reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Witam, właśnie dzisiaj dostałam@, znowu a już nie miało jej być. Jestem bardzo załamana nawet bardziej niż bardzo. Chodzę z kąta w kąt i "beczę". Jestem załamana.:-( Dziewczyny czy macie jakieś rady jak przetrzymać te niepowodzenia.
Wiesz ja 1 dc sobie odpuszczam i smęcę do bólu a drugiego dnia to już sie uspokajam i nabieram nadziei! :-) dzisiaj pewnie już sie lepiej czujesz! ;-)
Witam Słoneczka wieczornie:tak:
Kochane a ja wczoraj zaliczyłam spadek tempki, a dzisiaj mnie podbrzusze boli jak na @ i miałam plamienia :szok:i zgłupiałam bo dzisiaj tempka w góre znowu...
:-D :cool2::cool2::cool2::cool2: ale mi tu fasoleczką zaleciało! :laugh2:

reklama
Wiesz ja 1 dc sobie odpuszczam i smęcę do bólu a drugiego dnia to już sie uspokajam i nabieram nadziei! :-) dzisiaj pewnie już sie lepiej czujesz! ;-)

Dzięki Eve84 masz rację dzisiaj jestem znowu optymistką.
Pajka- 3mam za ciebie kciuki i powodzenia. Dziewczyny maja rację to chyba to.

Witam się :tak:
dziewczyny ja sie na razie nie nakrecam bo moj organizm potrafi płatać figle :tak: oj potrafi więc na razie bede obserwowała tempkę ;-)i zobacze co sie stanie.

Kaprycha ja tam wole dowiedziec sie o braku ciąży z przychodzącej @ niz z testu dlatego jestem zawsze wytrwała;-)

hej dziewczyny ;-)
U mnie znowu dupa....... tempka dzis spadla, wiec niestety góralka nie przywieźlismy ze sobą.......:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: eh juz trace nadzieje.... mimo ze progesteron był super, mozna by rzec ze ciążowy to i tak wyszla doooopa.....

Zrobilam dzis sobie nowa fryzukre, wiec jakos sobie poprawilam humorek....

pajeczko cholerka trzymam kciuki ty wiesz!!

Witam gorąco długo tu nie zaglądałam ale sobie pomyślałam ze bardzo sie nakręciłam przez to forum i juz głupiałam że fasolki nie ma.Już 0,5roku starań i nic miałam dzis testowac ale wredna@ wpadła w piątek:-(daje sobie jeszcze ostatni miesiąc i jak sie nie uda to ide do gina niech coś zaradzi byłam na luteinie i jeszcze nigdy nie byłam tak regularna:] dlatego wiedziałam kiedy mam owulacje a teraz juz nie bede brać i znowu sie rozegulue i mam pytanie jak długo można byc na luteinie

Pajkaa , a właściwie w jakim celu zażywasz luteinę? Na co ma ci pomóc?

ja nie mam owulacji i mam niski poziom progesteronu , dzieki lutce mam w miare regularne cykle
hej dziewczyny ;-)
U mnie znowu dupa....... tempka dzis spadla, wiec niestety góralka nie przywieźlismy ze sobą.......:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: eh juz trace nadzieje.... mimo ze progesteron był super, mozna by rzec ze ciążowy to i tak wyszla doooopa.....

Zrobilam dzis sobie nowa fryzukre, wiec jakos sobie poprawilam humorek....

pajeczko cholerka trzymam kciuki ty wiesz!!

Kochana jeszcze nic straconego Ty wiesz, ze ja za Ciebie tez trzymam bardzo mocno kciukasy :tak:

reklama
Do góry