reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Andziu czy w tej klinice w Katowicach na żelaznej za wszystko musisz płacić? Z każdą wizytę i badania?
Pytam bo zaskoczyła mnie dziś moja pani doktor mówiąc że załatwi mi skierowanie tam i wizyta będzie na kasę chorych.

reklama
oo koleżanka Agniesiak usunęła mnie z listy znajomych na NK :eek: hehehehehe oj boshe..... wiecie, ja ogólnie to gaduła jestem, ale teraz najzwyczajniej w świecie brak mi słów....:eek:

No Ty to akurat najbardziej na to zasłuzyłaś:-D:-D:-D
Przecież chyba nawet się nie odezwałaś w tej sprawie.

Wiem, ze tam w provicie czeka sie podobno kolo 2 miesiecy na wizyte, ale nie umiem sie zdecydowac na lekarza:wściekła/y: bo ta co teraz do niej chodze jest do dupy
no i stwierdzilismy z mezem, ze 4 cykle z clo walczymy a w miedzy czasie ja sie zapisuje do kliniki

a do której - bo ja nie umiem się zdecydować:sorry:

Andziu czy w tej klinice w Katowicach na żelaznej za wszystko musisz płacić? Z każdą wizytę i badania?
Pytam bo zaskoczyła mnie dziś moja pani doktor mówiąc że załatwi mi skierowanie tam i wizyta będzie na kasę chorych.

Jeżeli chodzi Ci o Provite to ona jest całkowicie prywatna, jedyne badania prenatarne są na NFZ

podejrzewam, że tak - a co do badań prenatalnych to oni mają na to kontrakt z NFZ:tak: ale niestety w Polsce nie ma refundacji leczenia niepłodności:no:

uuuuuuuuuuuu jestes na czarnej liscie :-):-D
normalnie az sie bac zaczynam :szok::rofl2:

swoja droga najsmieszniejsze jest to ze my rozmawiamy o tym teraz miedzy soba, a one zagladają na nasz wątek, czytają co piszemy a potem u siebie rozmawiają ze nam to sie chyba nudzi bo ciagle o tym gadamy, hahahahhahaha:-D a same o tym ciagle gadają!:-D:-Di tu zagladaja a pisza ze to my takie i owakie hahahha normalnie rozwalaja mnie!:rofl2:
a co ty tak lutujesz??????
a ja dostalam od M ciasteczko z truskawkami:happy:
teraz wlutowuje malenkie rezystorki w listewki które będą w ekranie diodowym :tak:
ciasteczko mniam mniam:-p

reklama
Jeżeli chodzi Ci o Provite to ona jest całkowicie prywatna, jedyne badania prenatarne są na NFZ

podejrzewam, że tak - a co do badań prenatalnych to oni mają na to kontrakt z NFZ:tak: ale niestety w Polsce nie ma refundacji leczenia niepłodności:no:

Dzięki. To wszystko wyjaśnia.

Andziu A twoja koleżanka pewnie zachwycona Mysłowicami? Długo się leczyła?

Do góry