reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

O to cudownie, ja bez kawy sobie kiepsko radzę, piję bo lubię (tak pewnie alkoholicy mówią;-)) - pędzę do sklepu zaraz! Muszę tylko ją przesypać do opakowania z kofeinową w pracy - nie chcę, żeby ktoś się domyślił:-):-D

A dzisiaj to się świetnie czuję, głowa mnie już nie boli, humor dopisuje:-):-D
Jeszcze nie mogę uwierzyć, gapię się na ten test kilka razy dziennie...
Wysypało mnie na twarzy w tamtym tygodniu więc wyglądam trochę jak nastolatka (przeczytałam gdzieś, że to przez progesteron, który się na samym początku ciąży pojawia w większych ilościach), smaruję się Sudocremem i czekam aż zejdzie:cool2:
Zero objawów, brzuszek niestety jakiś taki niepłaski ale to wina chyba wody, normalnie to bym mniej piła i zaczęłabym ćwiczyć ostro, żeby wrócił do formy ale teraz to się boję, brzuszki chyba nie wskazane:-(
Uwierzę chyba jak się do gina wybiorę w przyszłym tygodniu, martwię się trochę czy mi się uda dotrwać do 3 miesiąca (miałam duże problemy z poprzednią ciążą), dlatego nic nikomu nie mówię, mam nadzieję, że mi (a raczej "nam") się uda
cieszę się ze dobrze się czujesz i biegnij po kawke jak najbardziej i nie przepracowuj się bo musisz uważać na Was a swoją drogą napewno wszystko będzie w porzadku i juz za 8 miesiecy będziesz tulic w ramionach swoje maleństwo!!

Olu PM jacy ci faceci sa prymitywni przeciesz na takim samym początku ciaży nie ma sie takich zachcianek :tak::confused::baffled:

reklama

polecam ci np kawkę zbożową taka do zapazenia jak cherbatę można pić z mlekiem i smakuje jak delikanta kawa rozpuszczalna! :-) a do tego wspomaga przyswajanie magnezu! ;-) mi kawa bezkofeinowa np tak już nie smakuje!
teraz sie przezucilam na Ricore nestle ale tam jest chyba ok 30% kawy rozpuszczlanej wiec raczej nie dla ciebie!:sorry2:

nie no ja po prostu muszę ruszyć do sklepu, kupię kilka rodzajów i będę wypróbowywać, Ricore też spróbuję, jedna dziennie mi nie powinna zaszkodzić, na razie to prawie w ogóle nie piję (jedną dziennie z dużą ilością mleka i słabą to podobno można), ale wiem, że się kiedyś obudzę i pragnienie będzie zbyt mocne:-D:-D
Dzięki za porady, ruszam w sklepy dzisiaj!

ale moj maz to jest jednak cham...wczoraj mu mowie ze mi sie @ spoznia..a on do mnie ze w ciazy na pewno nie jestem..pytam sie dlaczego i skad wie...a on do mnie:" Jak zaczniesz żreć ogórki kiszone na kilogramy i zagryzać je czekolada z orzechami, to bedziesz w ciazy. "
nie no oko mi zaczęło drgać jak to przeczytałam, co jest z tymi facetami dzisiaj?
z góry na dół bym go zjechała - albo do łazienki i ryk:tak:
Nie nic nie było.
Nie odzywał się do mnie. Nawet nagość do snu nie pomogła.

Rano zrobiłam mu awanturę dlaczego się nie odzywa i o takie tam inne jego głupie dziecinne zachowania.
Odpowiedział, "bo nie wiem ile ty ZAMIERZASZ byc bez pracy"
Podkreślam, powiedział zamierzasz, jakby to był mój wybór!

Torba do spakowania ciuchów czeka.

Tabletki zaczęłam brać, jakby doszło do zapłodnienia to może dzidziuś sprawi, że ten skunks dorośnie.
Oko dalej mi drga, faceci do gazu...
Brak mi słów.

Nie nic nie było.

Rano zrobiłam mu awanturę dlaczego się nie odzywa i o takie tam inne jego głupie dziecinne zachowania.

Tabletki zaczęłam brać, jakby doszło do zapłodnienia to może dzidziuś sprawi, że ten skunks dorośnie.

powiem szczerze prostoz mostu...ja za takie haslo zrobilabym strajk..nie gotowac, nie zmywac, nie sprzatac, nie prac - olac go kompletnie..

to nie wiedza 19-latka, tylko ja tak jadlam w ciazy...tylko ze to byl 6-8 tydzien mniej wiecej..tylko nie smiac sie ze mnie!
no własnie takie jedzonko zaczyna sie pozniej a nie bierze sie tego za oznake ciąży! ;-) a śmiać sie nie ma zamiaru bo ja tak jem na co dzien!!! :-D
;-) PS.chodziło mi o więdze z XIX wieku nie o wiek faceta!

Nie nic nie było.
ano zrobiłam mu awanturę dlaczego się nie odzywa i o takie tam inne jego głupie dziecinne zachowania.
No powiem Ci że niezły tekst:baffled::baffled: Noż k* jego mać!! tak jakby to ze chcesz dzidziusia było twoim sposobem na obijanie się!!! no cudownie:wściekła/y::wściekła/y:
OluPM, widocznie niezły z niego obserwator:-D:-D

Do zobaczenia/poczytania kiedyś. Nie mogę o tym pisać i myśleć bo mi płakać się chce.
Muszę się czymś zając i o nim nie myśleć bo spakuje torbę i wyjadę a wtedy będzie mi ciężko wrócić.

ale moj maz to jest jednak cham...wczoraj mu mowie ze mi sie @ spoznia..a on do mnie ze w ciazy na pewno nie jestem..pytam sie dlaczego i skad wie...a on do mnie:" Jak zaczniesz żreć ogórki kiszone na kilogramy i zagryzać je czekolada z orzechami, to bedziesz w ciazy. "
Ci faceci to wyczucia nie mają

Do zobaczenia/poczytania kiedyś. Nie mogę o tym pisać i myśleć bo mi płakać się chce.
Muszę się czymś zając i o nim nie myśleć bo spakuje torbę i wyjadę a wtedy będzie mi ciężko wrócić.
Przytulam mocno. Wiesz nie podejmuj pochopnie decyzji. Faceci często najpierw mówią a później myślą. Nie usprawiedliwiam jego zachowania ale niech Ci wprost powie o co chodzi.

Siemacie Lachony

Wpadłam na chwilę bo mój ma wolne więc walka o kompa.

Nie dzwonili do mnie więc szanse zmalały strasznie. No cóż może znaleźli lepszego.

Brzuch mnie napierdziela więc @ dostane.

Wszystko w normie - los się nie chce odwrócić, wszystko jak zwykle się pierdzieli.

reklama
Oj wydaje mi się, że nie unikniecie poważnej rozmowy...
Przyjemnie na pewno nie będzie (wywlekanie wzajemnych żalów itd) ale może sobie coś wyjaśnicie....

Do góry