madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Ide lulac:-)Popisze sobie z wami jutro.Superowej nocy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma za co Kochanałobiecuję że będę ostrożna ale dietkowanie mnie się podoba )) - dziękuję Madziu za troskę
Dziołchy wstawac!!!
BB czeka;-):-)
Dziś mierzyłam tempkę i było 36,1. Według mojego programu "Karta" do mierzenia temperatury, 11. 6 miałam owulkę.. dobrze, że było przytulańsko.. no ale według testów owu to jeszcze jej nie było bo słabe krechy wychodziły..I weź tu zrozum.. No nic..przytulańska były, leżenie na brzuchu, nogi w górze, więc powinno się udac
No Marzenix lipiec już niedługo, będę trzymac kciukasy:-)
Badaicka jaka to dietka, że 8 kilo już poszło?:-) Dawaj "przepis";-)
Madzia84 może chociaż Ty wstaniesz i popiszemy na BB:-)
cześć dziewczynki!!
mam dziś troche więcej czasu to posiedzę chwilę z Wami ale tu dziś jakieś pustki!!
Olapolap kochana nie załamuj sie ja wierze ze Ci się w końcu uda nie moze być inaczej zobaczysz ze wszystko się ułoży!! spróbuj nie myśleć tyle o dziecku zajmij sie teraz obroną magisterki i choć na chwile odpocznij od myślenia o dziecku.
ja teraz mam niby za 2 dni testować albo jeden nawet nie pamiętam który mam dzień cyklu i nie myślę o tym za wiele bo i tak sadzę ze sie nie udało a choroba mojej mamy jest w tej chwili najważniejsza i jej zdrowie a bardzo sie o nią boję a w dniu jej operacjii to chyba zwariuję baaaaardzo się boję. !!