reklama
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
No ja na dzis skonczylam lutowac, kark mnie boli, ręka zreszta tez, zmeczona jestem.....
czekam na małża , obiecał mi kupic ptasie mleczko i pifko
co tam babolki plotkujecie?
a co ty tak lutujesz??????
a ja dostalam od M ciasteczko z truskawkami
Loree
Fanka BB :)
oo koleżanka Agniesiak usunęła mnie z listy znajomych na NK hehehehehe oj boshe..... wiecie, ja ogólnie to gaduła jestem, ale teraz najzwyczajniej w świecie brak mi słów....
No Ty to akurat najbardziej na to zasłuzyłaś
Przecież chyba nawet się nie odezwałaś w tej sprawie.
Wiem, ze tam w provicie czeka sie podobno kolo 2 miesiecy na wizyte, ale nie umiem sie zdecydowac na lekarza bo ta co teraz do niej chodze jest do dupy
no i stwierdzilismy z mezem, ze 4 cykle z clo walczymy a w miedzy czasie ja sie zapisuje do kliniki
a do której - bo ja nie umiem się zdecydować
R
RiSiA
Gość
Andziu czy w tej klinice w Katowicach na żelaznej za wszystko musisz płacić? Z każdą wizytę i badania?
Pytam bo zaskoczyła mnie dziś moja pani doktor mówiąc że załatwi mi skierowanie tam i wizyta będzie na kasę chorych.
Jeżeli chodzi Ci o Provite to ona jest całkowicie prywatna, jedyne badania prenatarne są na NFZ
R
RiSiA
Gość
a do której - bo ja nie umiem się zdecydować
Ja w Katowicach znam tylko jedną klinikę i to jest Provita na Żelaznej to klinika niepłodności, a jest jakaś inna?
Andziu czy w tej klinice w Katowicach na żelaznej za wszystko musisz płacić? Z każdą wizytę i badania?
Pytam bo zaskoczyła mnie dziś moja pani doktor mówiąc że załatwi mi skierowanie tam i wizyta będzie na kasę chorych.
podejrzewam, że tak - a co do badań prenatalnych to oni mają na to kontrakt z NFZ ale niestety w Polsce nie ma refundacji leczenia niepłodności
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
normalnie az sie bac zaczynamuuuuuuuuuuuu jestes na czarnej liscie :-)
swoja droga najsmieszniejsze jest to ze my rozmawiamy o tym teraz miedzy soba, a one zagladają na nasz wątek, czytają co piszemy a potem u siebie rozmawiają ze nam to sie chyba nudzi bo ciagle o tym gadamy, hahahahhahaha a same o tym ciagle gadają!i tu zagladaja a pisza ze to my takie i owakie hahahha normalnie rozwalaja mnie!
teraz wlutowuje malenkie rezystorki w listewki które będą w ekranie diodowyma co ty tak lutujesz??????
a ja dostalam od M ciasteczko z truskawkami
ciasteczko mniam mniam
Ja w Katowicach znam tylko jedną klinikę i to jest Provita na Żelaznej to klinika niepłodności, a jest jakaś inna?
jest jeszcze w Mysłowicach - Novomedica - cenowo też drogo - jak wszędzie
reklama
Loree
Fanka BB :)
Jeżeli chodzi Ci o Provite to ona jest całkowicie prywatna, jedyne badania prenatarne są na NFZ
podejrzewam, że tak - a co do badań prenatalnych to oni mają na to kontrakt z NFZ ale niestety w Polsce nie ma refundacji leczenia niepłodności
Dzięki. To wszystko wyjaśnia.
Andziu A twoja koleżanka pewnie zachwycona Mysłowicami? Długo się leczyła?
Podziel się: