reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

starania się - watpliwości..

A ja podobnie jak Martilla i Pajkaa... myślałam, że zajście w ciąże to takie hop siup i po robocie...

Oj kochana..zajść w ciążę to jeden problem, a później ją utrzymać i donosić to kolejny, później urodzić i wychować...eh..i "masz babo placek" - ale to najsłodszy placek na świecie :))

Życzę powodzenia i trzymam kciuki!

reklama
słońce nic sie nie denerwuj!! wynik napewno bedzie wieeelki:tak:

wiesz mam nadzieje ze ci sie udalo, ale nie powinno sie robic testu przed dniem spedziewanej @ bo bardzo czesto sa to ciaze biochemiczne i w terminie @ okres nadchodzi i tak a ta blada kreseczka tylko nadzieje daje......:sorry2:
no ale mam nadzieje ze jednak ci sie udalo :tak: powstrzymaj sie do terminu @!! ja tez czekam jeszcze tydzien , ale obiecalam sobie ze wczesniej nie zatestuje:tak:

zgadzam sie w stu procentach!! dobrze powiedziane :tak:

Glupieje juz normalnie...
Jyz taka jestem ze jak cos zaczynam to robie to z poswieceniem, a rownoczesniew goracej wodzie jestem kapana i wszystko chce juz,ode razu...
Objawy znam juz na pamiec, wiec pewnie psychika plata mi figle..
Dzisiaj popoludniu musialam sie zdrzemnac, taka spiaca bylam. Boli mnie podbrzusze, wrazliwe mam piersi. Z sikaniem to ja zawsze czesto sikalam... Temperature mam caly czas powyzej 37stopni, le wiem ze to tez jeszcze nic nie znaczy...
Ta niepewnosc jest najgorsza:zawstydzona/y:
Od paru dni siedze na forum i powiem Wam, ze jestem juz troszke madrzejsza, ale z drugiej strony jak tak czytam to jeszcze bardziej sie nakrecam....
Teraz test bede robila grubo po spodziewanej@ - jesli nie nadejdzie

Glupieje juz normalnie...
Jyz taka jestem ze jak cos zaczynam to robie to z poswieceniem, a rownoczesniew goracej wodzie jestem kapana i wszystko chce juz,ode razu...
Objawy znam juz na pamiec, wiec pewnie psychika plata mi figle..
Dzisiaj popoludniu musialam sie zdrzemnac, taka spiaca bylam. Boli mnie podbrzusze, wrazliwe mam piersi. Z sikaniem to ja zawsze czesto sikalam... Temperature mam caly czas powyzej 37stopni, le wiem ze to tez jeszcze nic nie znaczy...
Ta niepewnosc jest najgorsza:zawstydzona/y:
Od paru dni siedze na forum i powiem Wam, ze jestem juz troszke madrzejsza, ale z drugiej strony jak tak czytam to jeszcze bardziej sie nakrecam....
Teraz test bede robila grubo po spodziewanej@ - jesli nie nadejdzie
kochana nie musisz grubo po @ robic testu wystraczy w dzien spodziewanej @ albo dzien po:tak: zreszta i tak pewnie nie wytrzymasz :-)
a co do temperatury to jest ona bardzo wiarygodna jesli oczywiscie nie masz zadnych problemów zdrowotnych..... tylko ze tydzien przed @ tempka 37 nie powie nam za duzo jesli w dzien @ bedzie wysoka to na 99% bedzie to ciąża:tak:
Trzymam kciuki:tak:
Co do objawów i netu, ja przez pierwsze cykle tez wariowalam i czytalam neta nalogowo i mialam tysiac objawów , ale to nie bylo to.
No ale kazda jest inna, i zycze ci zeby jednak twoje objawy sie potwierdzily:tak:

Marzenixx
Dziękuję Ci bardzo za miłe słowa:-)
W zasadzie to nie jestem pewna co do dlugości moich cykli. Myślę, że od 14go mogę się spodziewać.. Więc postaram się tak do 16 wytrzymać...
Już się przekonałam, że grunt to nei mieć testu w domu, bo jak mam test to robię:zawstydzona/y:
Ja już sobie obmyśliłam, że na dzień babci i dziadka rodzicom damy prezent:cool2:, ale zazwyczaj plany biorą w łeb:dry:

Muszę przyznać, że forum mi się bardzo spodobało, chociaż zaglądałam już na kila tego typu...
Dobrze jest móc z kimś porozmawiać, z kimś kto nie uzna mnie za wiariatkę:szok:

Marzenixx
Dziękuję Ci bardzo za miłe słowa:-)
W zasadzie to nie jestem pewna co do dlugości moich cykli. Myślę, że od 14go mogę się spodziewać.. Więc postaram się tak do 16 wytrzymać...
Już się przekonałam, że grunt to nei mieć testu w domu, bo jak mam test to robię:zawstydzona/y:Muszę przyznać, że forum mi się bardzo spodobało, chociaż zaglądałam już na kila tego typu...
Dobrze jest móc z kimś porozmawiać, z kimś kto nie uzna mnie za wiariatkę:szok:
no to fakt forum BB jest najlepsze :-D
Bardzo wazne co powiedzialas : najwazniejsze to nie miec w domu testa za wczesnie!!:tak::-)
a wariatkami kazda z nas na poczatku byla :-D:-D:-D:-D

no to fakt forum BB jest najlepsze :-D
Bardzo wazne co powiedzialas : najwazniejsze to nie miec w domu testa za wczesnie!!:tak::-)
a wariatkami kazda z nas na poczatku byla :-D:-D:-D:-D

Spodobało mi się tutaj, ale przeraza mnie fakt, że Was tyle tutaj
i odziwo jesteście w stanie "się rozpoznać"...
Moe i ja z czasem poznam Was wszystkie, albo przynamniej większość;-)
Tymczasem miłego wieczorku życzę:blink:

Spodobało mi się tutaj, ale przeraza mnie fakt, że Was tyle tutaj
i odziwo jesteście w stanie "się rozpoznać"...
Moe i ja z czasem poznam Was wszystkie, albo przynamniej większość;-)
Tymczasem miłego wieczorku życzę:blink:
Wiesz ja się jest juz jakis czas na forum, to poznaje się dziewczyny i wiesz co i jak:tak:
Równiez zycze milego wieczorku....:sorry2:

reklama
Do góry