reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Drogo tam macie jak cholera, ale jak pięknie!!!! Marzy mi się zwiedzanie Norwegii, jak mała podrośnie to cie poproszę o przewodnik :-D:-D:-D W tym roku chcemy ja zabrać gdzieś, gdzie jest ciepło, dużo piasku i ciepłej wody- żeby dziecko miało frajdę. No więc Norwegia odpada. Ale jak juz bedzie większa to sobie nie odmówię !

Cugu nie ma- hit miesiąca:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dlaczego odpada:-)Lipiec sierpien jest bardzo goraco...w zeszlym roku kapalam sie w fiordach:-)Tak masz racje jest przepieknie..warto zwiedzic!

Ewelaa... Twoj suwaczek... GRATULUJE!! :-D:tak::-D Chociaz jak Ty tu czytasz jak my na naszych M psioczymy, to nadal chcesz zrobic ten krok? :-D
No w końcu suwaczek mi się udał, ale z pomocą mojego. Narazie się nie rozmyśliłam i nie mam zamiaru, mam wspaniałego faceta:-) Ślub zaczęliśmy organizować 1,5 roku temu, został tylko miesiąc i już się nie mogę doczekać :-)

No w końcu suwaczek mi się udał, ale z pomocą mojego. Narazie się nie rozmyśliłam i nie mam zamiaru, mam wspaniałego faceta:-) Ślub zaczęliśmy organizować 1,5 roku temu, został tylko miesiąc i już się nie mogę doczekać :-)

Kazda z nas ma wspanialego faceta... CZASAMI
:-D:szok::-D:szok::-D:szok::-D

A ja poszlam do miasta i kupilam sukienke w kolorze mocha... na bank w nia nie wejde po kilku tygodniach gdybym byla w ciazy... no coz... w ten sposob sie pociesze jak @ przyjdzie. ;)

Ja przez całe staranka nie kupowałam nic nowego, bo wychodziłam z założenie, że zaraz się uda i to wszystko będzie za małe. Ale szykowało się wesele, więc kupiłam kieckę rozmiar 34. Za 2 czy 3 tygodnie musiałam ją oddać :tak::tak::tak: A na weselu byłam w większych ciuchach. Życzę tego samego!:-)

reklama
Do góry