u mnie tylko w piątek na słodko bo tak to miecho na pierwszym miejscu M nauczył sie przy mnie jesc takie słodkie obiadki bo w domu mamusia nie nauczyłaMoi nie koniecznie, Julcia dopiero od dwóch tygodni daje sie namówić na odrobiną naleśniczka z jabłuszkiem i śmietaną.
Oboje są mięsożerni - zupełnie inaczej niż ja :-(
Ja uwielbiam kluchy, naleśniki, przyzy, pierodi itp.
reklama
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
pewnie, ze tak...to tylko blat i tak trzeba bedzie go za pare lat wymienic bo sie tak czy inaczej zniszczy...ja jednak ciagle nie lubie jak mi sie cos tak psuje czy niszczy...ja także cierpiałam na tą chorobę ale odkąd Zbysio sam na nogach i wszystko w jego zasięgu zaraz ulegało zniszczeniu to już sie przestałam tak przejmować powściekam sie ale to i tak już nic nie da a to tylko materialna rzecz
ale co z tym moim krwawieniem bo mi zadna nie odpowiedziala...wklejam jeszcze raz...
nie wiem co bedzie w tym miesiacu ze starankami bo wlasnie dzis w 9dc po dwoch dniach juz plamienia znowu wrocilo krwawienie - moze to tylko takie chwilowe - zobaczymy ale pewnie ze staranek w tym cyklu beda nici bo pewnie macica nie jest gotowa...
agniesiar
Marzymy o II serduszku
u mnie tylko w piątek na słodko bo tak to miecho na pierwszym miejscu M nauczył sie przy mnie jesc takie słodkie obiadki bo w domu mamusia nie nauczyła
Mój też się uczy, nie powiem w piątki też zazwyczaj na słodko, chyba, że jest zima to wtedy tylko rybka - a to wszyscy lubimy niam niam
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Zbinio- tylko w tej kuchni nie utknij, i ściągnij te wałki, bo patrząc na twój suwaczek to od jutra ostre przytulanki :-) :-) :-)
a ten sówaczek to wyliczenia z kalendarzyka a poszłam kupić test w środe na owulacje i wyszło że owulacja jest jestem nie regularna i taki test to fajna sprawa a moje M i tak juz nie ma siły na wiadomo coZbinio- tylko w tej kuchni nie utknij, i ściągnij te wałki, bo patrząc na twój suwaczek to od jutra ostre przytulanki :-) :-) :-)
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Sorki babeczki, ze tak nagle wsiaklam ale przyszlo przypomnienie o rachunku, ktory juz dawno zaplacony az mi sie goraco zrobilo ze musze zaplacic £690 na raz i to nie z mojej winy
Ale zadzwonilam, wyjasnilam i wszystko wrocilo do normy ale mnie to tak wpienia, ze maj tm taki balagan niech sie najpierw uporzadkuja a potem scigaja za ZAPLACONE rachunki.
Ale zadzwonilam, wyjasnilam i wszystko wrocilo do normy ale mnie to tak wpienia, ze maj tm taki balagan niech sie najpierw uporzadkuja a potem scigaja za ZAPLACONE rachunki.
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Sorki babeczki, ze tak nagle wsiaklam ale przyszlo przypomnienie o rachunku, ktory juz dawno zaplacony az mi sie goraco zrobilo ze musze zaplacic £690 na raz i to nie z mojej winy
Urzędnicy - ja mam wrażenie, że mają systemy komputerowe ale niestety wyłączone myślenie!!!
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Wpadne do was wieczorkim, bo mamy zaproszenie do Jarka brata na obiad (taki zaszczyt na kopnol ) Pa kochane, milego dnia, a i ubrac sie mze bo dalej biegam w pieleszach a M nadjezdza,bedzie krzyczal
reklama
Podziel się: