reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
A został mi jeszcze czwarty rozdział, całą pracę muszę oddać do 15 czerwca, bo do końca czerwca muszę się obronić, ponieważ mój zajebisty promotor później na wczasy sobie wyjeżdża i zostaj mi potem wrzesień a jego we wrześniu też może nie być i dupa blada....
...

Wikulaa-napiszesz spokojnie, tylko skup sie na pisaniu...wiem, latwo mi sie mowi..ale ja napisaam w miesiac 120 stron prace z analizami, badaniami itd...wiec dasz rade-a dla Twojego dobra nawet bedzie obronic sie w czerwcu...bedziesz miala juz to z glowy na wakacje...a tak to sie bedzie wloklo do jesieni!
O czym piszesz???

chociaż ja z wami cały czas i pierwsze staranka i udało się:tak:

Pierwsze???? Normalnie-dawaj mi tu zaraz Patrysiu przepis ze szczegolami! Jak Ty to zrobilas ze zrobilas???

... MYK jest dzidzia :-)

Myk jak w reklamie;-) hehe...

Słuchajcie, gdzie jest Kaprycha? Ja mam wrażenie,że się zajęła karierą i uciekła od nas,żeby się nie nakręcać. I zobaczycie pojawi się tu z fasolką!!!

No wlasnie dawno jej nie bylo....
Kaprysia-do raportu!

Zagram w totka bo dzis £120.000.000 do wygrania :szok: ale byla by impreza :-):-D

No to zaraz bedziemy dopieromialy pwody do imprezy jak olesia taka kwote wygra-powodzenia kochanie! Ale by bylo jakbys wygrala!!! WOW!

Zapraszam:-) dom mam duży to sie pomiescimy wszystkie:-)

masz racje... nie o obecna.... hm........;-)

1- No mnie dwa erazy mowic nie trzeba...:-Da jeszcze w takie okolice...wow!

2 -Tez mam czasem takie "hmmmm";-)

Trzymaj kciuki kochana za to....bo mnie tu czekanie dobija na maksa

Zleci szybko Lolitko! uda sie szybko i od pierwszego podejscia, zobaczysz! A w danii jest to bezplatne czy trzeba prywatnie?

Dokładnie to już będzie połowa ciąży :-D:-D:-D:-D

;-);-)

Kingus...niesamowite jak ten czas leci! Ty za 3 tyg masz polowe ciazy, Tikanis za niecale 2 tyg bedzie miala Kubusia...Pixelka juz 34 tydzien, Kulaszusza zaczela 11sty...super!

Jest bezplatnie jesli chodzi o sama procedure. Masz 3 IVF gratis. Pacjent ponosi koszty lekow - mowa o jakis 2,000 PLN. Za reszte sie nie placi

No to fajnie...2 tys za leki to jeszcze nie jest wiele w porownaniu z kosztem calego zabiegu ktory np w Polsce trzeba robic prywatnie...a Ty chyba pisals mi ze to okolo 12 tys...wariactwo-te ceny u nas! mam nadzieje, ze Tobie potrzebny bedzie tylko 1 raz:-)
A twoje badania Lolitko wyszly ok? Bo pamietam ze u was problemy sa z M...bo ial jakis zabieg tak?

No i zostane sama jak je wszystkie wygonisz....
ja sie masz Olica?
Pyatno tu o Ciebie...dziewczyny klopoty w pracy mialy...Kroptusia.

Ja Was wszystkie stąd muszę pogonić :-)
U mnie okey, po weekendzie dam znac jak badanie przezierności karkowej.
Właśnie kończę 13 tydzień czyli ostatni tydzień I trymestru !!!

W środę zacznę 4 miesiąc ciąży :-)

Długo Was nie czytałam i nie wiem nawet o co chodzi z Kroptusią...
Co się stało?
Czy w czymś mogę pomóc ???

No to fajnie...2 tys za leki to jeszcze nie jest wiele w porownaniu z kosztem calego zabiegu ktory np w Polsce trzeba robic prywatnie...a Ty chyba pisals mi ze to okolo 12 tys...wariactwo-te ceny u nas! mam nadzieje, ze Tobie potrzebny bedzie tylko 1 raz:-)
A twoje badania Lolitko wyszly ok? Bo pamietam ze u was problemy sa z M...bo ial jakis zabieg tak?

Tak, moj facet mial robiona wazektomie 5 lat temu i teraz zabieg odwrocenia jej. Nie powiodlo sie to odwrocenie i nie ma zolnierzykow w spermie (choc przed wazektomia normalnie mial).
Ja nie robilam jeszcze zadnych badan - zyje w blogiej nieswiadomosci zakladajac ze wsio jest ok. Nigdy nie mialam zadnych problemow, bolow, zabiegow. Moge miec podwyzszona prolaktyne ze wzgledu na moja prace, ale nie chce na razie robic tego badania - chce miec je zrobione (o ile trzeba) w ramach wszystkich badan przed IVF

Ja Was wszystkie stąd muszę pogonić :-)
U mnie okey, po weekendzie dam znac jak badanie przezierności karkowej.
Właśnie kończę 13 tydzień czyli ostatni tydzień I trymestru !!!

W środę zacznę 4 miesiąc ciąży :-)

Długo Was nie czytałam i nie wiem nawet o co chodzi z Kroptusią...
Co się stało?
Czy w czymś mogę pomóc ???

Alez to leci...no to teraz zostanie juz z gorki, 2 i 3 trymestr to same przyjemnosci...poza puchnieciem nog, tyciem itd...ale okres niebezpieczny -tej najbardziej bniebezpieczny juz bedziesz miala teraz za soba!
Czekamy na wiesci po badaniu!

Kochanie-wczoraj Kroptusia opisala wszystko-moze najlatwiej jak wejdziesz w jej posty z wczoraj...ma durną szefowa i chyba grozi jej utrata p[racy...choc jest w cizy i w sumie nie wolno im, prawda? ale potem jakies klopoty po powrocie itd...Jej szefowa wczoraj postapila bez sensu z Kroptusia...nawet musiala potem do szpiotala jechac bo brzuch zaczal ja bolec...dlatego dziewczyny pisaly ze przydalaby sie wachowa porada Olicy.

reklama
Kangkan i Patrysia kochane gratuluje z calego serducha i zycze zdrowych i spokojnych nastepnych miesiecy.mowcie tu szybko,jakie mialyscie objawy i czy sie wspomagalyscie?ja testuje we wtorek i oczywiscie jak co miesiac mam tysiac objawow,ale nie wierze im,bo mnie robia w konia.przesylam buziaki i prosze o porcje fluidkow.:-):-):-):-)

Do góry