reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Witam:happy:
LOREE SERDECZNE GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wspaniałe wiadomości- życzę spokojnych 8 miesięcy!
:-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D
Robiłam sobie te wróżbę i sami chłopcy ... :szok:

Nektarynko przykro mi ... nowy cykl i walczymy!
POZDRAWIAM!:-):happy:

reklama
Cześć dziewczyny, pamiętacie mnie ? dawno mnie tu nie było, ostatnim razem chyba przez ślubem, czyli przed 25 kwietnia. Po ślubie super, wybawiłam się nieźle. Dzidzia w brzuszku wykołysałam. Mi się właśnie zaczął 17 tydzień, czyli początek 5 miesiąca, a w ogóle po mnie nie widać. Nic jeszcze na wadze nie przybrałam, trochę się martwię. Brzuszek mi troszkę urósł ale jest malutki, słabo widoczny, chyba, że ubiorę obcisłą bluzkę to wtedy widać. Już się nie mogę doczekać aż będę miała duży brzuchol i jak mnie będzie dzidzia kopać. A co u Was? która zafasolczyła ostatnio ? pozdrawiam

Cześć wszystkim!!
mam do Was wielką prośbę 3majcie jutro kciuki i módlcie sie razem ze mną za powodzenie operacji mojej mamy!!

Loree wielkie gratulacje kochana!!

Zaniepokojona - ja już zaciskam kciuki za Twoją mamę!!

Loree - ja od początku wierzyłam w owocność twojego urlopu:-D GRATULUJĘ

A ze mną nie wiem co jest... żadnych objawów nie mam, strasznie boję się zrobić testu, ale też nie moge przestać o tym myśleć, ale postanowiłam sobie, że z ewentualnym testowaniem poczekam do piątku...

Bocianku mój, praca jest dosyć, dosyć, muszę się rozkręcić a że to market to trochę wysiłku. Miałam iść na siłownie ale zrezygnowałam bo teraz za siłownie mi płacą:-D

A ze mną nie wiem co jest... żadnych objawów nie mam, strasznie boję się zrobić testu, ale też nie moge przestać o tym myśleć, ale postanowiłam sobie, że z ewentualnym testowaniem poczekam do piątku...

Kochana Loree rozpoczęłam dobrą passe teraz twoja kolej po suwaczku widzę że już jeden dzień spóźnienia... oby tak dalej:tak:... trzymam kciuki!

reklama
Do góry