reklama
kinguś
Nie poddam się
Trzymam kciuki za tatęMoj tatko juz po pierwszej mega dawce chemi,czuje sie bardzo dobrze, jak narazie zero skutkow ubocznych
Jak najbardziej logicznieI co wy na to? Chyba brzmi logicznie?
Trzymaj się skarbie. Będzie dobrze. Odpoczywaj sobie.Hej Dziewczynki właśniewróciłam od gina, powiedziałam mu o bolach brzucha dał mi miesiec zwolnienie przypisał luteinke dalej nospe witaminy, praktyczenie zero wysiłku fizycznego i leżenie plackiem, a ja bedzie dalej nie bolało albo wystapi krwawienie to do szptala:-(
Witaj :-):-)WItajcie dziewczyny - mam 26 lat i zaczeliśmy z męzem jakieś 2 miesiące temu starania o kruszynkę. Mam nadzieję, ze się uda
Czekamy na relacjedo gina ide we wtorek
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
elfa75 - ale jazda, ja i Patrysia też idziemy we wtorek do gina;-) żeby spróbować potwierdzić fasolkę
kangakan, jak super
mam nadzieje ze wrócimy we wtorek szczesliwe z rewelacyjnymi wiadomosciami !
no to zycze serduszek jak dzwonow u waszych fasolek - trzymam kciuki.Prawie 8 tydzień, bez 3 dni,
Ja jutro znowu ide podgladnoc czy jajo peklo po pregnylu i sie okaze - mam nadzieje ze teraz sie uda...
Nektarynka
Fanka BB :)
oby oby.. póki co dalej zadnych objawów..nawet szyjka w dole a powinna byc w gorze na @..Naktarynko - @ nie przyjdzie, ja mocno w to wierzę!!!
ja tez moze bym poszla do babki.. ale nasłuchałam się o naszej tutaj ze jest nieciekawa.. młoda dziewczyna zaszła w ciaze a poszła do niej bo sie @ spóźniał.. a ta do niej to co usuwamy a ta młoda mama nie wiedziala co usuwac ma.. nie wiem dokladnie jak to tam było ale ja bym sie przerazila.. i nie byłam u niej nigdy.. moze kiedys sie przemoge.. w sumie u mnie w przychodni mam do wyboru faceta do ktorego zawsze chodze i wlasnie ta babke
Nektarynko ja zawsze chodziłam do facetów , bo myslałam,że są delikatniejsi itp. Jak pierwszy raz poszłam do babki, to zauwazyłam,że jakoś łatwiej mi się z nią o pewnych rzeczach gada. No bo przecież ona sama ma @, rodziła dzieci i nie raz miała różne problemy. A facet- zna tylko to wszystko z opowieści i z tego co widział. Ale nigdy tego nie czuł. Teraz lepiej mi u babki. Nie jestem skrępowana w ogóle. No ale ważne żeby lekarz był dobry, płeć nieistotna:-)
Teraz juz naprawdę uciekam. BUZIAKI
witaj w gronieWItajcie dziewczyny - mam 26 lat i zaczeliśmy z męzem jakieś 2 miesiące temu starania o kruszynkę. Mam nadzieję, ze się uda
gratulacje i spokojnej ciazy zycze..Prawie 8 tydzień, bez 3 dni,
Agniesiak85
Witam się juz prawie weekendowo
Zaraz wychodze do Filipka, ale tak jakos mi się dziś nie chce...
Mój M dziś do szkoły jedzie i jutro wraca.
Były przytulanki ale tak nie dokońca bo M po bardzo silnych lekach i same wiecie..eh No ale jutro nadrobimy
Zaraz wychodze do Filipka, ale tak jakos mi się dziś nie chce...
Mój M dziś do szkoły jedzie i jutro wraca.
Były przytulanki ale tak nie dokońca bo M po bardzo silnych lekach i same wiecie..eh No ale jutro nadrobimy
Eve84
2 lata przerwy.....
Dzien dobry!!! :-)
jak dla mnie bardzo logicznie! i rzeczowo! ;-)Kobietki wróciłam od lekarza! Pani powiedziała też,że na "wygląd" miesiączki wpływ ma to jak żyjemy, stres itp. I co wy na to? Chyba brzmi logicznie?
Pysiaczku lekarz tylko chce zachowac mozliwe srodki ostroznosci nie zamartwiaj sie będzie wsio dobrze! :-)Hej Dziewczynki właśniewróciłam od gina, powiedziałam mu o bolach brzucha dał mi miesiec zwolnienie przypisał luteinke dalej nospe witaminy, praktyczenie zero wysiłku fizycznego i leżenie plackiem, a ja bedzie dalej nie bolało albo wystapi krwawienie to do szptala:-(
Witam wsrod szalonych staraczek :-)WItajcie dziewczyny - mam 26 lat i zaczeliśmy z męzem jakieś 2 miesiące temu starania o kruszynkę. Mam nadzieję, ze się uda
a mi dzisiej rowniez tempka zglupiala!!!! mam 36,94 nigdy takiej nie mialam a to 26dc niestety nie wiem ktory dzien fl bo na urlopie nie mierzylam i nie wiem kiedy byl skok! nie wiem czemu temp tak sie zachowu bo na bobo to marne szanse a przeziebiona nie jestem!
reklama
Loree
Witam babeczki, ciekawe czy mam z kim wypić kawkę?
Witam - uda się , uda. Ostatnio mamy dużo fasolek
Gosiu jeśli mały chodzi do przedszkola to logiczne,że wcześniej chodzi spać. Nasza córcia jeszcze nie chodzi do przedszkola a ja wstaję koło 8 do pracy,więc taki układ jest ok. Choć nie ukrywam że czasem chciałabym mieć spokojny wieczór. Za rok jak pójdzie do przedszkola, to się ( mam nadzieję) przestawi. A póki co jest ok
Ale ci zazdroszczę!
A co wy dziewczynki razem w ciążę zachodzicie, razem do lekarza? Pewnie urodzicie w jednym dniu
Ale wszystko jest dobrze z fasolką?
Nektarynko nie każda pani doktor jest fajna. Byłam kiedyś u takiej starej marudy i faktycznie nawet delikatna nie była. Ale ta u której wczoraj byłam, jest ok. Młoda babka, ale bardzo miła.
WItajcie dziewczyny - mam 26 lat i zaczeliśmy z męzem jakieś 2 miesiące temu starania o kruszynkę. Mam nadzieję, ze się uda
Witam - uda się , uda. Ostatnio mamy dużo fasolek
my tak wlasnie staramy sie zeby mlody juz o 20 byl w gotowosci do spania - jeszcze sobie cos tam czytamy i o 20.30 juz spi Tak jest jak jestesmy w domu a jak idziemy to tez nie ma problemu bo albo sie bawi albo spi w foteliku w drodze powrotniej i juz na noc. Wieczor juz chcemy miec spokojny a poza tym musi sie wyspac bo wstaje rano do przedszkola o 7 wiec i tak by padl...
Gosiu jeśli mały chodzi do przedszkola to logiczne,że wcześniej chodzi spać. Nasza córcia jeszcze nie chodzi do przedszkola a ja wstaję koło 8 do pracy,więc taki układ jest ok. Choć nie ukrywam że czasem chciałabym mieć spokojny wieczór. Za rok jak pójdzie do przedszkola, to się ( mam nadzieję) przestawi. A póki co jest ok
tak sie ciesze teraz to juz odliczam dni do wtorku !
Ale ci zazdroszczę!
wikulaa dzięki, staram się, ale dzisiaj się umówiłam z ginem i się przestraszyłam, że sobie wmówiłam ciążę, że się cieszę jak głupia a tam nic nie ma:-( ja przepraszam, że takie okropne rzeczy tu wypisuję, ale coś mnie dopadło
elfa75 - ale jazda, ja i Patrysia też idziemy we wtorek do gina;-) żeby spróbować potwierdzić fasolkę
A co wy dziewczynki razem w ciążę zachodzicie, razem do lekarza? Pewnie urodzicie w jednym dniu
Prawie 8 tydzień, bez 3 dni,
Ale wszystko jest dobrze z fasolką?
Nektarynko nie każda pani doktor jest fajna. Byłam kiedyś u takiej starej marudy i faktycznie nawet delikatna nie była. Ale ta u której wczoraj byłam, jest ok. Młoda babka, ale bardzo miła.
Podziel się: