reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
nie pracuje jutro, mam dzień wolnego i zajmę się pracą magisterską..może przez ten weekend tak się ogarnę że tylko badania mi zostaną...Uff....w związku z tym już jutro nie będę miała zaległości :) i będę na bieżąco z wiadomościami z forum

cześć dziewczynki!!!
Dawno mnie tu nie było... dużo spraw na głowie i te mdłości....

Przesyłam wszystkim fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hej!!!
Czy ktoś mi podpowie, jak na tym forum można cytować z wielu postów? :oo: bo jakoś nie mogę wymyślić nic poza kopiowaniem i wklejaniem, a nigdy mi się nie chce :-D

Zajączku81, Eve84, rzeczywiście czasami myślę, że ja jestem może nie koniecznie z Marsa, ale z Wenus też nie... a mój M to też chyba z innej galaktyki...
Naprawdę chyba mój chłop ma w sobie wiele z Kobiety (chociaż jest męski jak cholera), lubi chodzić ze mną na zakupy, nawet sam mnie czasem namawia; interesuje się różnymi takimi moimi babskimi sprawami, w przeciwieństwie do zdecydowanej większości znanych mi facetów - nie potrzebuje chodzić na piwo z kolegami (robi to baaardzo rzadko, na ogół widuje się z nimi bezalkoholowo), nie znika mi nigdzie w niewyjaśnionych okolicznościach, na dodatek sam się melduje gdzie jest, co robi i kiedy będzie, często sam z własnej inicjatywy porusza ważne między dwojgiem ludzi tematy :tak: mutant mi się trafił :-)
A tak całkiem poważnie to ja w pewnym momencie po różnych historiach powiedziałam sobie dość - koniec z facetami, nie potrzebuję ich do niczego - planowałam wyjechać z kraju i wtedy On (znaliśmy się na stopie koleżeńskiej) stanął przede mną jak mur i nie pozwolił, a potem uparcie przez wiele miesięcy przekonywał mnie do siebie... :blink: aż przekonał :tak:

Dziewczynki wszystkie kochane, chciałam pójść na badania, ale w przychodni babka się mnie pytała, czy ja chcę zrobić obydwa rodzaje na toxo i obydwa na cytomegalię, czy tylko po jednym - bo są jakieś 2 profile czy jakoś tak, nie do końca się połapałam, czy może mi ktoś wyjaśnić co konkretnie powinnam zrobić?? Do gina idę dopiero 13 maja a chciałabym już te badania zacząć załatwiać, więc pytam najlepiej zorientowanych... ;-)

no to nadrabiam:-)
Hejka - ja powracam po dwóch latach do staraczek.
Witaj - i szybkiego zafasolkowania życzę:tak:
tak tak dzis zakupilam jutro jak nie bedzie @ to zatestuje..
Mam nadzieję, że doczytam, że fasolka jest - a nawet jak nie to że wszystko się wyjaśniło;-)
dzieki dziewcyzny za wsparcie, caly dzien spedzilam dzis z moją chrzesniaczka, wlasnie spi sobie u nas, a ja do salonu zaciągnelam malza i bede go gwalcic, chociazby po cichutku:sorry::-)
Marzenixx - tak przy dziecku!!!:wściekła/y: - zboczeńcy:-D:-D:-D;-)
No to dokładnie tak jak u mnie. Moja córcia ma już prawie 2,5 roku i postanowiliśmy w maju zacząć staranka. Nie powiem,ze nie mam obaw! Przede wszystkim ta ciąża na pewno nie będzie taka przyjemna jak pierwsza, bo nie będzie tyle czasu na odpoczywanie, i sen do 11 rano:-D:-D:-D
Za kilka lat nie będzie mi się chciało zaczynać od nowa. Więc jak dla mnie -idealny moment jest teraz:-D:tak::-D:tak:
Loree - nędzie przyjemna na pewno - Ty po prostu się odzwyczaiłaś ale szybko się przyzwyczaisz;-)
Dziń Dybry :-D
a co do wakacji to przeze mnie bo ja za 2 tyg wyjezdzam (Grecja - Zakynthos) i dlatego! a powiem ci ze nasza wycieczka (ALL) w cale nie taka droga a w 4* hotelu za 1690zl ;-)
Naprawdę te wakacje to niedrogie - i wrócisz opalona - zazdroszczę - ja wakacje dopiero będę mieć w lipcu:baffled:
Hej dziewczynki,
@ na calego, wiec nawet jesli byla fasolka, to przy takim potopie nie mialaby szans sie utrzymac... :szok: A potop straszny,

