reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witam:-)
Dla malutkiej zniosę wszytsko.

ja od jutra zaczynam clo... i wiecie kupiłam sobie wino czerwone, morele suszone i orzechy bo to podobno poprawia endometrium... i wzięłam spróbowałam tego wina... wypiłam pół lampki i mnie trochę zakręciło!:-D
I jeszcze rybki pomagają ja jadłam wędzonego łososia:tak:

a dziękuje dobrze w miare!
nawet ja bardzo nie boli i moze już sobie usiąść a nawet powinna i czuje sie dobrze mam nadzieje ze szybko się rana zagoi i wróci do normy wszystko.
Będzie dobrze:tak:

Kingusiu kochana-najwazniejsze ze dzidzia ma sie dobrze! A z nerkami ma sie czesto klopoty w ciazy...bo obciazenie jest dodatkowe...mam nadzieje, ze masz jakies zalecenia jak sobie ulzyc w bolu bez lekow...powiedziala Ci lekarka co robic? jak nie to moze cos zaradzimy wspolnie? trzymaj sie dzielnie kochanie!!!
Mam brać tylko nospę i magnez i dużo pić. I w sobotę robię posiew moczu.

A ja kochane po wizycie...Maly rosnie jak na drozdzach bo w zaledwie tydzien przybral kolejne 200g i wazy juz na 29 tyg 1600 :biggrin2:
Kingus - z tego co mi sie obilo masz urodzinki to wszystkiego naj naj naj :-)
No to pięknie maluch rośnie. Odpoczywaj jak najwięcej.
Dzięki;-)

Nie czytałam Was wczoraj bo źle się czułam. Jak Kinguś- chłopak czy dziewczynka?
U mnie od dawna dziewczynka ;-)

Wlasnie udalo mi sie umowic na konsultacje do dobrego lekarza na Slasku, tylko jeszcze musze nagrac kierowce coby mnie tam przetransportowal:-);-)
No to super:-)

Naprawdę Kinguś mnie przestraszyła z tym cofaniem moczu do nerek, może ja to zapalenie pochwy mam od tego? Sama nie wiem, ale wyniki moczu mam dobre...
Nie chciałam Cię straszyć :zawstydzona/y:
Pij dużo wody a wszystko będzie dobrze :tak:

Zaniepokojona, bablyss, Agniesiak85, niunia27, gosia:), romka dzięki za życzenia:-)

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D
Cześć Nektarynko...Ty to masz wielkie wejście w pierwszym poście:-D:-D:-D
Ale ja tez nie lubię jak zasypiam a M. się zbiera na macanki...:baffled:
to tak jak u mnie.. np pytam.. kochanie moze bysmy sie pokochali.. a on ja juz zasypiam wiec sie odwracam i ide spac.. po chwili on juz zabiera sie za macanki.. a ja hola.. nie chciales to ja juz tez nie che :) i tyle.. dla mnie nie oznacza nie.. chociaz czasem lamie ta regułe.. jak mi sie spac nie chce..
Nektarynka - pijesz ziolka od 1dc czy czekasz az sie @ skonczy?

od 1dc pije.. pierwszy cykl pilam caly, drugi do owu a teraz bede pila cały bo mam mniejsza migrene od ziolek..

Witam Was.No niestety dzis rano dostałam@ i musiałam zmienic suwaczek,no i niestety w ciązy jeszcze nie jestem:-(Nastawiłam sie ze dostane,bo mój gin mi mówił,ze po tych globulkach które brałam moge szybciej @ dostac,a nie wykrył u mnie ciazy,takze wszystko jeszcze przedemna.Moze jak wyjade to sie uda tak na luzie:tak:

Witam Was.No niestety dzis rano dostałam@ i musiałam zmienic suwaczek,no i niestety w ciązy jeszcze nie jestem:-(Nastawiłam sie ze dostane,bo mój gin mi mówił,ze po tych globulkach które brałam moge szybciej @ dostac,a nie wykrył u mnie ciazy,takze wszystko jeszcze przedemna.Moze jak wyjade to sie uda tak na luzie:tak:

tulam mocko MADZIA ale wiesz jak mi pisałaś bynajmiej wyjedziesz troche popracujesz zrelaksujesz się i będzie dobrze;-)

Dziękuje Wam Kochane jestescie:tak::-)jak narazie chce troche popracowac,ale to nie znaczy,ze nie bede sie starac wrecz przeciwnie,zaczniemy od nowa,wkoncu musi sie kiedys udac:tak:

Dziękuje Wam Kochane jestescie:tak::-)jak narazie chce troche popracowac,ale to nie znaczy,ze nie bede sie starac wrecz przeciwnie,zaczniemy od nowa,wkoncu musi sie kiedys udac:tak:
A powiedz mi Madziu jakiej dlugosci masz z regoly cykle? bo ponieżej 24dni zmiejsza sie albo i wrecz zanika szansa na prawidlowe zagnieżdżenie sie maleństwa pytanie tylko pytanie w ktorym dniu jest owu bo jak jest te 11 dni fl to w porządku :sorry2:
i na pewno kiedys sie uda! :-)

A powiedz mi Madziu jakiej dlugosci masz z regoly cykle? bo ponieżej 24dni zmiejsza sie albo i wrecz zanika szansa na prawidlowe zagnieżdżenie sie maleństwa pytanie tylko pytanie w ktorym dniu jest owu bo jak jest te 11 dni fl to w porządku :sorry2:
i na pewno kiedys sie uda! :-)

Zazwyczaj mniałm co 28dni,a teraz jak zaczełam brac te duphaston to mam co 21,ale mój gin stwierdził,ze jest wszystko w porządku,zobaczymy po nastepnym razie jak sie nie uda,to wracam do domku i jeszcze raz robie badania:tak:

reklama
Zazwyczaj mniałm co 28dni,a teraz jak zaczełam brac te duphaston to mam co 21,ale mój gin stwierdził,ze jest wszystko w porządku,zobaczymy po nastepnym razie jak sie nie uda,to wracam do domku i jeszcze raz robie badania:tak:
o kurcze .... to duphaston skrocil ci cykl i lekarz twierdzi ze w porządku????? :no: a dlaczego ci przepisal duphaston skoro mialas wzorcowa dlugość cyklu???:dry:

Do góry