reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Olapolap- ja tez lubie malowanie, tapetowanie, przemeblowania itp :)buuu brzusio boli a tu trzeba w pracy siedziec... a zaraz po niej lece na kurs.Bede w domu dopiero o 20.Mam nadzieje, ze M. bedzie czekal z jakas fajna obiado-kolacja... pewnie mina mu troche zrzednie jak zobaczy sukienke, a konkretnie jej cene... ale co tam- musialam sie jakos pocieszyc... gdyby nie to, to pewnie za jakis czas musielibysmy przejsc przez jakies kosztowne leczenie glebokiej depresji. ;) lepiej wiec, ze zdusilam to w zarodku :)

Malarz? :-) Przeciez malowanie to sama przyjemnosc
;-):tak:

Ja też lubię malować!

Tak, ale niestety Mój facet pracuje teraz po 12h i nie chcę go męczyć a marzy się nam na wiosnę już mieszkać ''na swoim'':-) A ja nie cierpię malować a tym bardziej tapetować:-)
Tapetować nawet nie umiem , więc się za to nie biorę. Nie dziwię ci się, nie ma to jak mieszkać samemu!!!

Jutro to ja idę już do lekarza. Mój mi kazał i nie mam wyjścia, a ja chciałam poczekać jeszcze z miesiąc.
Jutro może być za wcześnie! Może jeszcze nic nie być widać, jeśli chcesz usg! Ale z tym miesiącem to nie przesadzaj! Musisz od razu zrobić wszystkie podstawowe badania. Przygotuj się na częste wizyty u lekarza! Ja bym miesiąca nie wytrzymała:no::no:

Olapolap- ja tez lubie malowanie, tapetowanie, przemeblowania itp :)buuu brzusio boli a tu trzeba w pracy siedziec... a zaraz po niej lece na kurs.Bede w domu dopiero o 20.Mam nadzieje, ze M. bedzie czekal z jakas fajna obiado-kolacja... pewnie mina mu troche zrzednie jak zobaczy sukienke, a konkretnie jej cene... ale co tam- musialam sie jakos pocieszyc... gdyby nie to, to pewnie za jakis czas musielibysmy przejsc przez jakies kosztowne leczenie glebokiej depresji. ;) lepiej wiec, ze zdusilam to w zarodku :)
Ja za miesiąc będę robiła remont u siebie, więc zapraszam:-) na pewno pomoc się przyda :-) Ja też siędze w pracy, ale ja dopiero przyszłam, więc przede mną długa droga do wyjścia, a Ty za niedługo kończysz. Też mam ochotę kupić sobie coś, jakiegoś ciuszka, już nawet nie pamiętam kiedy ostatnio na jakichś zakupach byłam.

Dlaczego odpada:-)Lipiec sierpien jest bardzo goraco...w zeszlym roku kapalam sie w fiordach:-)Tak masz racje jest przepieknie..warto zwiedzic!
No co za baba złośliwa! O fiordach mi tu opowiada jak ja teraz za oknem śnieg widzę! Ale ci zazdroszczę. Kusisz, kusisz, muszę przemyśleć sprawę, bo jeszcze wakacje nie wykupione. Tylko,że ja chciałam w maju gdzieś pojechać.

No w końcu suwaczek mi się udał, ale z pomocą mojego. Narazie się nie rozmyśliłam i nie mam zamiaru, mam wspaniałego faceta:-) Ślub zaczęliśmy organizować 1,5 roku temu, został tylko miesiąc i już się nie mogę doczekać :-)
Długo wszystko organizujecie, pewnie będzie wielkie weselicho!:-D

Ja też mam rozmiar 34 :-) mam nadzieję, że teraz będę miała większy i że mi tak zostanie :-)
Ja już nie mam 34:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja też lubię malować!
Jutro może być za wcześnie! Może jeszcze nic nie być widać, jeśli chcesz usg! Ale z tym miesiącem to nie przesadzaj! Musisz od razu zrobić wszystkie podstawowe badania. Przygotuj się na częste wizyty u lekarza! Ja bym miesiąca nie wytrzymała:no::no:
Jutro idę do lekarza, ale usg mi nie będzie robił bo on nie ma. A na badanie jest też za wcześnie, żeby mógł powiedzieć, że to ciąża??

reklama
Do góry