reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ja stwierdzilam ze mam ciemniejsze brodawki wiekszy brzusio juz od tygodnia i piersi jakby wieksze takie dziwne a to dopiero 2 dni po owu wienc niewiem moze mi sie cykl poprestawial i za nieglugo @ przyjdzie pozatym sory za spostrzezenia leci mi ciagle taki bialy sluz jest go tak duzo ze jak kapnie to jak budyn i badz tu babo madra co sie dzieje:-:)confused:

Hm cos dziwnego sie z Toba dzieje, ale moze tylko sobie wmawiasz? ;-) Co do sluzu, to ja mam w tym cyklu tez tak duzo, ze cos strasznego! Nawet na bialej bieliznie widac... blee.. nie mowiac juz o tym jak wyglada wieczorem czarna... :baffled:

A nie ma na to jakis lekow nieszkodliwych dla plodu? Ew. nie da sie leczyc operacyjnie? Moze tutaj sobie zerknij.
dzięki poczytałam,w przyszłym tygodniu idę do lekarza to muszę dokładnie wypytać...bo chciałabym mieć już swoją kruszynkę.Ja mogę się ostatecznie żle czuć byle tylko dziecko było zdrowe;a w takiej chorobie dieta jest dość uboga:-(

dzięki poczytałam,w przyszłym tygodniu idę do lekarza to muszę dokładnie wypytać...bo chciałabym mieć już swoją kruszynkę.Ja mogę się ostatecznie żle czuć byle tylko dziecko było zdrowe;a w takiej chorobie dieta jest dość uboga:-(

A ktora z nas by nie chciala miec kruszynki
;-) Pogadaj z lekarzem, ale nie sadze zeby byly jakies przeciwwskazania. Powiedz, zanim zaczelas brac te leki, to mialas regularne cykle?

Bylas juz u gin w sprawie wyregulowania okresu?
powiedział że to,że jest nieregularny to wina leku_matacroplamidum_a biore go bo mmam problemy z trawieniem,podejrzewają refluks ale dokładnie żaden lekarz mi tego nie potwierdził...a ja już nie chce dalej czekać

powiedział że to,że jest nieregularny to wina leku_matacroplamidum_a biore go bo mmam problemy z trawieniem,podejrzewają refluks ale dokładnie żaden lekarz mi tego nie potwierdził...a ja już nie chce dalej czekać

Wiem, ze moj kolega, ktory ma refluks, mial robiona gastroskopie i chyba stwierdzono dokladniej co mu bylo, ale nie znam szczegolow.

reklama
Hm no to faktycznie jest z Toba cos dziwnego kochana... A moze po prostu pora udac sie do innego lekarza na konsultacje ;-)
jak się mieszka w małej miścinie to ciężko o dobrego specjalistę,ale nie poddam się bo chciałabym w tym roku zostać mamusią,nie koniecznie w tym musze urodzić ale chociaż żeby ten buszek już rósł:-)

Do góry