reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Pajka

dobrze gadasz. poczekaj do niedzieli i dopiero zrob tesciora

Ja zawsze mam tak, ze jak mam testa w rece to nastepnego dnia przyłazi @ ;-) wiec poczekam i zobacze, a nie bede sie nakrecala, bo wydaje mi sie ze jednak @ bedzie.Nie moze byc aż tak dobrze;-) szczegolnie, ze nie mam objawow ciazy w ogole to tez o czyms swiadczy.
Dziewczynki ja mykam życzę miłego wieczorku i buziole

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nie nie ja sobie spokojnie poczekam staram sie nie nastawiac , ale codziennie jak widze wysoką tempkę to sie nie da ;-) staram sie nie myslec na razie o tym. W piatek zrobie testa jak nie dostane @
dobra dobra poczekamy razcem z Tobą..
A tu cholerko nie kracz tylko myśl pozytywnie:happy:
Przytulanko we właściwym czasie więc musi się w końcu udać.
wiesz przytulanko bylo we wlasciwym czasie ale obserwujac poprzednie cykle zawsze trafialismy albo dzien przed owu (tak jak traz) albo w dzien owu i nic.. slaba armia tez swoje robi.. moze jakis terminatowek sie wychodowal:)

Ja zawsze mam tak, ze jak mam testa w rece to nastepnego dnia przyłazi @ ;-) wiec poczekam i zobacze, a nie bede sie nakrecala, bo wydaje mi sie ze jednak @ bedzie.Nie moze byc aż tak dobrze;-) szczegolnie, ze nie mam objawow ciazy w ogole to tez o czyms swiadczy.
Dziewczynki ja mykam życzę miłego wieczorku i buziole

Wiem, że to trudne ale postaraj się nie myśleć o tym i spokojnie (czy to jest możliwe?) poczekaj.
Ja dobrze pamiętam te cykle w których myślałam, że jestem, miałam oznaki, a wychodziła jedna pieprzona (sorry) kreska i przychodziła @.

Tak wogóle to witam Was w ten ładny nawet poranek! Trzymajcie się i dbajcie o siebie żeby nie chorować! Pozdrawiam! Mam kilka sprawozdań do napisania więc zaczynam już pracować.
Paaaaaaaaaaaaaaa;-)

Tak wogóle to witam Was w ten ładny nawet poranek! Trzymajcie się i dbajcie o siebie żeby nie chorować! Pozdrawiam! Mam kilka sprawozdań do napisania więc zaczynam już pracować.
Paaaaaaaaaaaaaaa;-)

Hehe ja tez cos dzisiaj nie moge spac, od 6 z hakiem pracuje sobie
:-D Raniutko bylo nawet slonce, wiec fajnie sie wygladalo przez okno, a potem nagle niebo pociemnialo brrrr teraz znowu troche sloneczka :tak:

w jakim sensie luteina ma wstrzymać @?? luteina jest na wywołanie @ i na podtrzymanie ewentualnej ciąży. Zależy kiedy odstawiłaś lutke? ja miałam tak, że @ dostawałam zawsze 7 dni po odstawieniu.

bo lekarz po inseminacji kazał mi brać luteinę ( na podtrzymanie ewentualne) do pokazania się ewentualnej miesiączki i mam ją brać tak długo aż się pokaże a tu nic i dlatego już nic nie wiem 5 dni mi się spóźnia zawsze była regularna jestem rozdrażniona i mdli mnie piersi bolały przed spodziewaną miesiączko a teraz ustało a miesiączki niema już nie mam siły niby powinna wiedzieć co robić ale 6 lat to stanowczo za długo i głupieje :-(

bo lekarz po inseminacji kazał mi brać luteinę ( na podtrzymanie ewentualne) do pokazania się ewentualnej miesiączki i mam ją brać tak długo aż się pokaże a tu nic i dlatego już nic nie wiem 5 dni mi się spóźnia zawsze była regularna jestem rozdrażniona i mdli mnie piersi bolały przed spodziewaną miesiączko a teraz ustało a miesiączki niema już nie mam siły niby powinna wiedzieć co robić ale 6 lat to stanowczo za długo i głupieje :-(

Powinno sie odstawic luteine na trzy dni i zobaczyc czy przyjdzie krwawienie. Albo zapodac sobie test/bete i w zaleznosci od wyniku dalej brac luteine albo pogodzic sie z mysla, ze przyjdzie @...

reklama
Do góry