reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

BABYLYSS - może idź do ZARY - tam mają przecudne ubranka!

Kurcze juz sie nie moge doczekac keidy coś kupię:) Dla chłopców ubranka z Zary mnie rozwalają. Takie kopie ciuchów dla dorosłych. Kamizelki, pantofle..drogie ale cudne.
Dla dziewczynek tez super. Ja osobiscie nie lubie takich typowo dzidziusiowych ciuszków w misie, pysie, słoniki:) To znaczy misie moga być, ale takie gustowne:):rofl2:

W NEXT też są fajne ubrania.
Next: Official Site - Newborn Boys - Page 3 - Newborn - Childrens

reklama
Jesteśmy, jesteśmy.

Ja dzisiaj mam strasznego lenia i nic mi się nie chce. Na złość zrobię swojemu i nie posprzątam ani nic nie zrobię do jedzenia. Bunt i lenistwo!!!!!!

A ty jak dzisiaj???

ale tu dzis wesolo, od razu lepiej:-)
widze ze julitlka tez ma juz dobry humorek-tak trzymac!
ktos pytal-chyba mezatka o duphaston-ja pklacilam chyba 27 zlotych za 20 tabletek, to starcza na 2 cykle.
a poza tym jak tam u was dzisiaj dziewczyny-popielcowo???
tak malenka mam dobry humorek :-):-):-) a o duph aston pytalam ja :tak: dziekuję :-D

Idę do apteki zamówić te testy owulacyjne.

Niedługo na tym zadupiu to papier toaletowy będzie trzeba było zamawiać z tygodniowym wyprzedzeniem.

BABYLYSS - może idź do ZARY - tam mają przecudne ubranka!

Kurcze juz sie nie moge doczekac keidy coś kupię:) Dla chłopców ubranka z Zary mnie rozwalają. Takie kopie ciuchów dla dorosłych. Kamizelki, pantofle..drogie ale cudne.
Dla dziewczynek tez super. Ja osobiscie nie lubie takich typowo dzidziusiowych ciuszków w misie, pysie, słoniki:) To znaczy misie moga być, ale takie gustowne:):rofl2:

W NEXT też są fajne ubrania.
Next: Official Site - Newborn Boys - Page 3 - Newborn - Childrens
świetne ubranka kochana ale ja się kurcze na tych cenach nie znam :-:)zawstydzona/y:

no teraz jestescie a ja znikam bo ide do kosciola ... o przemijaniu sobie przypomniec troche...
narazie dziewczynki!
a i co do nexta-to moja ukochana marka w Uk nie tylko zreszxta dla dzieci, sama uwielbiam ciuchy z nexta i mój maz tez...w sumie w moje szafie to chyba przewaga teraz, no moze plus troche czegos z h&m i zary i m&s...ale powiem wam ze te wszystkie ciuchy w polsce sa drozsze niz w anglii...pieron wie czemu!
ja ostatnio w krakowie weszlam do h&m i porownalam z cenami w Londynie to sie za glowe zlapac mozna!
niestety...dostajemy po dupie zawsze...niesprawiedliwe! o!

a Julitko ceny sa podane na next w funtach, musisz pomnozyc razy kurs funta, teraz to kolo 5 zlotych za 1 funt, czyli jak cos kosztyje Ł6 to jest okolo 30 złotych
ide na razie, pa

Ostatnia edycja:
Witam wszystkich popołudniowo:))!!
Wiem, że kiedys sludziudkie ubranka były też w H&M i w C&A, ale w tym ostatnim to ostatnio coś się popsuło::))

Elo, elo :-D

Piszta ( ;-)) , co slychac? Ja mam dzis dobry humor, bo z egzaminu dostalam maxymalna ocene :-D Pierwszy resultat, wiec cala reszta ocen moze sie jeszcze okazac go..niana :-(
Dzieki kochane, za milo slowno po tym dolujacym poscie jaki wczoraj wyprodukowalam. :-p

Biore sie za magisterke, bede tu zerkac :rofl2:

reklama
oj tak uwuelbiam psiaki :tak::-D:tak::-D sa takie przylepiaste i kochane i wszystko w ich oczkach mozna wyczytac i jak nikt rozpoznaja twoj nastroj! ;-):-D:rofl2:

A nasz piesio to już tak nas naśladuje (dostaliśmy do bardzo wcześnie i nadmiernie sie do nas przywiązał miał niecałe 5 tygodni) uwielbia jak M naleśniki, a jak ja kurczaki, dla niego inne mięso może nie istnieć a powiedz koko, szał, ostatnio zjadł całe skrzydełko na surowo, drób to jego obsesja a mi najlepiej właśnie to smakuje:-D cóż jaki pan taki pies ;-)

Niedługo na tym zadupiu to papier toaletowy będzie trzeba było zamawiać z tygodniowym wyprzedzeniem.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

To tak jak u nas w aptece można kupić tylko ciążowe bobo test i amil.

Takie małe pytanko, od piątku mam brać duphaston, miałyście jakieś skutki uboczne?

Do góry