Betka85
Fanka BB :)
cieszę się ze dobrze się czujesz i biegnij po kawke jak najbardziej i nie przepracowuj się bo musisz uważać na Was a swoją drogą napewno wszystko będzie w porzadku i juz za 8 miesiecy będziesz tulic w ramionach swoje maleństwo!!O to cudownie, ja bez kawy sobie kiepsko radzę, piję bo lubię (tak pewnie alkoholicy mówią;-)) - pędzę do sklepu zaraz! Muszę tylko ją przesypać do opakowania z kofeinową w pracy - nie chcę, żeby ktoś się domyślił:-)
A dzisiaj to się świetnie czuję, głowa mnie już nie boli, humor dopisuje:-)
Jeszcze nie mogę uwierzyć, gapię się na ten test kilka razy dziennie...
Wysypało mnie na twarzy w tamtym tygodniu więc wyglądam trochę jak nastolatka (przeczytałam gdzieś, że to przez progesteron, który się na samym początku ciąży pojawia w większych ilościach), smaruję się Sudocremem i czekam aż zejdzie
Zero objawów, brzuszek niestety jakiś taki niepłaski ale to wina chyba wody, normalnie to bym mniej piła i zaczęłabym ćwiczyć ostro, żeby wrócił do formy ale teraz to się boję, brzuszki chyba nie wskazane:-(
Uwierzę chyba jak się do gina wybiorę w przyszłym tygodniu, martwię się trochę czy mi się uda dotrwać do 3 miesiąca (miałam duże problemy z poprzednią ciążą), dlatego nic nikomu nie mówię, mam nadzieję, że mi (a raczej "nam") się uda
Olu PM jacy ci faceci sa prymitywni przeciesz na takim samym początku ciaży nie ma sie takich zachcianek