reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Jeju ile Wy dziś naskrobałyście. Jak ja mam to nadrobić ? :-)

Już wróciłam z USG. Dziś 17dc.
Mój pęcherzyk ma 15 mm :-)
Nie wiem czy to dobrze czy źle ?
Dziś odczuwam od rana wyjątkową wilgotność w pochwie.Normalnie wodospad.
Nawet lekarz mnie spytał jak to u mnie jest z tą wilgotnością, czy widzę jakieś różnice :-)
Ostatnio w piątek nie było jeszcze pęcherzyka. Czyli coś się dzieje ufff. Tylko ciekawe czy pęknie…
Kolejny monitoring w piątek o 13 00. Dyrektor mnie w końcu zwolni za to urywanie się z pracy na monitoringi :-)
Muszę coś wymyślić, bo to już jest podejrzane, że co kilka dni muszę wcześniej wyjść…..

AAA pokazałam lekarzowi mój wykres tempek, powiedział, że jak najbardziej to dobry pomysł ( taka dodatkowa obserwacja) ,że potem zestawimy tempki z fazami wzrostu pęcherzyków i zobaczymy czy wszystko się pokrywa.

reklama
No bałagan trochę ogarnięty. Musiałam trochę posprzątać bo będę zbędnym elementem infrastruktury w mieszkaniu.

Martyna jak to się nic nie dzieje. Czytałaś nas dzisiaj?? Jakby jakiś samiec się przez przypadek pojawił na forum, to biedny mógłby być świętym a i tak krew by się polała.

Ja i Kaprycha chlejemy z rozpaczy w sobotę. Mamy nadzieję jeszcze, że Julitkowy czosnek będzie tylko oblizywał ślinkę. Na razie nie dostała @.

A co tam u ciebie??
Właśnie przeczytałam... o kurde z wami to niemożna się nudzić... zjechałyście facetów na maksa...
Do ciebie przylazła @?
U mnie narazie nic ciekawego... @ się skończyła więc poszaleje trochę z M. bo później to 4 dni abstynecji przed IUI... więc musimy korzystać !

Tak przylazła @ dzisiaj rano, dlatego dałam się namówić na libacje alkoholową on-line w sobote.
Co to jest to IUI co cały czas piszecie, zaś jakiś skrót którego nie kumam.

Martynko

Trzymamy kciuki za ta IUI.
Powiedz - masz nieco stymulacji? CLO?
Kurde właśnie nic mi nie dali, trochę mnie to denerwuje... to już mój kolejny gin. i żaden nie dał mi wspomagacza... niby lekarz wie co robi każdy mi to tłumaczy...ale byłabym spokojniejsza. Nie wiem może dlatego że u mnie z owulacją jest ok.. nie wiem co mam mysleć?!
Haniu IUI-inseminacja

Martynka

Ja lekarz nie jestem no i mam nadzieje, ze masz lekarza ktory wie co robi. Pewnie ma swoje powody skoro Ci nic nie przepisal

Zwykle daja sie jakies wspomagacze, czesto CLO. I to nie jest zalezne od tego czy masz owu czy nie. CLO wspomaga ladny rozwoj pecherzykow....a to badzo wazne przy zabiegach "nienaturalnych". Bo placisz i chcesz miec pewnosc, ze pecherzyk jest, no i ze ladnie rosnie

Lolitko ja wiem o czym mówisz... gadałam na bocianie bo taż pomyślałam że to dziwne ale nie tylko ja tak mam bo moja IUI będzie na cyklu naturalnym dlatego żadnych wspomagaczy... jutro się zapytam lekarza...a zresztą za dużo już się naczytałam na ten temat że napewno nie dam się oszukać... powiem szczerze że to renomowana klinika i mają dobrą opinie mam nadzieję że będzie dobrze...i że to dobra decyzja?!

reklama
Opuszczę was dziewczynki na chwile bo muszę lecieć do sklepu bo mój ma jutro wolne a nie mam nic na śniadanie a sklep zaraz zamykają.

Do góry