reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
DUPA!!!!!!
Mam strasznego doła... płaczę i mam dość..

No jak to ??? Przykro mi... Już nawet nie wiem co pisać w takich chwilach...

Siemacie lachony
Ja dopiero w domu i troche padam na pysk.
Zaraz poczytam co się działo chociaż kupiłam sobie winko czerwone i obawiam się, że zaraz padne ale musze wam napisać że

SIE ZAKOCHAŁAM.

Taki facet dzisiaj przyjechał do hotelu, że mózg staje.

A tak poza tym z tego zakochania to @ dostałam.

HAHAHA dobra jesteś !!! Oplułam klawiaturę koktajlem truskawkowym.
Teraz powinnaś to zlizać :tak::-p

Podczytuję Was dziewczyny od czasu do czasu :)
Mam 20 lat, nie staram się o dziecko, ale bardzo bym chciała je już mieć :) Wolałabym po prostu "wpasc" niż przeżywac to co Wy ... :(
Ale główki do góry :* Na pewno każda z Was będzie już niedługo szczęśliwą mamusią :D

A teraz coś na wielki uśmiech :)

Coś śmiesznego
cool.gif

Twoje ubrania:

Pierwsze dziecko: Zaczynasz nosić ciążowe ciuchy jak tylko ginekolog potwierdzi ciążę.

Drugie dziecko: Nosisz normalne ciuchy jak najdłużej się da.

Trzecie dziecko: Twoje ciuchy ciążowe STAJĄ się Twoimi normalnymi ciuchami.
_________________________ _________________________ ___

Przygotowanie do porodu:

Pierwsze dziecko: Z namaszczeniem ćwiczysz oddechy.

Drugie dziecko: Pieprzysz oddechy, bo ostatnim razem nie przyniosły żadnego skutku.

Trzecie dziecko: Prosisz o znieczulenie w 8.. miesiącu ciąży.
_________________________ _________________________ ____

Ciuszki dziecięce:

Pierwsze dziecko: Pierzesz nawet nowe ciuszki w Cypisku w 90 stopniach, koordynujesz je kolorystycznie i składasz równiutko w kosteczkę.

Drugie dziecko: Wyrzucasz tylko te najbardziej usyfione i pierzesz ze swoimi ubraniami.

Trzecie dziecko: A niby czemu chłopcy nie mogą nosić różowego?

Płacz:

Pierwsze dziecko: Wyciągasz dziecko z łóżeczka jak tylko piśnie.

Drugie dziecko: Wyciągasz dziecko tylko wtedy, kiedy istnieje niebezpieczeństwo, że jego wrzask obudzi starsze dziecko..

Trzecie dziecko: Uczysz swoje pierwsze dziecko jak nakręcać grające zabawki w łóżeczku.

Gdy upadnie smoczek:

Pierwsze dziecko: Wygotowujesz po powrocie do domu.

Drugie dziecko: Polewasz sokiem z butelki i wsadzasz mu do buzi.

Trzecie dziecko: Wycierasz w swoje spodnie i wsadzasz mu do buzi.

Przewijanie:

Pierwsze dziecko: Zmieniasz pieluchę co godzinę, niezależnie czy brudna czy czysta.

Drugie dziecko: Zmieniasz pieluchę co 2-3 godziny, w zależności od potrzeby.

Trzecie dziecko: Starasz się zmieniać pieluchę zanim otoczenie poskarży się na smród, bądź pielucha zwisa dziecku poniżej kolan.

Zajęcia:

Pierwsze dziecko: Bierzesz dziecko na basen, plac zabaw, spacerek, do zoo, do teatrzyku itp.

Drugie dziecko: Bierzesz dziecko na spacer.

Trzecie dziecko: Bierzesz dziecko do supermarketu i pralni chemicznej. _________________________ _________________________ ____

Twoje wyjścia:

Pierwsze dziecko: Zanim wsiądziesz do samochodu, trzy razy dzwonisz do opiekunki.

Drugie dziecko: W drzwiach podajesz opiekunce numer swojej komórki.

Trzecie dziecko: Mówisz opiekunce, że ma dzwonić tylko jeśli pojawi się krew. _________________________ _________________________ ____

W domu:

Pierwsze dziecko: Godzinami gapisz się na swoje dzieciątko.

Drugie dziecko: Spoglądasz na swoje dziecko, aby upewnić się, że starsze go nie dusi i nie wkłada mu palca do oka.

Trzecie dziecko: Kryjesz się przed własnymi dziećmi.

Połknięcie monety:

Pierwsze dziecko: Wzywasz pogotowie i domagasz się prześwietlenia.

Drugie dziecko: Czekasz aż wysra.

Trzecie dziecko: Odejmujesz mu z kieszonkowego.

CANNELLA zajebiste to jest:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

wiecie co.. szukam czegos w sprawie nieudanych insemiancji...sama jestem kresko ciekawa jakie sa przyczyny niepowodzenia....
moze ktoras z Was mnie oswieci...?!

wiecie co.. szukam czegos w sprawie nieudanych insemiancji...sama jestem kresko ciekawa jakie sa przyczyny niepowodzenia....
moze ktoras z Was mnie oswieci...?!

Nie wiem co i jak ale jak powiedziałam swojemu Super G (który dzisiaj spadł na drugą pozycję w rankingu samców do zdrady i skoku w bok), że inseminacja to pic na wodę fotomontarz. Ale ja czytałam wiele wypowiedzi gdzie laski zachodziły i bardzo polecały. Dlatego jak sobie zafunduję to w tajemnicy przed Super G.

U Martyny jest problem z nasieniem i tego nie obejdziesz.

no to przykro - ale znajac zycie to ty tak latwo nie odpuscisz -:happy::happy::happy: juz widze liczysz nastepna owulacje na suwaczku...
moze razem z martynka wam sie uda w tym cyklu...

Ten cykl był z premedytacją stracony bo mój nie chciał żeby się udało bo chciał żebym chociaż jeden miech popracowała. Więc byłam pewna że będzie lipa.
W tym cyklu chcę jechac na konsultacje do drugiego gina i spróbować inseminacji.

No obawiam się że to Martyna będzie mi udzielała instrukcji jak zajść ale zawsze ktoś musi iść na pierwszy ogień żeby inni mieli lżej:-D:-):-D

reklama
Moja przyjaciółka chodzi we Wrocławiu do tego lekarza
Mariusz Markuszewski

na tej stronie pełno negatywnych opinii o nim ale moja psiapsióła własnie dzięki niemu po 5 latach bezoowcnego leczenia poważnej endometriozy zaszła w ciaze.(babka która leczyła ja przez poprzednie lata dała jej na koniec 2% szns na ciaze) Dzięki jego dziwacznym globulkom,zaleceniom i rygorystycznej diecie wreszcie sie udało :-D
Ja tego pana nie znam ale Ona go poleca więc japodaje namiary na niego i Wam.Moze któraś mimo tych negatywów zechce się u niego skonsultować.
Termin ma na październik i bardzo sie z mezem cieszą.

Do góry