reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Do zobaczenia/poczytania kiedyś. Nie mogę o tym pisać i myśleć bo mi płakać się chce.
Muszę się czymś zając i o nim nie myśleć bo spakuje torbę i wyjadę a wtedy będzie mi ciężko wrócić.

kochana, przemysl zanim podejmiesz jakas decyzje..sama mowisz ze ciezko byloby ci wrocic..

reklama
Siemacie Lachony

Wpadłam na chwilę bo mój ma wolne więc walka o kompa.

Nie dzwonili do mnie więc szanse zmalały strasznie. No cóż może znaleźli lepszego.

Brzuch mnie napierdziela więc @ dostane.

Wszystko w normie - los się nie chce odwrócić, wszystko jak zwykle się pierdzieli.

No kto to nas zaszczycił dzisiaj:-):-D
Pewnie kobieta robi to samo co ty w tamtym tygodniu - ta sama taktyka, przetrzymam ją to zmięknie, zobaczy, że mi tak bardzo nie zależy;-) hehehe

Hanka co ty z góry zakładasz ze nie dostaniesz pracy i dostaniesz @ jakis pesymizm cie dopadł?? nie wolno tak myśleć!! los się odmieni napewno szybciej niz myślisz

wydawało mi sie ze tempka dzis spadnie i jutro by prrzysla @ al dzis na tym samy poziomie wiec jesli jutro spadnie to w czwartek na bank @.. a jak nie spadnie jutro bo nie wiem.. pozyjemy zobaczymy.. wykresik ponizej

śliczny wykres i oby tak się utrzymał:tak:

polecam ci np kawkę zbożową taka do zapazenia jak cherbatę można pić z mlekiem i smakuje jak delikanta kawa rozpuszczalna! :-) a do tego wspomaga przyswajanie magnezu! ;-) mi kawa bezkofeinowa np tak już nie smakuje!
teraz sie przezucilam na Ricore nestle ale tam jest chyba ok 30% kawy rozpuszczlanej wiec raczej nie dla ciebie!:sorry2:

ja pije kawe zbożową z mleczkiem uwielbiam ją jest zdrowa i dobra:-):tak:

O to cudownie, ja bez kawy sobie kiepsko radzę, piję bo lubię (tak pewnie alkoholicy mówią;-)) - pędzę do sklepu zaraz! Muszę tylko ją przesypać do opakowania z kofeinową w pracy - nie chcę, żeby ktoś się domyślił:-):-D

A dzisiaj to się świetnie czuję, głowa mnie już nie boli, humor dopisuje:-):-D
Jeszcze nie mogę uwierzyć, gapię się na ten test kilka razy dziennie...
Wysypało mnie na twarzy w tamtym tygodniu więc wyglądam trochę jak nastolatka (przeczytałam gdzieś, że to przez progesteron, który się na samym początku ciąży pojawia w większych ilościach), smaruję się Sudocremem i czekam aż zejdzie:cool2:
Zero objawów, brzuszek niestety jakiś taki niepłaski ale to wina chyba wody, normalnie to bym mniej piła i zaczęłabym ćwiczyć ostro, żeby wrócił do formy ale teraz to się boję, brzuszki chyba nie wskazane:-(
Uwierzę chyba jak się do gina wybiorę w przyszłym tygodniu, martwię się trochę czy mi się uda dotrwać do 3 miesiąca (miałam duże problemy z poprzednią ciążą), dlatego nic nikomu nie mówię, mam nadzieję, że mi (a raczej "nam") się uda

ale się rozpisałam:-)

u mnie tk samo normalnie wypchnął się a nawet już mam wypchniętą macice na dole:-)co może duże brzuszki będziemy mieć wiesz ja tak miałam przy pierwszej ciąży też bo nawet gin mnie badał to mówi że mam dużą macice że jak badał to myślał że jestem w 8 tygodniu a po usg okazało się 5 tydzień dlatego teraz po widoku na dole wiem że teraz tez tak będe mieć:tak:a tak wogóle kochana my jesteśmy w tym samym tygodniu ciąży:-)wejdz na wątek styczniówki 2010 niedługo nas przełożą na podfora tam już też są mamusie styczniowe 2010;-)

Do zobaczenia/poczytania kiedyś. Nie mogę o tym
pisać i myśleć bo mi płakać się chce.
Muszę się czymś zając i o nim nie myśleć bo spakuje torbę i wyjadę a wtedy będzie mi ciężko wrócić.

aaaaaaaaaaaa ci faceci to normalnie ja nie wiem ja wam powiem że też mój czasem palnie takiego głupiego teksta że potem żałuje:wściekła/y:i dobrze niech żałuje aż się nauczy:tak:

Witam sie :-)

Ja tlyko na chwilke, pokazac sie ze zyje ;-)
U mnie nic nowego, no moze tylko tyle ze brzuch mnie boli jak na @ wiec moze jutro dostane i chyba matformax wyregulowal mi cykle ( oby ) szkoda tylko ze fasolki nie daje :-(

Moj M dzisiaj polecial do polski, mam trzy tygodnie laby, hehe :blink:

Mega gratulacje dla zafasolkowanych :-)

Pozdrawiam.

Wszystko było by OK tylko on nie umie powiedzieć przepraszam i nie pokazuje żalu.
To jest najgorsze.
Pieprzony świętoszek.
Jeszcze w dodatku jak wzięłam rano duphaston to mnie zaczął strasznie polec brzuch, jakby mi kto tysiące igieł wbijał.

LILU witaj:-)
HANKA no to bedzie walka o kompa:-Dnie stresuj się zadzwoni zadzwoni:tak:
NIUNIA przeczekaj ja czasem mam takie wymiany zdań ale to mija i jest super nie rób nic pochopnie bo tylko się pogorszy a nie potrzebnie:tak:

reklama
Dzięki Patrysia, zaraz tam zaglądnę.
Ja przy pierwszej ciąży do 4 a nawet 5tego miesiąca nie miałam brzuszka widocznego, większość znajomych zorientowała się w 5tym i 6tym, a teraz to nie wiem:blink:

Do góry