reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Olica dobra fura:-D Uwielbiam ten odcień zielonego:eek:

Niunia ten twój to teraz może mieć ksywe Kulawiec:-)

Lolita - qurwa ja pierdole jaki koszt. Mam na razie 200,00 :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
o:eek:

Niunia ten twój to teraz może mieć ksywe Kulawiec:-)

Dobre, ale on woli chyba Jeżol bo tak już wołać będą go koledzy w pracy. Już raz padła taka ksywa jak był zanieść zwolnienie bo kuleje i to bardzo. W dodatku jakieś zapalenie mięśnia w prawej nodze się mu przypałętało. Już całkowicie Kalika.

Hanka może najpierw spróbuj IUI to ok 1000 zł?!

Nawet na to nie mam:-D:-D:-D
Mój Super G coś nie zachętnie podchodzi do inseminacji. Ale stwierdziłam, że damy sobie jeszcze trochę czasu i jak nic nie wyniknie to wybiore się do Wrocka na inseminacje.

Hanka
No a co zrobic jak sie chce dzidzie a nie mozna :-(

Ja wiem tylko to paranoja, że praktycznie tylko my nie uznajemy bezpłodności jako choroby i zagrożenia i nie refundujemy in-vitro.
I jeszcze kościół będzie mi sie wpieprzał w to wszystko.

Hanka bo jak twój M. ma super wyniki to IUI powinno się udać za pierwszym razem... podobno można IUI na NFZ ale cholera długo się czeka i trzeba mieć znajmości w szpitalu...

Dobre, ale on woli chyba Jeżol bo tak już wołać będą go koledzy w pracy. Już raz padła taka ksywa jak był zanieść zwolnienie bo kuleje i to bardzo. W dodatku jakieś zapalenie mięśnia w prawej nodze się mu przypałętało. Już całkowicie Kalika.

To ty nieczuła kobieto zamiast go gwałcić i ujeżdżać to powinnaś mu masage robić- I tu myśle o nodze:-D:-):-D

Hanka bo jak twój M. ma super wyniki to IUI powinno się udać za pierwszym razem... podobno można IUI na NFZ ale cholera długo się czeka i trzeba mieć znajmości w szpitalu...

U nas nie ma nawet w szpitalu, w szpitalu nawet nie ma badań na wrogość śluzu.
Szukałam inseminacja najbliżej Wrocek 120 km albo Zielona Góra (ale gorszy dojazd) no ewentualnie Poznań ale tam to już mam 350 km.

Niby byłe miasto wojewódzkie ale zadupie gorsze niż Zimbabwe czy jakoś to tam się pisze.

Śmiejcie się z Oli, ale dziś byliśmy w "Askot" i kupiłam X-LANDERA XA
icon_smile.gif
piekny - gratuluje... nie przejmuj sie przesadami - wiesz ze jest ko i tego sie trzymaj...:-):-)

reklama
Znalazłam gabinet gdzie faciol robi inseminacje i jest 30 km ode mnie. Ciekawa jestem czy to dobry specjalista???

Może za dwie wypłaty walne se zabieg.:-D:-D:-D

Juz mi siada na beret.:-D:-D:-D

Do góry