ewelaa
Fanka BB :)
Jutro to ja idę już do lekarza. Mój mi kazał i nie mam wyjścia, a ja chciałam poczekać jeszcze z miesiąc.@ nie masz, więc zapewne nie myli się, ale ja tam bym jutro czy pojutrze test powtórzyła. Dla pewności takiej 200%
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro to ja idę już do lekarza. Mój mi kazał i nie mam wyjścia, a ja chciałam poczekać jeszcze z miesiąc.@ nie masz, więc zapewne nie myli się, ale ja tam bym jutro czy pojutrze test powtórzyła. Dla pewności takiej 200%
Drogo tam macie jak cholera, ale jak pięknie!!!! Marzy mi się zwiedzanie Norwegii, jak mała podrośnie to cie poproszę o przewodnik W tym roku chcemy ja zabrać gdzieś, gdzie jest ciepło, dużo piasku i ciepłej wody- żeby dziecko miało frajdę. No więc Norwegia odpada. Ale jak juz bedzie większa to sobie nie odmówię !
Cugu nie ma- hit miesiąca
No w końcu suwaczek mi się udał, ale z pomocą mojego. Narazie się nie rozmyśliłam i nie mam zamiaru, mam wspaniałego faceta:-) Ślub zaczęliśmy organizować 1,5 roku temu, został tylko miesiąc i już się nie mogę doczekać :-)Ewelaa... Twoj suwaczek... GRATULUJE!! Chociaz jak Ty tu czytasz jak my na naszych M psioczymy, to nadal chcesz zrobic ten krok?
No co ja takiego powiedziałam ;-)
Przestan!
No w końcu suwaczek mi się udał, ale z pomocą mojego. Narazie się nie rozmyśliłam i nie mam zamiaru, mam wspaniałego faceta:-) Ślub zaczęliśmy organizować 1,5 roku temu, został tylko miesiąc i już się nie mogę doczekać :-)
hehe no na pewno :-)Kazda z nas ma wspanialego faceta... CZASAMI
No co ja takiego powiedziałam ;-)
A ja poszlam do miasta i kupilam sukienke w kolorze mocha... na bank w nia nie wejde po kilku tygodniach gdybym byla w ciazy... no coz... w ten sposob sie pociesze jak @ przyjdzie.
Ja też mam rozmiar 34 :-) mam nadzieję, że teraz będę miała większy i że mi tak zostanie :-)Ale szykowało się wesele, więc kupiłam kieckę rozmiar 34.
Ja też mam rozmiar 34 :-) mam nadzieję, że teraz będę miała większy i że mi tak zostanie :-)