reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

nie ma znaczenia czy wzrost o jedna kreske czy dwie. 2 przyjmuje sie w teorii i dla zasady bo czesto wlasnie tak skok jest

co jest najwazniejsze to czy byl skok lub czy zaczal sie wzrost tempke ponad coverline. a u Ciebie na ostatnim jest to 5 dni temu

reklama
a czy coverline moze sie zmieniac w kolejnym cyklu??
nie wiem,czy teraz lepiej widac...powiedz mi,kiedy wg Ciebie byly u mnie owu,bo jestem ciekawa czy sie pomylilam...
w tym cyklu z tropu zbil mnie ten spadek 21 dc :baffled:

mialas owu w kazdym cyklu patrzac na tempki
w tym cyklu wyjatkowo wczesniej w porowaniu z wczesniejszymi

jednorazowy spadek tmepki nic nie znaczy. co musi byc to trend - wszytsko jednorazowe nie ma zadnej wartosci na wykresie

Witajcie wieczorkiem Dziewczynki :-) Właśnie wróciłam z urodzinek chrześniaka mojego Ł. Matko, 5 dzieciaków była a robiły hałas większy niż moja 18-stka w przedszkolu :-D:-D:-D
M dostał nowy zakres obowiązków w pracy i teraz będzie pracował w domu przez najbliższy tydzień. Łeee matko, tyle czasu z chłopem w domu to oszaleje :-D:-D:-D;-);-);-)

otóż zadzwonił przed chwilą i mi oznajmia że jest dla niego praca za granicą od zaraz i na stałe i że do do domu wracał by co dwa tygodnie na weekendy aż mi serce pękło jak to usłyszałam, a dziecko to my korespondencyjnie będziemy robić chyba :wściekła/y::no::angry:
Właśnie dzwonił M i powiedział że odmówił tą pracę
No... całe szczęście, że odmówił. Ale porozmawiaj z Nim koniecznie mimo wszystko Kochana...

Kochana bardzo bym chciała by się udało i wiesz co to byłby marzec 2010
Hein72.gif
...ale czym bliżej bety tym bardziej się boję porażki!
Witaj Lolitko!
Martynko, trzymam kciuki cały czas :-)

Nektarynko, przykro mi z powodu wujka...

Tak sobie myślę o Gosi... Już jest pewnie po zabiegu. Mam nadzieję, że wszystko jest u niej ok... Jeżeli w takiej sytuacji w ogóle może być ok.......

I jeszcze do Elfy... Jeżeli nas czytasz Kochanie, to odezwij się proszę...

A ja zmykam do Małża, bo coś się dzisiaj od powrotu z pracy do mnie podejrzanie uśmiecha :-p

Marzenko sliczny ten filmik,popłakałam sie
Dziś mnie boli lewy jajnik a piersi normalnie tak bardzo że szok... staram się nie wsłuchiwać w organizm ale to cholernie trudne!
Jak już kiedyś pisałam to u mnie te objawy to zawsze przed @! więc pewnie będzie du...a!:wściekła/y:
Martynko myśl pozytywnie,do bety juz bliżej niz dalej.
Ja ciągle trzymam kciuki zaciśniete :tak:

ja też dochodze do takich wniosków :-:)-(

czeka nas dziś poważna rozmowa jak wróci pracy :tak::tak::tak:
Bernatko tylko na spokojne,bo krzykiem nic z nim nie wskurasz :-(

Właśnie dzwonił M i powiedział że odmówił tą pracę
NNNNOOOOO!
Bo juz sie miałam wybierać i ręcznie mu wybic te głupoty z głowy

hej Sloneczka!!
ja jestem taki zarlok,ze aparat mi w niczym nie przeszkadzal,w najgorszej opcji moglabym nawet ciastka zmielic,zeby je zjesc!:zawstydzona/y:

ja dzwoinie do meza kochanie o ktorej bedziesz za 10 min odpoiada a q* mineło juz godzina 10 min masakra moj to chyba naprawde tez ma nasrane ostatnio zachowuje sie dziwnie zmeczony itp a ja sie wscieklam wczoraj i mu powiedzialam ze jak se mysli ze skoro ma juz slub ze mna i nie musi sie starac to sie myli buzki lece dziewczynki papa
Bo to ruskie 10 min było :-D

:happy2::happy2:Good Afternoon :happy2::happy2:
Badaicka ten Twoj M. to wczoraj mial zly dzien. Mam nadzieje ze dzis sie zrehabilituje :-):-):-).
A good, good
Zaraz po pracy sie zrehabilitował :-D

Sexe31.gif

jesli cos ominelam to przepraszam.. dzis w nocy wujek mi zmarl.. nie chcialam pisac o tym wczesniej ale dopadl go rak i nie bylo szans na wyleczenie.. biedny wujek.. no coz tak bywa..
Bardzo mi przykro szczere kondolencje

:-D mieliśmy uważać bo niedawno nową pracą zaczęłam ale jak posta wcześniej pisałam coś się pomieszało mi w cyklu a jeszcze ten duphaston :-D
A więc serduszkowanie: 9 dc, 14, 15, 16, 18, 19 dalej nie pisze bo nieważne...:-D
Łooooooooo
Sexe31.gif
Sexe16.gif
Sexe20.gif

ciotka ja teraz wyczytalam ze najlepiej jest sie kochas 3 dni przed skokiem tempki i z 3 dni po...czyli tak z 6,7 dni CO DZIENNIE!!!
takze na mije oko jestes na dobrej drodze...ja jeszcze sprobuje dzis i jutro..bo pozniej juz chyba nie ma sensu..szkoda,ze wczesniej sie nie kochaimsmy ze dwa dni bo u mnie dzisiaj skok tempki...moze jeszcze mam szannse...
A jak tam u Was sytuacja wyjaśniła sie?

kochanie

nie chodzi o to kiedy byl spadek, ale prostym jezykiem tlumaczac - kiedy byl wzrost i to nie jakikolwiek wzrost, ale wzrost ponad linie cover

17 dc mialas spadek, a 18 mialas wzrost ale nie jest on wystarczajacy aby mozna mowic o wzroscie fazy polutealnej

i tak - coverline sie zmienia w cyklach.

reklama
Do góry