reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

hej romeczko ;-)
a ty kiedy zaczynasz podgladanko do inseminacji?? pewnie sie juz doczekac nie mozesz :-)

oo jak milo,ze pamietasz;-);-)
no ja juz jak pomysle to az mnie trzepie haha, doczekac sie nie moge..2 sierpnia bedziemy w pl..3 do lekarza to bedzie moj 6 dzien cyklu,bede brala clo,takze powinno byc dobrze! jestem na maxa pozytywnie nastawiona!

reklama
romeczko pewnie ze pamietam:tak: kurcze jak super ze to tak niedlugo, napewno sie uda za pierwszym razem zobaczysz;-):tak:
zaniepokojna no tez zuje nadzieja ze za tydzien bedzie juz po wszystkim.....;-)

hanka czesc zmoro ty!! dlaczego nas tak opuscilas!! u nas sie nic nie dzieje i wogole cos ostatnio pustoszeje tutaj.....:-(

hanka czesc zmoro ty!! dlaczego nas tak opuscilas!! u nas sie nic nie dzieje i wogole cos ostatnio pustoszeje tutaj.....:-(

A przez tą popierdzieloną pracę - na nic nie mam czasu, a jak już mam chwile to muszę nadrabiać zaległości w chałupie.
Taka robota to jest dobra dla samotnej osoby która chce zrobić kariere i się poświeca całkowicie robocie. Przy takich godzinach pracy i ilości dni to zapomnij o życiu prywatnym czy rodzinnym.

A u was czemu tak smętnie i pusto???????? Co jest przesilenie wiosenne czy cóś???

A przez tą popierdzieloną pracę - na nic nie mam czasu, a jak już mam chwile to muszę nadrabiać zaległości w chałupie.
Taka robota to jest dobra dla samotnej osoby która chce zrobić kariere i się poświeca całkowicie robocie. Przy takich godzinach pracy i ilości dni to zapomnij o życiu prywatnym czy rodzinnym.

A u was czemu tak smętnie i pusto???????? Co jest przesilenie wiosenne czy cóś???
no tak, pewnie chcesz pracownikiem roku zostac , przyznaj sie!!:-D

a nie wiem czemu u nas tak pusto!! nie wiem gdzie te babole polazły....:dry:

Hej!
kurde i nie jest dobrze w 11 dc największy pęcherzyk tylko 11 mm to mnie jeszcze nie martwi bo dopiero teraz zaczyna rosnąć przy moich długich cyklach... martwi mnie moje endometrium bo ma dopiero 3,1 to cholernie mało...w sobote kolejne podglądanko i wiecie co innego lekarza jak dobrze bo mój już mnie wkurza...potrzebuje konsultacji z innym!
zapomniałam: Witajcie !

Ta żeby jeszcze taka możliwość była jak pracownik roku.
Ja tam jestem murzynem i sługusem. Myślałam że czasy niewolnictwa się dawno skończyły ale psikus niespodzianka jeszcze nie.
Żebym nie miała w tym interesu to bym babie już po 2 tygodniach podziękowała. Baba żyje w jakimś dziwnym świecie i uważa że klient sam do niej przyjdzie bo ona jest qurwa taka zajebista.
A wszyscy to debile, złodzieje i mamy ją po dupie całować że mamy u niej prace. jebnięta na maxa.

a i wiecie wstąpiłam do sklepu nakupowałam wszystkie rodzaje orzechów kilka paczek suszonych moreli i będę jadła aż mi te endometrium urośnie...a tak wogóle mój lekarz do dupek!

Martynka

Wypijaj codziennie lampke wina. Bardzo dobrze wplywa na endo

A tak wogole - to jakies fasolki w ostatnim tygodniu byly ?

Hej!
kurde i nie jest dobrze w 11 dc największy pęcherzyk tylko 11 mm to mnie jeszcze nie martwi bo dopiero teraz zaczyna rosnąć przy moich długich cyklach... martwi mnie moje endometrium bo ma dopiero 3,1 to cholernie mało...w sobote kolejne podglądanko i wiecie co innego lekarza jak dobrze bo mój już mnie wkurza...potrzebuje konsultacji z innym!
zapomniałam: Witajcie !

A dalej lecisz na clo?????
Ja w 12 dc miałam 2 po 23mm i jeden niedobitek co zniego nie wiele będzie.

reklama
Do góry