reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Aaaatam dziecinny KOLOROWY bardzo pozytyny;-)

Spadam, idziemy z M do parku na kawke i ciasteczko, polezec na zielonej trawce taka piekna pogoda. Mamy oboje wolne CALY weekend ale sobie odpoczniemy.

Do wieczorka.
Cały weekend Wasz to możecie brykac do woli:-p:-D

ja to bym sie chyba nie odwazyła ale kto wie nie mam w domu takiego sprzętu to nie wiem :-D:rofl2:;-)

ale dzisiaj tutaj pustki gdzie was wszystkie wywiało czyżby aura nie sprzyjała siedzeniu przed komputerem??
No ja własnie nie wiem gdzie te babeczki wszystkie wywiało:-D
nie bądź sknera i daj przepis na te gołąbki!! :tak::-)

Zajaczku a ja mam jeszcze gorszą perspektywę na weekend bo do szkoły muszę iść i mnie 3 kolokwia czekaja z tego na 2 nawet jednego zdania notatek nie mam to sie nazywa pilna uczennica :rofl2:
Właśnie, właśnie przepis prosimy na gołąbki... mniami..:-)
Ah.. ja tez jutro do szkoły:nerd: Ale mi się nie chce.. buuu:angry:

WITAM!:-)
Sorry że nie odpisuję na posty ale jeszcze nie zdążyłam poczytać?!
Był wczoraj na wizycie i powiem wam mam naprawdę fajnego lekarza! :tak:Był bardzo przejęty że się nie udało, teraz dostanę dupason (czy jakoś tak) będzie też usg po IUI by sprawdzić czy napewno pęcherzyki pękły... teraz musi się udać. Kazał nie mysleć o in vitro bo to jeszcze za wcześnie trzeba próbować IUI.
Termin IUI to prawdopodobnie czwartek albo piątek, kolejna wizyta we wtorek- podglądanko pęcherzyków...;-)
idę pocztać!
POZDRAWIAM:happy:

Dziendobry kochane ja dzis naburmuszona chodze od rana bo @ sie zjawila malpa jedna:wściekła/y:kurde az sie dzis poryczalam bo kto to widzial tylke czekac wczoraj minelo 2 lata i ciagle pod gorke i ciagle nic :confused2:ah mam juz dosc chyba pora pogodzic sie z mysla ze mama nie zostane:-(bo co innego pozostalo nakrecac sie coi miesiac i plakac stresowac jak przylezie wcale mi to nie potrzebne te nerwy poprostu zycie jest niesprawiedliwe i tyle :zawstydzona/y::angry:

Przepraszam was kochane ze tak walnelam tym wszystkim ale naprawde mam dosc zreszta komu jak komu ale wam nie musze mowic bo pewno same tak macie:confused2:

Olesiu kochana najlepszego i duzo milosci :tak::-D

Dziendobry kochane ja dzis naburmuszona chodze od rana bo @ sie zjawila malpa jedna:wściekła/y:kurde az sie dzis poryczalam bo kto to widzial tylke czekac wczoraj minelo 2 lata i ciagle pod gorke i ciagle nic :confused2:ah mam juz dosc chyba pora pogodzic sie z mysla ze mama nie zostane:-(bo co innego pozostalo nakrecac sie coi miesiac i plakac stresowac jak przylezie wcale mi to nie potrzebne te nerwy poprostu zycie jest niesprawiedliwe i tyle :zawstydzona/y::angry:

Przepraszam was kochane ze tak walnelam tym wszystkim ale naprawde mam dosc zreszta komu jak komu ale wam nie musze mowic bo pewno same tak macie:confused2:
Oj Kochana nie załamuj się.. A co na to lekarz? Mowiłaś, że juz od dwóch lat się staracie lekarzowi?

nie mialam takiego problemu, ale kojarze ze dziewczynom zdarzalo sie ze mialy pusty pecherzyk a przy kolejnej wizycie okazywalo sie ze wszystko jest ok
icon_smile.gif

czego i tobie zycze
tym bardziej ze 7 tydzień to generalnie wczesne na usg i mogą być takie pomyłki.

Spadam Kobiałki, wymyśleć jakiś obiad. Będę jutro!! Miłego wieczorku.
Martynko, wszystko będzie dobrze !!!! Zobaczysz:-):-)
Buziole
papa Zajączku przykicaj do nas jutro!!:-)
WITAM!:-)
Sorry że nie odpisuję na posty ale jeszcze nie zdążyłam poczytać?!
Był wczoraj na wizycie i powiem wam mam naprawdę fajnego lekarza! :tak:Był bardzo przejęty że się nie udało, teraz dostanę dupason (czy jakoś tak) będzie też usg po IUI by sprawdzić czy napewno pęcherzyki pękły... teraz musi się udać. Kazał nie mysleć o in vitro bo to jeszcze za wcześnie trzeba próbować IUI.
Termin IUI to prawdopodobnie czwartek albo piątek, kolejna wizyta we wtorek- podglądanko pęcherzyków...;-)
idę pocztać!
POZDRAWIAM:happy:
tym razem napewno sie uda i fajnie że lekarz taki miły i przyjazny bo to też robi swoje:tak::-)

Olesiu kochana najlepszego i duzo milosci :tak::-D
oj kochana ja o 7 cyklach mam takie same mysli jak ty a co dopiero po 2 latach :tak: ale musimy sie jakoś trzymać i najważniejsze nie poddawać:tak: ja przynajmniej próbuję

już zadawałam dzisiaj to pytanie ale nikt na mnie chyba dzis nie zwraca uwagi a ja naprawdę nie wiem co mam już robić i jakie badania sobie zafundować jeszcze bo dlaczego sie nie udało jak prolaktyna wyregulowana :-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry