reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witaj Ewa, szybkiego zafasolkowania życzę:tak:

Dobry wieczorek, ja znowu tak późno, ale wszystko grzecznie czytam:tak:

Loree - mnie ta lekarka przekonuje, ważne żebyś ty jej zaufała, na ekstremalne rozwiązania masz czas

Mnie dzisiaj jakieś strachy opanowały,
złe myśli a kysz!!!!! tak je przeganiam, ale coś nie chcą uciec:no:
Szybciutko pozbądź się tych złych myśli, mysisz myśleć o przyjemnych rzeczach!!

reklama
hej
u mnie wszysto dobrze, antybiotyki robia swoje
teraz pomału wyczuwam objawy - mdłości i zgaga i wiecie co , jestem strasznie zmierzła , wszystko mnie drazni
dzis mialam fajny sen, niestety przerwano mi go w najlepszym momencie - sniło mi sie ze byłam na usg i mialam sie własnie dowiedziec czy jest zarodek i czy wszystko ok, ale niestety zanim sie dowiedzialam to mnie tel. obudzil :/

juz sie nie moge doczekac wizyty u gina, tak bardzo bym chciala juz sie dowiedziec co z dziedziatkiem, jestem teraz prawdopodobnie w 6 tygodniu jak myslicie jest szansa by wykryc juz bicie serduszka? do gina ide we wtorek

Dobry wieczór kobitki.
Sorki, że się nie odzywam ale po tabsach nie bardzo się czuję a to jeszcze 7 tabletek.

Miłych snów.

Elfa myślę, że wszystk będzie pięknie widać, serduszko u dzidzi mozna posłuchać właśnie koło 6/7 tygodnia. Super, że ci się poprawia!!

wikulaa dzięki, staram się, ale dzisiaj się umówiłam z ginem i się przestraszyłam, że sobie wmówiłam ciążę, że się cieszę jak głupia a tam nic nie ma:-( ja przepraszam, że takie okropne rzeczy tu wypisuję, ale coś mnie dopadło

elfa75 - ale jazda, ja i Patrysia też idziemy we wtorek do gina;-) żeby spróbować potwierdzić fasolkę

reklama
Do góry