reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
A ja się pochwalę:)) Piekę sobie właśnie taki pyszny, pachnący i chrupiący chlebek (mam automat do pieczenia chleba - rewelacja, chleb wychodzi sto razy lepszy niz ten ze sklepu, a cały wkład pracy, jaki się wkłada w jego wykonanie, to włożenie wszystkich składników do autoamtu, więc jakieś 5min,a potem już wszystko samo się piecze:-)) Miam mniam Tylko jeszcze nie mam pomysłu z czym go zjeść...??? Jakieś propozycje??

Witam was dziewczynki!

Trzymaj, trzymaj:-)

Jadźki obcykałam już 5 wzorów na drutach. Sama z podziwu nie mogę wyjść jaka ja zdolna jestem. No cóż muszę się z tym faktem pogodzić i jakoś dalej żyć. Ale ciężkie jest życie wiedząc o własnym geniuszu. O ja biedna.

Brawo Hanka dziergaj tam dziewczyno już śpiochy dla fasoki! :-D

ja to wierzę w twoje trojaczki?!:-D:-D:-D zobaczysz jeszcze załozymy nowy wątek ciąży mnogie i wieloracze;-):tak:

To będzie wątek Hanka i 3 demonki!

dziewczyny ale kalkulator BB oszukuje o tydzien......

Już dawno o tym pisałam, kiedyś wyliczałam sobie fikcyjną ciąże i nic mi nie pasowało.

CZESC KOBITKI..

obebralismy wyniki badań z moczem i krwia wszystko w porządku wszystko w normie..
z grupami nie było tak pięknie.. mąż ma 0 Rh+ (to wiedzielismy) a ja mam B Rh-
może wystąpić konflikt serologiczny.. powiadomiłam o tym lekarza.. powiedział, ze nie ma się czym martwic przed porodem, jeśli jest konflikt, podaje sie matce surowica.. także mam sie nie martwic..
..

Ja też mogę mie konflikt, nic się nie martw nie wygląda to tak źle.

Dziewczyny

Mi sie chyba troche cykle rozregulowaly.
Jakie macie dlugosci cykli ? Ja ostatnie 3 cykle mialam inne: 31 dni, pozniej 32 dni, pozniej 30 dni. A teraz juz sama nie wiem co bede miala - nie powinnam miec owu, ale jakos mnie jajniki bola coby mogloby swiadczyc o owu. A jesli tak to mialabym cykl 28 dni. Normalnie jazda bez trzymanki

Lekarz ci powie że to są cykle regularne, też miałam tak podobnie nawet jeszcze bardzie namieszane i moja ginka powiedziała że to cykle regularne.

A ja mam mały problem bo mam krew w śluzie jak się podcierałam robiąc siusia, bieliznę miałam czystą ale na papierze był taki śluz z odrobiną krwi, nie wiem co to może byc. Dziś jestem pierwszy dzień w pracy po chorobie, czuje się dużo lepiej ale przecież to nie jest spowodowane chyba chorobą. @ mam dosta koło 16 więc to cały tydzień mam jeszcze, zresztą @ w taki sposób mi się niegdy nie zaczyna.
Nawet nie wiem który to mój dzień cyklu dokładnie bo w pracy jestem i nie mam przy sobie notesika magicznego.

A ja się pochwalę:)) Piekę sobie właśnie taki pyszny, pachnący i chrupiący chlebek (mam automat do pieczenia chleba - rewelacja, chleb wychodzi sto razy lepszy niz ten ze sklepu, a cały wkład pracy, jaki się wkłada w jego wykonanie, to włożenie wszystkich składników do autoamtu, więc jakieś 5min,a potem już wszystko samo się piecze:-)) Miam mniam Tylko jeszcze nie mam pomysłu z czym go zjeść...??? Jakieś propozycje??

Popieram cię, też mamy w domu taki automat i moja mama piecze chlebek, jest pyszny, mama zawsze wymysla różne chlebki z różnych mąk. Ten za sklepu się nie umywa!

Witam was dziewczynki!

A ja mam mały problem bo mam krew w śluzie jak się podcierałam robiąc siusia, bieliznę miałam czystą ale na papierze był taki śluz z odrobiną krwi, nie wiem co to może byc. Dziś jestem pierwszy dzień w pracy po chorobie, czuje się dużo lepiej ale przecież to nie jest spowodowane chyba chorobą. @ mam dosta koło 16 więc to cały tydzień mam jeszcze, zresztą @ w taki sposób mi się niegdy nie zaczyna.
Nawet nie wiem który to mój dzień cyklu dokładnie bo w pracy jestem i nie mam przy sobie notesika magicznego.

a jest możliwość, by to było zagnieżdżanie:-)

Popieram cię, też mamy w domu taki automat i moja mama piecze chlebek, jest pyszny, mama zawsze wymysla różne chlebki z różnych mąk. Ten za sklepu się nie umywa!
Jakby mam miała jakieś sprawdzone przepisy to proszę podeślij mi, bo ja dopiero początkująca jestem...:)))
a tak kew u ciebie to faktycznie cos dziwnego...:-(Jak ci to nie przejdzie to dzwon koniecznie do lekarza,

Kochane mam pytanie. Ile zapłacę mniej więcej w szpitalu prywatnie za wykonanie bety HCG?? Czytałam, że trzeba ją zrobić pare razy tak??? Pomocy bo jestem w tym temacie jedną niewiadomą.

reklama
Do góry