Olapolap - przykro mi - wiem co to znaczy obfite @, teraz tak nie mam - teraz zdarza się 1 dzień bardzo obfity i reszta nie, ale nawet ten 1 dzień - koszmar:wściekła/y:
Dzień dobry Babeczki:-)
W końcu was doczytałam... O dziwo "tylko" dyszka do nadrobienia:-D
A najgorsze ze znowu nie wiem czy się załapiemy:baffled::crazy::baffled::crazy:
Cześć Eve... czy jak obiecam ze będę grzeczna to zabierzesz mnie ze sobą??:-)
1. tylko dyszka - a dziś mam ponad 30 stron:wściekła/y:
2. Ty Zajączku biedna jesteś z tymi wyjazdami:baffled:
3. Grzeczna - jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić;-)
hej...
wczoraj nic nie bylo..:zawstydzona/y: pokłóciłam się z M i nic nie bylo... mam juz dosyc...:zawstydzona/y: wlejam wam moje fotki testow owulacyjnych..... jest jakas szansa ze jeszcze dzis moze sie owulka utrzymac?? temoka mi o pół stopnia dzis ranos koczyla:zawstydzona/y:
Marzenixx - dziś już za późno ale mam nadzieję, że wczoraj jednak dorwałaś M :-)
Marzenia wydaje mi sie ze owulka dopiero bedzie moze dzis.. testowe kreski sa za blade.. wiec dzis jeszcze zrob i zobaczysz jak wyjdzie dzis bladziocha albo wcale to gwalc M.. oczywiscie jesli sie uda.. jak nie to daj mu kubeczek i powiedz ze potrzebujesz tylko nasienia.. a zapłodnisz sie sama.. oczywiscie zart.. na rozluznienie atmosfery..
dziś robiłam testa aptekowego.. negatyw jak nic.. wiec czekam spokojnie do piatku bo juz do piatku ma byc na 100%.. a jak nie to ide do gina..
1. Nektarynko - to jest "MOŻLIWE" - palcem
2. przykro mi z powodu testu - w takim razie życzę szybkiego @ - niech już się wszystko ureguluje:nerd:
Dzień dobry wszystkim:-D
nie wchodziłam wczoraj na BB już bo sie mężulem zajełam i tak nam zeszło:tak::-)
Mam nadzieję, że owocnie:-):tak::-)
Ta historia jest tak głupia i dziwna, że niektóre dziewczyny chyba jeszcze w to nie wierzą i póki co Ktosiowa ciągle nas odwiedza. A może raczej nawiedza?:-D Cóz- u mnie jest krótka piłka. Nie toleruję psychicznych kobiet. Od tego co wypisywała Ktosiowa nie daleko do sytuacji kiedy ktoś kradnie noworodka ze szpitala. Może powiecie, że przesadzam, ale dla mnie ktos, kto kradnie zdjęcia czyjegoś dziecka jest chory psychicznie. Nie wiem czy wynika to z tak obsesyjnej chęci posiadania dziecka czy z innych powodów, ale nie mam wątpliwości,że jest nienormalne. Przez tą sytuację atmosfera na forum jest taka, że nawet przyszło mi do głowy, że to ty jesteś Ktosiową w nowym wydaniu i pojawiasz się aby ta chora gra toczyła się dalej. :-D:-D:-D Oczywiście nie miej mi tego za złe, taki mały żarcik.
Loree - nie jesteś sama - ja też uważam, że Ktosiowa ma ze sobą problem - gdyby raz to zrobiła to myślałabym, że chce się zabawić naszym kosztem, ale powtarzanie tego samego numeru - to już jest brak krytycyzmu wobec swojego postępowania a to mogłoby wskazywać na zaburzenia osobowości co najmniej:no:
W każdym razie nawet nie odpisuję na jej posty - by nie karmić trola, jakby co:tak:
Wrocilismy wczoraj o 3 rano z wyjazdu, przespalismy sie i pojechalismy do tesciowej, spedzilismy u nich caly dzien, a dzisiaj M poszedl do pracy... Nie wiem czemu, ale strasznie za nim tesknie...
Olapolap - naprawdę jestes uzależniona od M - ja wiem, że to trudno zrobić, ale sama sobie przez to dodajesz cierpienia - odpuść może troszkę - spędziliście super czas i możecie to przeciez powtórzyć, ale rzeczywistość też jest ważna i nie da się tego przeskoczyć:tak:

Hej!!!
Czy ktoś mi podpowie, jak na tym forum można cytować z wielu postów? :oo: bo jakoś nie mogę wymyślić nic poza kopiowaniem i wklejaniem, a nigdy mi się nie chce :-D

;-)

Kochana..na dole każdego posta jest taki +, trzeba go odznaczyć na -, a ostatni post na który odpowiadasz jako CYTUJ, wtedy włącza Ci sie okno zaawansowanej odpowiedzi, z zaznaczonymi postami do cytowania :) Powodzenia

Hej wszystkim!

Agniesiak85 witaj z powrotem!!!!:-)
Karolade nie wierzę, bardzo mi przykro ...oby nastepnym razem się udało! PRZYTULAM!!!!:-(
katarzynka1979 PIĘKNA DZIDZIA- GRATULUJĘ!!!!!:-)

DZIEWCZYNY chciałam wam wszystkim podziękować za wiarę...i słowa otuchy, naprawdę jesteście wspaniałe:-D:-D:-D:-D
Narazie brak @ dziś boli mnie prawy jajnik i brzuch ciągnie jak na @... cholernie się boję jutrzejszej bety- (wszystko jest tak samo jak na @, oprócz dziwnego uczucia ,tak mi jakoś mokro:baffled:)

reklama
Do góry