reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
................Dzień Dobry................
................Miłegi Dnia.................
...............Dobrego Humorku...........
......... i Owocnego Wieczorku...życ....

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny;-) a wy gdze wszystkie sie podzialyscie??
ja zaraz uciekam na jazde... snilo mi sie ze jestem w ciąży:zawstydzona/y:3 tydzien:zawstydzona/y:...
wczoraj wieczorem zlamalam paznokcia do krwi:baffled: a wczesniej skaeczyam sie bo stluklam kubek:baffled: masakra jakas... sierota ze mnie.....
spac cos nie moglam co sie przebudzalam to czulam ze tak mnie cycki bolą ze szok:baffled:
a po zatym to pije kawke wlasnie;-):-) buziaki

ja zaraz uciekam na jazde... snilo mi sie ze jestem w ciąży:zawstydzona/y:3 tydzien:zawstydzona/y:...
wczoraj wieczorem zlamalam paznokcia do krwi:baffled: a wczesniej skaeczyam sie bo stluklam kubek:baffled: masakra jakas... sierota ze mnie.....
spac cos nie moglam co sie przebudzalam to czulam ze tak mnie cycki bolą ze szok:baffled:

Waitaj.

Ojjj Marzwenixx chyba sie fasolka szykuje :tak::-D

Ja dzisiaj rano zmierzylam sobie temperature tak z ciekawosci i 36.5 :-( wiec owulacji nie bylo niestety :-:)zawstydzona/y:
Mialam sie nie nakrecac az do maja a tu wogole nie moge wyluzowac psychicznie odkad zaczelam brac ten metformax, caly czas szukam i szukam jak nie obiawow owulacji to obiawow ciazowych :zawstydzona/y: ehhhh jaka ja glupia jestem, przez 1.5 roku nie zaszlam w ciaze to teraz tym bardziej nie zajde :baffled:

marzenixx to milej jazdy! to co ty taka rozbijaka?było dac przemkowi żeby wycałował paluszki :-)

wiecie dziewczyny, ja zreszta sądzę ze jak sie idzie do lekarza to oczywiscie z chęcią na zajscie, to się mowi: Panie doktorze, chcę szybko zajsc w ciąże(moje kolezanki z pracy tez tak zrobily) .
Ja mu powiedzialam jeszcze ze tyle i tyle się staramy i więcej nic mu juz nie musialam mowic bo wziął mnie w obroty!!!zresztą dziewczyny ja sądzę ze np.moj lekarz odrazu wyczuł ze to nie jest takie paplanie kobity co przezywa bo "juz2" miesiące się nie udało.....sorki, ale nie ma się wszystkiego na zawołanie.....a większosc ludzi wlasnie tak jest nastawiona, bo takie czasy, ze wszystko łatwiej zdobyc, miec i dlatedo myslą też ze zaraz będą w ciąży .....no niestety, nie ma tak....cierpliwosci
Oczywiscie sprawa ma sie powaznie jak te starania dobiegają roku.W tedy juz cos jest nie tak....choc i tak lekarze roznie do tego podchodzą.:no:
Pewnie zaraz lawina się potoczy na mnie....

marzenixx to milej jazdy! to co ty taka rozbijaka?było dac przemkowi żeby wycałował paluszki :-)

wiecie dziewczyny, ja zreszta sądzę ze jak sie idzie do lekarza to oczywiscie z chęcią na zajscie, to się mowi: Panie doktorze, chcę szybko zajsc w ciąże(moje kolezanki z pracy tez tak zrobily) .
Ja mu powiedzialam jeszcze ze tyle i tyle się staramy i więcej nic mu juz nie musialam mowic bo wziął mnie w obroty!!!zresztą dziewczyny ja sądzę ze np.moj lekarz odrazu wyczuł ze to nie jest takie paplanie kobity co przezywa bo "juz2" miesiące się nie udało.....sorki, ale nie ma się wszystkiego na zawołanie.....a większosc ludzi wlasnie tak jest nastawiona, bo takie czasy, ze wszystko łatwiej zdobyc, miec i dlatedo myslą też ze zaraz będą w ciąży .....no niestety, nie ma tak....cierpliwosci
Oczywiscie sprawa ma sie powaznie jak te starania dobiegają roku.W tedy juz cos jest nie tak....choc i tak lekarze roznie do tego podchodzą.:no:

Bablyss- masz racje kochana.
u mnie niestety jest to juz dluzszy okres staran, nie 2 miesiace ;-) bo oficjalnie staramy sie 20 miesiecy a tabletek anty nie biore juz ok 24 miesiacy :-(

Waitaj.

Ojjj Marzwenixx chyba sie fasolka szykuje :tak::-D

Ja dzisiaj rano zmierzylam sobie temperature tak z ciekawosci i 36.5 :-( wiec owulacji nie bylo niestety :-:)zawstydzona/y:
Mialam sie nie nakrecac az do maja a tu wogole nie moge wyluzowac psychicznie odkad zaczelam brac ten metformax, caly czas szukam i szukam jak nie obiawow owulacji to obiawow ciazowych :zawstydzona/y: ehhhh jaka ja glupia jestem, przez 1.5 roku nie zaszlam w ciaze to teraz tym bardziej nie zajde :baffled:

chcialabym zeby to byla fasoka, ale im bizej tym bardziej w to nie wierze....

kochana a moze przestan mierzyc to tempke i poprostu dzialajcie instynkyownie;-)

no ja kochana rozbijaka jestem, sierota taka czasami ze szok hehehe, a przemus wycalowal paluszki wycalowal :-D:-D
A tak wogole kochane wczoraj urodzily sie 8-raczki :szok: kobieta pobilaa rekord :-D:-D:-D niestety ale nie pamietam w jakim panstwie :zawstydzona/y:
no to jest masakra.....8-raczki :szok::szok::szok: ale za kilka lat , jakie szczescie :tak:

lece dziewczyny bede pozniej papapa

witajcie dziewczynki..słoneczka moje kochane..:-):tak:
jakie tu mądrości od samego rana padają..:szok::baffled::nerd: :confused:

mari masz rację..zycie uczy pokory..choc jak słysze jak moja koleżanka przechwala sie, że ma męża ogiera, bo dwójka dzieci..i każde w pierwszym cyklu starań..to mnie szlag trafia..
no nic..ja spokojnie..powoli..poczekam cierpliwie..:tak: na mój własny, osobisty, najwspanialszy cud :tak:

reklama
Chyba masz racje ale ja dopoki nie zaczelam sie starac to bylam swiecie przekonana ze uda sie za pierwszym razem. Dopiero jak sie nie udalo i jak troche poczytalam na te tematy wiem ze nie da sie tak od razu. Ale kazdy musi tego doswiadczyc na wlasnej skorze. Jak by mi ktos powiedzial pol roku temu ze jak zaczne sie starac to nie uda mi sie za pierwszym razem to bym mu sie zasmiala w twarz.. Zycie uczy pokory.

Mari27 pięknie powiedziałaś: "Zycie uczy pokory..." to jest święta prawda....
Jestem pewna że ktos czuwa nad tobą i wybierze dla was najleprzy momęt na przyjście dziecka.DLA NAS WSZYSTKICH!

LILU wiem i rozumiem Cie bo u mnie niedługo będzie 2 lata.No ale co zrobic...tylko cierpliwosc i pokora na to co jest i co będzie:tak:i dobry ginek:-D
Dziewczyny!!! podobno rok Bawoła(w chinskim kalędarzu) ma sprzyjac związkom małżenskim i prokreacji.Podobno ma się więcej chłopcow rodzic!!!-wczoraj słyszalam w telewizji

Do góry