reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

tak MADZIA to moja starsza siostra o 2 lata:tak:ja jesj powiedziałam o naszym forum i chciałam żeby tu zajżała bo wiem jak długo się staraja o dzidzusia a ja aż tak nie jestem aż tak doświadczona w wiedze jak wy i mam nadzieję że razem z nami jej się uda:-)
no pewnie, ze jej sie uda - wszystkim nam po kolei sie udaje tylko musi wiedziec ze ta kolejka to tak nie do konca p[o koli:-):-):tak::tak:
Hello jest tam ktoś!!!!:-)

Jak wam mija niedziela,u mnie pogoda beznadziejna:-)
a u nas sie ladnie zrobilo - nawet krotki rekawek mozna bylo ubrac...
Siemacie Lachonarium
Dziś mój jedyny dzień wolnego ale odrabiałam rano zaległości w sprzątaniu i praniu, zaliczyłam rodziców bo tydzień mnie nie widzieli zaraz upiekę ciasto bo @ się zbliża wielkimi krokami i tak mi się chce słodkiego że zaraz ocipieje.

I tak na prawdę nie czuję się jak bym miała wolne.
zamiast lezec i odpoczywac to se zajecie znalazlas przy niedzieli - odp[oczywaj kobieto bo mieszkanie i sprzatanie to nie zajac i nie ucieknie:-):-):-)...tez ci ie odpoczynek nalezy...

reklama
Cześć Kochane moje :-) Ale tu dzisiaj cisza. Pogoda się poprawiła, to pewnie wszystkie wybyły na spacery i w odwiedziny ;-)
My dzisiaj z małżem na kolejnej sesji tatuowania. Wynudziłam się again, ale sama też się podłożyłam na chwilę pod igłę, bo potrzebuję poprawek i jakoś nie mogę tego skończyć tak, jak bym chciała.

Andzia
, gratulacje z powodu egzaminu!!

Olu PM, jestem z Tobą serduszkiem.

Ściskam Was wszystkie bardzo ciepło :-D

No ciasto wsadzone tylko jeszcze burdel muszę posprzątać co zrobilam robiąc ciasto. Do tego to ja mam talent - w sensie do robienia burdelu.

zamiast lezec i odpoczywac to se zajecie znalazlas przy niedzieli - odp[oczywaj kobieto bo mieszkanie i sprzatanie to nie zajac i nie ucieknie:-):-):-)...tez ci ie odpoczynek nalezy...

A jakoś tak Jagienka muszę znaleźć upust mojemu nieleczonemu ADHD. Poza tym jesteśmy tylko we dwójkę a robimy taki bajzel jak byśmy mieli 5 osobową rodzinę.
Do tego mój ma zakaz robienia prania więc sama muszę a tak mnie się nazbierało przez ten tydzień, że już mi rzeczy zaczyna brakować czystych.
Na szczęście mama mnie dzisiaj poratował i dała troche smakołyków do jedzenia to odejdzie mi gotowanie.

Moj ma wolne we wtorek to gnojowi zostawie liste co ma zrobić - oczywiście odpierdzieli maniane i na odpierdol się wszystko zrobi ale chociaż odwleke w czasie gruntowne sprzątanie i jakoś nas nic nie zeżre do tego czasu.

Moj ma wolne we wtorek to gnojowi zostawie liste co ma zrobić - oczywiście odpierdzieli maniane i na odpierdol się wszystko zrobi ale chociaż odwleke w czasie gruntowne sprzątanie i jakoś nas nic nie zeżre do tego czasu.
jak mu napiszesz co gdzie lezy i jask bardzo scierka ma byc mokra czy sucha to moze nie bedzie gorzej niz przed - mojego nauczylam myc lazienke i kibel i robi to bezblednie ale odkurzanie samodzielne nie wchodzi w gre - jak nie powiem ze trzeba to nie wpadnie sam:-D:-D:-D

Mój niby wie gdzie odkurzacz stoi i jak sie go obsługuje ale jak ja widze jak on odkurza to wpadam w szał. Po wierchu głaska jak zawieszony, dla niego wyższą filozofią jest że kurz zbiera się pod meblami, że pajęczyny (tak to jest w poniemieckich domach) ze ściany też trzeba odkurzyć i czasami się schylić podczas odkurzania.

Na szczęście gary zmywa. Jako kucharz wie że czasami kuchnie trzeba ogarnąć.

