reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

o 9.50 mam usg piersi..trzymajcie kciuki zeby bylo dobrze - prosze...
Pozdrawiam
kochana oczywiscie ze bedziemy trzymac... :tak::tak::tak:

kochanae wiem ze mnie zabijecie bo mam jeszcze 2 dni do @ ale cholera powstrzymac sie nie moglam... zrobilam tesciora... i w sumie i tak nic dalej nie wiem :confused::confused: bo ja widze druga kreseczke!!! tylko czy ona jest?? czy tylko moje wyobrazenia... wkleje wam kilka fotek... jakos sie boje ze to wina tesciora, ze jakis bardziewny i tak wszystko pod znakiem zapytania... spac przez to juz nie moge :-:)-(

xcptc62pieyvcqmwmdgx.jpg

x0uduff6ymcbugrvv8.jpg

8ycrzkepfakb4ibqwn.jpg

wi9zqrf338awzbj9pfof.jpg

waanpkbmabtucr548zm.jpg

reklama
Sandra ja tam widzę kreseczkę delikatna to moze sie udało ale musisz jeszcze poczekac i zrobić kolejnego testa za kilka dni jak sie @ nie pojawi, a masz mozliwosć zrobienia beki??

Sandra ja tam widzę kreseczkę delikatna to moze sie udało ale musisz jeszcze poczekac i zrobić kolejnego testa za kilka dni jak sie @ nie pojawi, a masz mozliwosć zrobienia beki??

niestety nie... we wczsniejszych cyklach tez robilam ciazowe ale nawet cienia nie bylo... dlatego sie zdziwilam... to sa w ogole testy 10mlu... jestem 12pdo... tak bardzo bym chciala zeby to byl pozytywny test... tempka nadal w gorze chociaz z nia to diabli wie... dzisiaj wysoko a jutro moze byc nisko...

Witam Babeczki :-)
Eve tak mi lekarz powiedział, ze nie jest to wiarygodna godzina :(
Bzdura!!!! Widze ze Llitka juz sie wypowiedziala! ;-):-) chcialam zauwazyc ze nawet niektore zrodla podaja ze nalezy miezyc najpozniej do godz 7ej!!!! a najwazniejsze to wlasnie o stalej godzinie przed wykonaniem jakichkolwiek czynnosci tym samym termometrem i po min 3-4 godz snie! bo jest to temp spoczynkowa!
.... no i zmien gina! ;-)
Tobie Ewciu widze,ze juz drugi cykl szwankuje,cos sie mocno powalilo :nerd: lec do gina koniecznie!a badanka hormonow porobilas w koncu??bo w poprzednim cyklu z tego,co pamietam robilas progesteron,ale bardzo pozno i to w tym mega dlugim cyklu...wiec ten wynik malo wiarygodny...
2 tygodnie tez za malo!!!!wierz mi...zaluje jak cholera,ze nie wzielam sobie 3 :(
no poprzedni do byl wystrzelony w kosmos .... a ten no coz moze jeszcze sie unormuje narazie uznaje ze to krwawienie to na 99% bylo srodcykliczne bo:
- juz sie skonczylo, tylko brudze (trwalo 3 dni - ksiazkowo)
- szyjka wysoko (przy @ mam nisko bardzo)
- bez skrzepow itp
- o dziwo obfitrza od @
- mierze dalej temp mam nadzieje ze na dniach bedzie owu :sorry2:
mowisz ze 2 tyg to za malo! :szok:
o 9.50 mam usg piersi..trzymajcie kciuki zeby bylo dobrze - prosze...
Pozdrawiam
no jasna sprawa kciuki scisniete! ;-)
Dzień dobry
dziewczyny coś sie podziało z moim organizmem dostałam dziś @ a to moj 19dc licząć od tej dwudniowej @ ostatniej nie wiem co jest grane wzięłam wczoraj pierwszą dawke luteiny co ja mam brać od 18dc a tu dzis z samego rana bul brzucha i @ wstretna!!! Eve mozemy sobie ręce podać mamy jakieś pokrecone cykle teraz:wściekła/y::wściekła/y:
hmmm.... a moze ty bedziesz miala to co ja moze owu nie bylo jeszcze? :confused: obserwuj czy jest krwawienie takie jak przy @ czy inne .... cholera moze to pogoda tak ludzi rozwala!? :dry:
kochanae wiem ze mnie zabijecie bo mam jeszcze 2 dni do @ ale cholera powstrzymac sie nie moglam... zrobilam tesciora... i w sumie i tak nic dalej nie wiem :confused::confused: bo ja widze druga kreseczke!!! tylko czy ona jest?? czy tylko moje wyobrazenia... wkleje wam kilka fotek... jakos sie boje ze to wina tesciora, ze jakis bardziewny i tak wszystko pod znakiem zapytania... spac przez to juz nie moge :-:)-(
waanpkbmabtucr548zm.jpg
ja tam widze bladziocha! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Eve to jest na pewno @ bo mnie wczoraj tak bardzo głowa bolała ze wytrzymać nie mogłam a tak zawsze mam przed @ i tak mnie brzuch boli jak zazwyczaj przy@ a nawet bardziej właśnie M wysłałam po przeciwbólowe bo mi no spa nie pomaga a wytrzymać nie mogę

kochana oczywiscie ze bedziemy trzymac... :tak::tak::tak:

Ja widzę kreseczkę :tak:

Eve to jest na pewno @ bo mnie wczoraj tak bardzo głowa bolała ze wytrzymać nie mogłam a tak zawsze mam przed @ i tak mnie brzuch boli jak zazwyczaj przy@ a nawet bardziej właśnie M wysłałam po przeciwbólowe bo mi no spa nie pomaga a wytrzymać nie mogę
ale ja tez mialam wszystkie oznaki @ lacznie z bolem i jak nigdy musialam lyknac no spe ale krwawienie okazalo sie inne :sorry2: poza tym nawet lekarze twierdza ze w zasadzie nie da sie odroznic @ od krwawienia srodcyklicznego czasami chyba ze sie mierzy temp i wiadomo ze przed @ nie bylo skoku nie doszlo do owu! poniewaz okresem z punktu widzenia medycyny nazwac mozna tylko takie krwawienie ktore natepuje po 3 fazach cyklu i po to aby zluszczyc endometrium :sorry2:

hej laski ;-)

sandra gratuluje pipo jedna!!! kreska jasna ale bardzo dobrze widoczna!!!!!! wkoncu ci sie udalo!!!! yeeeeeeeeeeeee!!!
u mnie za to spadek , ale co tam! ciesze sie ze ci sie udalo!!!!!!!
PM trzymam kciuki!!

reklama
tak sie boje ze normalnie nawet nie wiecie jak... ale ten tescior dal mi taka wiare... ze jutro tempka nie spadnie... jak tempka nadal bedzie w gorze to zrobie tesciora za 2 dni... we wczesniejszych cyklach robilam te same testy ale zawsze byla tylko jedna kreseczka i nawet cienia nie bylo... dlatego teraz dalo mi to do myslenia... no coz... trzeba bedzie poczekac do srody... chciaelismy jechac nad ocean surf'owac ale chyba dam sobie spokoj i tylko porobie foty i z psem posiedze a moj tz niech sobie sam w wodzie siedzi :tak::-) boje sie ze moglabym krzywde fasolince zrobic o ile tam jest...

Do góry