reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam was wszystkie starajace sie chcialabym zapytac czy klucie w podbrzuszu to normalna owulke juz mialam staranka poszly za 8 dni niby @ nie wiem co myslec i boje sie e znowu negatyw wyjdzie staramy sie z mezem od ponad 1 roku raz poronilam teraz jakos nam nie wychodzi jestem na luteinie . jestem tydzien po owulce czy test moze juz wyjsc?? podbrzusze mam twardsze niz zawsze lekko kluje w zeszlym tyg bardziej co sadzicie o tym??

Witam was wszystkie starajace sie chcialabym zapytac czy klucie w podbrzuszu to normalna owulke juz mialam staranka poszly za 8 dni niby @ nie wiem co myslec i boje sie e znowu negatyw wyjdzie staramy sie z mezem od ponad 1 roku raz poronilam teraz jakos nam nie wychodzi jestem na luteinie . jestem tydzien po owulce czy test moze juz wyjsc?? podbrzusze mam twardsze niz zawsze lekko kluje w zeszlym tyg bardziej co sadzicie o tym??
Kłucie w podbrzuszu jest normalne (jajniki pracują), ale niekoniecznie musi to świadczyć o tym, że jesteś w ciąży, chociaż może...
Ja jestem zdania że test z moczu powinno się robić najwcześniej w dniu spodziewanej @. ewentualnie po 10 dniach od potwierdzonej owulacji możesz iść zrobić betę:))
Oczywiście trzymam kciuki, abyś była w ciąży!!! aaaa i daj znać jak już coś się wyjaśni!!

Napewno napisze jak wyjdzie:) bo bardzo pragniemy dziecka i chcialabym dac mezowi to szczescie on juz ma coreczke 2 latka ale niestety byla zona mu nie pozwala sie z niawidywac juz poltora roku nie widzial malej na oczy...bardzo pragnie miec ze mna ja tez i oby tym razem sie udalo nie nastawiam sie bardzo bo boje sie rozczarowac cierpliwie teraz poczekam do @ ... dzieki wikulaa za dobre slowa;)

Napewno napisze jak wyjdzie:) bo bardzo pragniemy dziecka i chcialabym dac mezowi to szczescie on juz ma coreczke 2 latka ale niestety byla zona mu nie pozwala sie z niawidywac juz poltora roku nie widzial malej na oczy...bardzo pragnie miec ze mna ja tez i oby tym razem sie udalo nie nastawiam sie bardzo bo boje sie rozczarowac cierpliwie teraz poczekam do @ ... dzieki wikulaa za dobre slowa;)

Ja dokładnie wiem co znaczy czekać na ciążę...
Jeżeli jakoś cię wsparłam, to jest mi bardzo miło:)) trzymaj się!!

reklama
Do góry