Ale łazienka:-D:-D:-D:-D dla niego to już kosmos i czeczenia.

Jak nie rykne i nie powiem co ma zrobić to żeby nawet dziwne stwory latały po domu to by tego nie skojarzył ze sprzątaniem.

Ciao belle :)

oto jestem. widze ze mnie wolalyscie tak niesmialo to sie pojawiam. Melduje ze jeszcze dycham, chociaz moze te upaly mnie niedlugo wykoncza. U nas od ponad 2 tych temperaturka w ciagu dnia tak pomiedzy 30 a 35. Zamontowalismy sobie wentylatorek na suficie w akcie desperacji bo jak w maju sie zdycha to co bedzie w lipcu?? masakra Wracajac do tematu. Podczytuje Was troche tak po lebkach z braku czasu a juz na pisanie nie mialam weny. Bo tak:tempki nie mierze, dupska w gorze nie trzymam, nie licze, nie zagladam, nie macam :):) nie wydziwiam, slabo mam do opowiadania w temacie. No i tez nie mam czasu sie ogarnac a co dopiero kilka chwil zeby Wam tu poswiecic. Moj makaronek tez nie daje mi sie nudzic. Wydziwia mi tu wycieczki , wypady rozne. Tak mnie przeczolgal w zeszlym tygodniu po gorach, ze prawie nawzajem sie reanimowalismy, ale na szczyt wlezlismy. Ehh starosc nie radosc:) W kazdym razie pozdrowka z goracego piekielka . 3mam kciuki za wszystkie i gratuluje tym juz zafasolkowanym. Bernardka widze, ze niedlugo bedziesz wice pamietajaca (przelozona to oczywiscie kropeczka - plamka) :) buziaki 4 all

Ciao belle :)

oto jestem. widze ze mnie wolalyscie tak niesmialo to sie pojawiam. Melduje ze jeszcze dycham, chociaz moze te upaly mnie niedlugo wykoncza. U nas od ponad 2 tych temperaturka w ciagu dnia tak pomiedzy 30 a 35. Zamontowalismy sobie wentylatorek na suficie w akcie desperacji bo jak w maju sie zdycha to co bedzie w lipcu?? masakra Wracajac do tematu. Podczytuje Was troche tak po lebkach z braku czasu a juz na pisanie nie mialam weny. Bo tak:tempki nie mierze, dupska w gorze nie trzymam, nie licze, nie zagladam, nie macam :):) nie wydziwiam, slabo mam do opowiadania w temacie. No i tez nie mam czasu sie ogarnac a co dopiero kilka chwil zeby Wam tu poswiecic. Moj makaronek tez nie daje mi sie nudzic. Wydziwia mi tu wycieczki , wypady rozne. Tak mnie przeczolgal w zeszlym tygodniu po gorach, ze prawie nawzajem sie reanimowalismy, ale na szczyt wlezlismy. Ehh starosc nie radosc:) W kazdym razie pozdrowka z goracego piekielka . 3mam kciuki za wszystkie i gratuluje tym juz zafasolkowanym. Bernardka widze, ze niedlugo bedziesz wice pamietajaca (przelozona to oczywiscie kropeczka - plamka) :) buziaki 4 all

Ja pierdziele o kurczątko toż to szok. Łaskawa obcokrajowiczka sie odezwała.

Nie podnoś mi ciśnienia z tą temperaturą, nawet nie pisz o pogodzie.

Już myślałam, że cię makaronem utuczyli i do kompa się nie możesz doturlać.

witaj makaronko - wracaj do nas i dawaj troche tego slonca bo u nas dopiero dzis sie cieplej zrobilo a tak do dysc i sikawica i 10 st na termometrze...jak dla mnie lato mogloby wejsc juz w faze lutealna czyl;i w wyzsze temperatury...

Ja sie boje że lato już było a teraz mamy jesień.

A tak zapytam, gdzie dziewuchy. Czyżby niedzielnie poświęcały się ognisku domowemu??:-):-D:-)

reklama
Ja bym sie sloncem chetnie podzielila.

A przepraszam jasnie Pania ze mogla sie poczuc lekko zaniedbana.;-)

niby te makarony tlucza ale poki co jeszcze przemiana materii mnie ratuje. Zajadam te makarony od 2 lat prawie codziennie i mam 55kg przy 173 cm wzrostu, takze poki co mi nie szkodzi.:tak: albo sciemy jakies i propaganda

Do góry