reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Słyszałam, że tak wczesnie wynik nie zawsze jest dobry, chociaż ile osób tyle zdań, w necie też sporo poczytałam. Dzień owulacji test + silny ból
a @ zawsze co 30 lub 31 dni w zależności od długości miesiąca:-)może to zabawne, ale tak jest.
ehhh... widze ze nie chcesz mi odpwoiedziec na pytanie......
ale widze ze monitoringu to ty nie mialas dla potwierdzenia owu tylko na tak mi sie wydaje wyznaczasz termin ...
podaj kiedy tzn w jakim dniu cyklu wydaje ci sie ze byla owu i w jakim dniu terz jestes????????

reklama
megaszybkie...znaczy jakie??? ile czasu mozesz poswiecic??? jak 5 minut to najlepiej herbate im zrob i do domu!:-D:-p:-D
a na serio-ja bym walnela to pieczywo czosnkowe (mozesz sama szybko zrobic, jest wtedy smaczniejsze-zagniesc czosnek i zmieszac z maslem i natka pietruszki posiekana i posmarowac tym pokrojona bagietke-wrzucic na 10-15 minut do piekarnika) i saltke:...swieza salata, czerwona papryka, cebulka dymka, pomidory, mozarella lub feta-jak kto woli, swiezy ogorek, koniecznie - kukurydza z puszki, czarne oliwki i duuuzo octu balsamicznego-najlepiej zmieszanego z oliwa z oliwek. Sol morska i dobry pieprz mielony...smacznego:-)
łechecheche:-):-) bałdzo śmieszne Kropko:-):-) Ale może jakbym ich nie lubiła to bym tak zrobiła:-)
ale Twój pomysł jest fajny. Chyba zmieszam go z pomysłem Passingby:-)

Wstyt sie przyznać, ale ja prawie za każdym razem nogi do góry i za żadne skarby świata nie wstaję z łóżka min 20min:rofl2:

ja właśnie nie wiem jak mam sie po, zachować także nie wstaje jakis czas ale może 10 min i tyłek do góry ale czy to coś da bo i tak jak potem ide na siusiu to i tak część wyleci ,no ale cośik zostaje robaczków:-)

ja właśnie nie wiem jak mam sie po, zachować także nie wstaje jakis czas ale może 10 min i tyłek do góry ale czy to coś da bo i tak jak potem ide na siusiu to i tak część wyleci ,no ale cośik zostaje robaczków:-)

Ja się staram do rana poczekać z siusiu dlatego najczęściej serduszkujemy wieczorkiem jak już wszystko zrobię itd.:-):-):-)

ale widze ze monitoringu to ty nie mialas dla potwierdzenia owu tylko na tak mi sie wydaje wyznaczasz termin ...
podaj kiedy tzn w jakim dniu cyklu wydaje ci sie ze byla owu i w jakim dniu terz jestes????????

Ewa specjalizacje z ginekologii powinnaś zrobić zamiast projektować kanalizację:-)

Jak się ma takie regularne cykle od samego początku, to jak się dzieje coś innego to szybko to mozna zauwazyć. Zreszta jak bym miała biust jak pamela to pewnie bym nie zauwazyła, a ja się czuję tak jak po tabletkach antykoncepcyjnych.
oj wierz mi jeszcze wspomnisz me słowa.. ja co cykl mam inaczej.. raz tak raz siak.. a jak brałam tabsy to nic nie zauwazalam bo sie tym nie interesowalam.. a teraz praktycznie wszystko. ciut inny bol po owu.. czy tez bolace piersi lub nie bolące.. inny sluz.. jest tego mase.. to Twoj pierwszy cykl po tabletkach jak sie wam uda to nie bedziesz miala mozliwosci sprawdzic co by bylo w nastepnym cyklu..
MAM PYTANKO
czy stosujecie jakieś pozycje już po no wiecie nogi do góry i takie tam.

pupą do M.. i spac.. nie no zartuje nog do gory nie daje.. czasem jakis jeszcze serial poogladam ide siku przed spaniem ale staram sie nie podnosic z lozka tam ze 30 minut.. im wiecej tym lepiej..

Potwierdzeniem był test owu. Ostatnim miesiącu była w 13 dniu teraz w 12, nie mam na pewno jak na biologii w 14 dniu;-). A teraz jestem w 24 dniu

reklama
No tak niby naj pewniej ale mi zawsze po się bardzo chce to muszę iść na siusiu my także na wieczór jak Zbysio zaśnie, gdzie mieszkasz?

Do góry