reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

a ja przy wyszywaniu a raczej haftowaniu sie odprezam.....nie mysle o niczy innym tylko o tym co wyszywam............po lewo to moje dzieło a po prawo orginał

no i teraz to dopiero sie wkurzyła...........lafirynda mojego exela wstawiła zdjecie na nk......ale to nic...........niedługo rodzi,ponoc ma byc dziewczyna......i wiecie co..........normalnie szlak mnie trafi........da jej na imie zuzia..........a to imie mam juz upatrzone od lat dla mojej corci.......

i moj rodzynek................szukałam tego od lat

Jestem pod mega wrażeniem :tak::-) super - to prawdziwe dzieła sztuki :tak::tak:
A imieniem się nie przejmuj - jak to u nos n wsi mówią "nie jednemu psu Burek"

:-D

reklama
Jakby kto był zainteresowany to żyję..

Dziś pierwszy dzień na Duphastonie i lekach na zapalenie..ponad 10 dni bez kochania się...Endo z wtorku 13,6mm - podobno raczej nie fasolka..Piękne pęcherze w jajniku...w poniedziałek usg piersi.

Pozdrawiam - Dobranoc
kochana co ty gadasz pewnie ze nas interesuje!!
3mam kciuki za to zeby te pęcherzyki zamieniły sie w co najmniej jedną fasolkę
Cześć Dziewczynki :-) Podczytywałam Was cały dzień, ale jakoś nie miałam weny do pisania. Zajęłam się pracą, po południu byliśmy u moich rodziców a później spacerkiem na małe piwko i dopiero wróciliśmy.
Testowałam dzisiaj rano, bo ta @ nie wygląda wcale na @ i nic mnie nie boli i w ogóle a tyle się naczytałam o plamieniach w ciąży... No ale tylko I wielka krecha i nic poza tym... Aż nawet mój M się podłamał rano jak mu powiedziałam. No, ale "nowy cykl, nowa nadzieja" :-)
Bernadko, jestem z Tobą serduchem. Mam nadzieję, że M się ułoży.
Spokojnej nocy Kochane :***
szkoda ze to nie fasolka jednak przytulam mocno
i dziekuję że o mnie myślisz mam nadzieję ze w końcu się nam uda dogadać :tak:
czesc dziewczyny :) ja staram się o dzidzię od ponad roku na razie bezowocnie, ale z nadzieją, że się uda. Obecnie biore clostilbegyt z luteiną. Mam do Was pytanie, czy któraś z was miała taki zestaw? Czy po odstawieniu clo wraca nromalnie owulacja czy jest z tym problem. Bo zdania są podzielone. Dziękii za informacje :)
Witaj ja przez 2 cykle byłam na CLO i luteinie ale nic mi to nie pomogło jak narazie teraz mam przerwę i zobaczymy co sie wydarzy jak pójdę do gina :tak:
hej dziewczyny;-)
Ja cos dzis spac nie mogłąm, gorąco mi było..... słonko mialo swiecic a tu pochmurnie jakos.....:dry:
passingby widze tez ranca juz buszuje;-)
Cześc Marzenko ja też nie mogłam spać ale z wiadomego powodu :wściekła/y::wściekła/y: no cóż będzie trudny dzień dzis :tak:

reklama
Do góry