reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Dzieki choc brzus "stary" hihi bo z 17 tyg chyba czy 18 nie pamietam :-) teraz juz ciut wiekszy choc przez stres schudlam wiec przystopowal :-)
Kroptusia, poprosimy aktualne foto:)
żegnam się dziewczyny. Urlopu jednak nie biorę, bo pogoda ma byc do d* więc szkoda by było brać na siedzenie w domu:baffled:
Jadę robię testa, i tak czy siak gwałt się szukuje:-) później jakiś spaceros...i znów gwałt:-D
Miłego dnia:-)

reklama
Witam gorąco!

Wczoraj nie zajrzałąm, bo jak wróciłam z pracy to M opanował komputer i wstyd się przyznać, ale usnęłam:zawstydzona/y:

Kroptusiu - widzę, że jesteś w domku - to super:-) Mam nadzieję, że wszystko w porządku:tak:

Mam dużo do nadrobienia za te 2 dni:no:

Dzieki choc brzus "stary" hihi bo z 17 tyg

To pstrykaj nową fotkę i się chwal nam pięknie!

Urlopu jednak nie biorę, bo pogoda ma byc do d* więc szkoda by było brać na siedzenie w domu:baffled:
Jadę robię testa, i tak czy siak gwałt się szukuje:-) później jakiś spaceros...i znów gwałt:-D
Miłego dnia:-)

No uwaaj zeby sie za te gwałty i jeszcze bieganie po ulicy nie wsadzili:-D:laugh2::rofl2:

A powaznie-zrob ten test Zajaczku...bardzo jestem ciekawa jak wyjdzie i kiedy masz ta owulke i jak sie to pokryje z twoja temperatura... i dzialaj skutecznie!

Mam dużo do nadrobienia za te 2 dni:no:

Witaj Andziu!!!! kochanie-no masz zaleglosci...ale znajac Ciebie szybko nadrobisz...do dziela!

kobity, padłam..ponad 10 stron do przeczytania, nadrobiłam..

Ja właśnie wróciłam do domku po CIĘŻKIM dniu pracy. Udało mi się ważną umowę podpisać..HUUUURAAA!

Jejku już nie mogę się doczekać końca @, taką mam ochotę na małża...

Udało mi się ważną umowę podpisać..HUUUURAAA!

Jejku już nie mogę się doczekać końca @, taką mam ochotę na małża...

Gratuluje kochana OluPM:-)
A czym sie zajmujesz w pracy...pisalas cos o wlasnym biznesie tak? a dokladniej...o ile wolno spytac...?

A co cie tak na meza wzięlo??? No wiesz...moze da sie przekonac i uczcicie tą umowe na bialej sali we 2???:laugh2:

A ja mam dzisiaj nerwy od rana...moja mama ma dzisiaj operacje na kregoslup...3majcie kciuki by sie powiodla!

Oczywiście, że wszystkie trzymamy kciuki! I pisz jak tylko będziesz wiedziała coś więcej!

Kciuki zaciśnięte!!:tak:
Ja jestem po dwóch operacjach na kręgosłup. Będzie dobrze, musi byc:tak:
Pozdrawiam!!

Zgadzam się, na pewno będzie dobrze:tak:

No mam tez sie boi, wczoraj do niej dzwonilam, bardzo sie bala...ja zreszta tez mam stresa, bo to na otwartym kregoslupie - ciecie w ledzwiach-ma miec tam wszystko czyszczone i wstawiany sztyczny dysk plus podtrzymujaca blaszke na 4 srubkach...
Miala juz 2 czy 3 razy ten ledzwiowy odcinek ciety wczesniej, bo jej siada kregoslup, ale nie miala tam wstawianego nic wczesniej w dolnym kregoslupie...a taka blaszke ma tez wstawiona kilka lat temu w szyi...
i to wszystko ma majac 52 lata...wiec nie jest stara...tak sie porobilo i juz...:-(

Strasznie to wszystko brzmi. No ale jak trzeba o trzeba. Ważne, żeby wszystko było już dobrze.

Czasem gdy siedzę za długo lub stoję to oczywiście, że pobolewa... muszę wtedy się położyc i odpocząc ale ogólnie jest dobrze. Chodze na aerobik i czuję sie dobrze. Dziś też idę pocwiczyc bo po tych świetach to mi przybyło chyba parę kilo z przejedzenia:laugh2:

Mnie nie "chyba" tylko na pewno. Ktoś zna dietę cud?:-D

Ja to dzisiaj wogole bez sil i checi do niczego :szok: mzliwe ze to przez ta paskudna pogode, bo wlasnie tak paskudnie sie czuje :eek:

Tata bedzie mial (chyba) wyniki w przyszlym tygodniu, rozmawialam z nim dzisiaj i mowil ze powoli musi zalatwiac cos ze szpitalem , ale nie wypytywalam dokladnie co :zawstydzona/y:
oczywiscie dam znac jak tylko poznam wyniki.

Ooo wlasnie sie dowiedzialam ze nastepna moja kolezanka wpadla - A JA ? :zawstydzona/y: ja tez chcemmmmm :confused2:

Ty bedziesz następna! :tak::-) U mnie jest dziś piękna, słoneczna pogoda więc i nastrój dobry!

wróciłam z usg przezierności karkowej. wszystko jest OK:-):-):-):-):-)

dzidzia ma 6,24 cm
a oto jej zdjęcie, niezbyt wyraźne ale zawsze jest:-)
picture6241.jpg

Super ,że wszystko w porządku. I fajniutkie to zdjęcie. Kiedyś po takim zwykłym usg nie wiedziałam gdzie jest głowa a gdzie pupa. Ale na 3 D i 4 D wszystko super widać.

reklama
Gratuluje kochana OluPM:-)
A czym sie zajmujesz w pracy...pisalas cos o wlasnym biznesie tak? a dokladniej...o ile wolno spytac...?

A co cie tak na meza wzięlo??? No wiesz...moze da sie przekonac i uczcicie tą umowe na bialej sali we 2???:laugh2:

Pracuje w studiu reklamy i consultingu. Zajmuję się kontaktami z klientami, przedstawianiem oferty i podpisuje umowy i dbam o kontakt z klientem.. A poza tym prowadzę szkolenia specjalistyczne.

Normalnie aż nie mogę się doczekać jak @ zniknie i będę mogła się do niego dorwać..Szczególnie że w końcu poszedł do fryzjera i wygląda jak fajne ciacho...mniam..

Do góry