżdżenie sie płodu i w sierpniu, wrześniu mamy próbować tylko ja sie strasznie boję... Czy Wy też macie obawy o nastepne ciąże?? Napiszcie cos prosze....

Witaj IWKA! Dobrze trafilas...to forum jest naprawde fajne:-)
Kochanie-bardzo mi przykro z powodu straty Maluszka! Ale czy znasz powody straty? Napisalas ze poronilas w 7 miesiacu? To juz bardzo wysokoaawansowana ciaża...co powiedzieli lekarze?
Mam nadzije, ze teraz wszystko pouklada sie znakomicie, ze szybko uda sie Wam zajsc w ciaze i juz niebawem bedziesz tulila sliczne malenstwo!

Jest tu kilka dziewczyn po poronieniu wiec one napewno napisza Ci o swoich obawach i lekach przed kolejnymi ciazami...na forum istnieje tez specjalny watek dla kobiet po poronieniu....ale my tutaj mamy kilka szczesliwych ciezarówek, ktore kilka m-cy temu poronily, a teraz wyczekuja na szczesliwe rozwiazanie..:-) tak wiec sie udaje!!!!.mysl optymistycznie a ja trzymam za Ciebie kciuki! pozdrawiam!

wysłałam chyba ze 20cv i juz mam dosyc.przylazlam do was sie zrelaksowac...

a u mnie bez zmian..raz sobie plamie a raz nie..@ brak dalej

iwka bardzo mi przykro z powodu twojej straty...wiem co czujesz bo w grudniu przezywalam to samo a forum pomoglo mi sie podniesc z depresji

reklama
Przejrzałaś mnie Madziu:-):-):-)

A propo ekspresów...oba sa zelmera:-):-) aaaa i dzięki za info:-)
a testowac myślę we środeczkę;-)
I jeszcze nad takim sę zastanawiam....
"Kajt" - AGD/RTV: ZELMER 13z018 DOSTĘPNY !!
tylko wiecie co, wkurzają mnie wyświetlacze. Mam kuchenkę zelmera (mikrofalę) i wyłączam z gniazdka jak nie używam bo daje jak neon normalnie
Tez fajny ale rzeczywiscie wyswietlacz ma duzy :-D
i fakt moja mikrowela a z ZELMERA ma dwie diody w pokretłach i też wyłączam na noc z gniazdka bo swieca strasznie
MOJA MIKROFALA

Do góry