reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Hej!
kurde i nie jest dobrze w 11 dc największy pęcherzyk tylko 11 mm to mnie jeszcze nie martwi bo dopiero teraz zaczyna rosnąć przy moich długich cyklach... martwi mnie moje endometrium bo ma dopiero 3,1 to cholernie mało...w sobote kolejne podglądanko i wiecie co innego lekarza jak dobrze bo mój już mnie wkurza...potrzebuje konsultacji z innym!
zapomniałam: Witajcie !
faktycznie po 3 clo to troche male.. na w tamtym cyklu mialam w 11dc 9mm i myslalam ze juz dupa po cyklu a w 13dc mialam juz 15mm ale na drugim jajniku wiec kochana bedzie nastepne podgladanko to moze drugi sie aktywuje albo ten jeszcze wystrzeli.. wiec spokojnie malenka bez nerwow.. a lekarz jak cie faktycznie wkurza to moze lepiej doradzic sie innego..

co do endo faktycznie male.. ja w tamtym cyklu mialam cos kolo 9mm (nie pamietam, w kazdym razie dobre..)

reklama
patrzcie co znalazłam:
Poradnik - czyli jakie sposoby na małe endo ;

1. Wspomagacze naturalne:
----- orzechy
----- migdały
----- ryby
----- czerwone wino

2. Wspomagacze „bez recepty”
----- Wiesiołek (do owulacji)
----- Magnez
----- B complex
----- Vit E (do owulacji)
----- Omega 3
----- Acard
----- Hormeel S
Ilości wg ulotki
icon_exclaim.gif

Co ten lekarz za głupoty mówi..
Dziewczyny sorry że tak piszę tylko o sobie ale jestem wku...na

patrzcie co znalazłam:
Poradnik - czyli jakie sposoby na małe endo ;
1. Wspomagacze naturalne:
----- orzechy
----- migdały
----- ryby
----- czerwone wino
Co ten lekarz za głupoty mówi..
Dziewczyny sorry że tak piszę tylko o sobie ale jestem wku...na

No to do sklepu po kilka butelek wina, kilka paczek łorzeszków i dajesz mała.
A po winie i nerwy ci odejdą.

hej hej :) pamięta mnie ktoś jeszcze :-) ???

nie ma to jak odpoczynek - co mogę powiedzieć - tylko dlaczego taka pogoda do ... nie padało wiele jak na 10 dni 3 dni ;) ale wiało jak cholera nad tym morzem brrrr

teraz czekam na @ bo powinna już być - bo czuję się jak na @ właśnie
i wiecie co - najdziwniejsze w tym wszystkim jest to że zawsze mnie boli lewy jajnik po owu - ale tam chyba mam torbiele i to może one tak "drą się" ;-) za miesiąc idę do gina i musze mu koniecznie o tym powiedziec

ps. czy jakaś zafasolkowała ?????

a ja brałam CLO od 5 do 9 dc i teraz nie myśle za wiele o owulacji bo nawet nie mam do tego głowy nie robię testów owulacyjnych i nie mam zamiaru aż tak się przejmować tym wszystkim jak w tamtym cyklu
no to nic tylko trzymac kciuki :)
kupiłam i jem i pije wino....już mi nerwy odchodzą...

ooo widzisz i endo sie powiekszy:) same plusy..

a propo co widzi pesymista na cmentarzu?
-same krzyże
a co widzi optymista na cmentarzu?
-same plusy :-D:-D:-D

reklama
no to nic tylko trzymac kciuki :)

ooo widzisz i endo sie powiekszy:) same plusy..

a propo co widzi pesymista na cmentarzu?
-same krzyże
a co widzi optymista na cmentarzu?
-same plusy :-D:-D:-D
dziekuje za kciuki Nektarynko :tak::-)

a ten kawał to świetny alde jakbym byla niewiadomo jaką optymistką to bym tam plusów nie widziała :baffled::baffled:

Do góry