reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Doberek ;-)

no jaki nas zaszczyt kopnoł Pani i Władczyny przylazla! :-D:-D:-D:-D:-D Witam :-) a no mam otwieracz :dry: na zębolach ehhh... a zmusila mnie do tego estetyka a raczej szkoda mi bylo ludzi ktorzy patrzyli sie jak sie usmiecham a potem krecilo im sie w glowie :-D

Dziubasku głowa do gory ja zdalam za 3 razem .... i co dooopa teraz nie jezdze (mialam na 5 lat i wlasnie przedlużam) i ty zdasz :-)

Już Kopciuszku ty moj kciuku zacisnięte! :-)

Marzenko i jak tam przyszla @?? :sorry2: (pytanie retoryczne:-))

Olapolap jak dzisiaj temp? robilas testa?

a ja wczoraj padlam jak zabita o 19ej do wyrka czulam sie okropnie ... obudzilam sie o 22ej i spac nie moglam uwielbiam to!! :dry: zęby mnie dzisiaj napitalaja bezlitośnie! i chyba bede bez neta na weekend bo moj M. (piedola jedna) niechcacy skaskowal z kompa oprogramowanie od modema! a po ponownym zainstalowaniu cos nie dziala .... wrrrrr.... :baffled:
a pro po mojego cud miod nietypowego wykresu mam dzisiaj spadek i to spory :dry:

Mam nadzieje,że sie uda następnym razem;-)

Marzenix wynocha na betę bo my tu dostaniemy nerwicy przy Tobie - przez cały weekend tak się będziesz męczyć?

DZIEŃ DOBRY:-)

GRATULUJE i ślicznie fasolka w sumie już dzidzia rośnie:-)

hehe dobry tekst ja już oczy bo myślałam że fasolka jest:-Dale super super teraz tylko serduszkować:-)

tak myślałam po sms że coś nie tak ale nie martw się nie teraz to następnym razem;-)a jak tam wyniki plemniczków bo wczoraj tez byliście na omówieniu ich;-)

nie mam słów:no::no::no:bardzo nieładnie z takim tekstem :sorry2:ale wiesz z drugiej strony wiesz tak mówią ludzie nie wiedzą że się staracie dlatego tak powiedziano fakt może za ostro tylko wiesz np.u mnie też są takie osoby które pytały sie mojego M kuzynkia kiedy staranka o dzidziusia bo po co czekać i wiesz moja szwagierka nie miała nic złego na myśli czy wogóle obraźliwie nie pytała sie tylko ogólnie kiedy chcą dzidzusia i wiesz na takie pytania za bardzo nie można reagować az z taką wściekłością bo wiedz że oni o niczym nie wiedzą co skąd mogą wiedzieć ze akurat was obraża (chociaz tym tekstem to samo za siebie mówi) ale wiesz chodzi mi o to że nie jedna może osoba się spytać co nie smutaj się jak to usłyszysz tak to juz jest że ludzie poprostu pytaja bo też nie wiedzą ze już staracie się :sorry2:

no faktycznie spadła ale nie smutaj się jeszcze tempka tempką a @ jest @ tzn.nie ma jej jest szansa;-)

a ja mam tego dnia wizyte u ginekologa:-)

Bylismy i jest wszystko w porządku.Mamy starac sie az do skutku;-):tak:

O Hania może Ty Marzence przetłumaczysz,że jak są dwie krechy na teście to jest w ciaży bo Ona twierdzi,ze NIE!!! I czeka na @:baffled:
mi chyba nikt nie przetlumaczy :sorry2: co jakis czas patrze na te testy gdzie sa bladzienkie kreseczki i sobie myśle no przeciez są! to przeciez musi znaczyc ciąze..... wczesniej nigdy nie bylo nawet cienia cienia..... a za chwile brzuch boli i sie mysle, ze to nieprawda pewnie zaraz @ przykezie i bede miala jakby ktos mi w morde strzelił i przenigdy nie kupie testów z allegro! a zreszta ja nie wyobrazam sobie ze jestem w ciązy , dla mnie to abstrakcja jak nie wiem.....:sorry2:

reklama
:-)Dzien Dobry:-):-):-).

Olesia co to za smuty co to za depresja przeciez my wszystkie silne babki jestesmy. A tak na serio ja Cie rozumiem i nie przepraszaj ze masz gorszy dzien. Kazda z nas tak ma po prostu. Ale jak sama wiesz to mija i po takim dolku nabieramy nowej sily do walki. Widzisz a z facetami to tak jest ze oni tez chca dziecko a jak co do czego to nawet witamin regularnie nie potrafia lykac. Ja kupuje nam takie zestawy dla faceta i kobitki (Sanatogen Pronatal tam sa dwie buteleczki rozowa dla mie i srebrna dla M.) I tez ja swoja skonczylam (30 tabletek)potem bralam plussza z zelazem(25 tabletak) zeby poprawic morfologie teraz biore jeszcze inne witaminy plus kwas foliowy a moj M wciaz ma jeszcze 8 tabletek w pudeleczku. I tez czuje ze czeka nas rozmowa. Ale uwierz mi to nie znaczy ze on nie chce czy sie nie stara oni po prostu tak maja. :confused::confused::confused:. Nie smuc sie wiec bedzie dobrze musi byc.

Marzenko uwierzylas juz? :happy2::happy2::happy2:

Kingus trzymam kciuki za wizyte u ginki dzis.

Madzia jak wyniki meza? Jutro dzien wyjazdu jak sie czujesz?

U nas troche chlodniej dzis tzn nie ma slonca ale jest duszno w nocy padal deszcz. Ja sie biore zaraz za sprzatanie bo jutro mamy gosci. Brzuch mnie nadal napiernicza juz 3 dzien. Wykoncze sie. Pozdrawiam Was wszystkie. Do potem:-D:-D:-D.

Wyniki sa super,a co do wyjazdu to mam stracha tak daleko jechac:tak::-);-)

Do góry