reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Jadźka mnie potrafiło boleć dobry tydzień po zastrzyku. I to nie ważne, że na lewym jajniku był pęcherz tylko bo napierdzielały 2 na raz.
Mnie wczoraj bolało jak cholera .... dziś nic aż do teraz kurcze w zeszłym też mnie bolało a dupa nic nie wyszło ... tylko że teraz to IUI była kurde jestem straszną panikarą... jak ja wytrzymam te 12 dni zwariuje chyba!

reklama
Oj dziewczynki:-( Chyba nie będe jutro testowac:-(
Byłam w łazience i mam różowawy śluzik taki lekko zabarwiony. To na pewno @ się rozkręca, eh.
A jednak te testy owulacyjne co zamowiłam przydadzą sie w czerwcu:-D
moze nie... nie trac nadziei - u mnie dalej nic tylko mdli mnie tak jakos...caly czas

a teraz przesyłam mase fluidków
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
buziaki
ja tez sobie zlapie troche garsci ... dzieki...

No to ja już moze zaczne bluzgac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bo cholera jasna mam lekko zabarwiony różowy śluz:angry::angry::angry:
Na podpasce śladu nie ma ale na papierze jest..Grrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
@ się pewnie rozkreca..:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Testy owulacyjne jednak się przydadzą w czerwcu:wściekła/y:

Mloda

Nie wariuj. Wytrzymasz - jestes zuch. Dziidzia potrzebuje spokoju coby sie zagniezdzic wiec idz mnie precz od kompa bo ten tez zle wplywa i sie relaksuj

O kimś zapomniałam - na bank. Może mi się przypomni.:eek:

:-):zawstydzona/y::-)

Cholera boję się... że IUI była za wcześnie?!
!

martynko nie martw sie za wszesnie, bo na pewno mialas inseminacje w dobrym momencie i nie masz powodow do zmartwien!!! Sprobuoj sie wyluzowac jakos, nie myslec chpoc chwilke o tym....wiesz ze stres i nerwy nie sprzyjaja fasolkom....?
Trzymamy kciuki kochanie!!!! Bedzie ok-zobaczysz! za 2 tyg pojawia sie piekne i mocne dwie krechy na tescie!

No to ja już moze zaczne bluzgac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Bo cholera jasna mam lekko zabarwiony różowy śluz:angry::angry::angry:
Na podpasce śladu nie ma ale na papierze jest..Grrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
@ się pewnie rozkreca..:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Testy owulacyjne jednak się przydadzą w czerwcu:wściekła/y:
Ej...Aga-na razie to sluz, jeszcze nie @...poki jej nie ma mamy nadzieje...tak?

LOLITKO nie wyganiaj mnie;-) bo ja teraz sama w domku bo M. poszedł samochód naprawiać... i cholernie mi się nudzi... już nie panikuję obiecuję!:-)

Dobra ciotka. Mala lekcje Ci trza zapodac ze skrotow.Jak masz wiecej pytan to wal
IUI - inseminacja
IVF - zwykle invitro
IVF CGH - zwykle invitro, ale przed zaplodnieniem jajeczka oglada sie je dokladnie pod wzgledem chromosomow czy nie ma jakos anomali i wybiera to najlepsze

To mnie się tyczy chyba tylko to. Bo mój ma nasienie pierwyj sort.
A rozkminiłaś już jak rozczytać cenę zabiegu. Bo byłam na stronie jednej kliniki no i niby wsio podane ale niby cena zabiegu IVF podana ale zaraz potem jakieś mrożenie zarodka i płynu. Czy to jest normalne że przed zabiegiem pobiera się jajko i sperme i trza je zamrozić czy to dodatkowa opcja nie wiem. np na przyszłość.

Mnie wczoraj bolało jak cholera .... dziś nic aż do teraz kurcze w zeszłym też mnie bolało a dupa nic nie wyszło ... tylko że teraz to IUI była kurde jestem straszną panikarą... jak ja wytrzymam te 12 dni zwariuje chyba!

Ja miałam zastrzyk we wtorek a do tej pory czuje prawy jajnik. W zeszłym cyklu byłam odlądać pęcherze po zastrzyku 3 dni i już był płyn a jajniki nadal napierdzielały. Jadźka trochę chemii się nawpierdzielamy więc wsio pariadkie.

Jak będziesz panikować to też nie dobrze. Kup se druty i napierdzielaj sweterki dla fasoli.

A wal śmiało:-D:-DNie krępujsja.:-D:-D

Qurwa wiedziałam.

Kropka moje ty szczęście trzymam kciuki za poniedziałek. Nie denerwuj się za bardzo bo mnie mówili, że jak ktoś strasznie zestresowany to może znieczulenie nie zadziałać.

Tak więc panikuj ale spokojnie. Będę szkrabie o tobie myśleć w poniediałek. A jak bierzesz komórke do szpitala to podam ci na private nr telefonu i wyślesz smska jak i co i kiedy wychodzisz, co????

reklama
Qurwa wiedziałam.

Kropka moje ty szczęście trzymam kciuki za poniedziałek. Nie denerwuj się za bardzo bo mnie mówili, że jak ktoś strasznie zestresowany to może znieczulenie nie zadziałać.

Tak więc panikuj ale spokojnie. Będę szkrabie o tobie myśleć w poniediałek. A jak bierzesz komórke do szpitala to podam ci na private nr telefonu i wyślesz smska jak i co i kiedy wychodzisz, co????

Dzieki Haniu!
kciuki prosze na wtorek! Bo w poniedzialek maja mnie tylko przygotowywac do zabiegu....cokolwiek by to znaczylo (mam nadzieje, ze nie lewatywa)...a zabieg mam miec we wtorek...:-)
Licze ze w domu bede bardzo szybko i ze uda im sie zrobic wszystko tylko artroskopowo i ze nie trzeba bedzie ciac calego kolaniska...

Ok wzielam do serca Twoje rady....bede panikowala spokojnie...
:-)

A ja bede trzymala kciuki za twoja robote....kiedy to zaczynasz??? jakos teraz tez, prawda?

I celem ostresowania ide na spacerek po lesie bo mi Ola-bratanica juz od pol godziny pod drzwiami sterczy i nawoluje....

tymczasem Kobitki!

Ostatnia edycja:
Do góry