reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hanka to moze dla Ciebie tez inseminacja bylaby wskazana???? Tak jak u Martynki??? jak ma sie nasienie Twojego meza?
A jak sie udalo wczoraj (czego bardzo Ci zycze) to mysle ze te taczki dzisiaj to moglas odpuscic...bo to niewskazane...w bliżniaczej ciazy!!! no wiesz co!:szok:
No zebys tylko tymi zawodami pod gore nie dorobila-lez teraz i dochodx do formy!!!! Hania-uwazaj na siebie, to tak na serio:tak:

Mój ogier - sprma picuś glancuś ale też się nad tym zastanawialiśmy. Stymulacje na CLO zostały mi jeszcze 3 więc jak się nie uda to zafunduję sobie w ostatniej inseminację.
Chyba trochę wczoraj przesadziłam, chciałam im pomóc bo to staruszki i chyba się za bardzo dźwignełam.
Jajniki dzisiaj kuresko bolą, nawet chodzić nie mogę.

Hanka - Ty na 100% coś mu dosypujesz do żarcia i potem robisz z mózgu papkę (a z penisa śmigło) i chodzi taki "zakręcony" i usługuje królowej;-)

Hanka - a czy Tobie skoro bierzesz pregnyl to wyjdzie test owulacyjny pozytywny - bo skoro nie pękają same to masz za mało LH a to ten hormon przecież mierzy test - to tylko moje wymysły i nie wiem tego na 100% - takie chłopskie rozumowanie

Jak ja bym dosypała to już by kwiatki wąchał od spodu. Na razie jest mi potrzebny więc żyje.

Zaczęłam się zastanawiać nad tym wczoraj. Bo już powinna chociaż blada krecha wyjść.
W zeszłym cyklu też się nie doczekałam 2 kresek tylko taka słabizna była. Mówiłam lekarzowi, że robie testy owu ale nic nie powiedział, że to bez sensu u mnie. Nie wiem, narazie robie wykorzystam je i tyle.

Hanka - Ty kobieto po prostu mnie rozbrajasz swoimi tekstami, ktore czasem czytam swojemu mezowi. Dzieki Ci za to :-D

Polecam się na przyszłość.

Potrzebuje waszej opinni, jestem strasznie skolowana i nie wiem co z tem zrobic????? Otoz od paru dni miewam straszne skoki tentna, cisnienie jak na mnie w normie (niskie 95/62). dzis naprzyklad wrocilam z pracy z oczuciem strasznego zmeczenia-oslabienia zmiezylam a tam 45 tentno, po kolacji polozylam sie spac, obudzilam sie po 3godz. z telepiacym serduchem zmirzylam 80, pare dni temu lezac w lozku mialam 90 :szok:. I tak na przemian, az czasem serducho mnie boli, szybko sie mecze, schody doprowadzaja mnie do palpitacji.Wszystkie poniary w spoczynku. Czy powinnam sie martwic???

Może dla pewności zrobić USG serca. ????????????

U nas super pogoda wiec wyciagam mojego bysmy sobie nad morze pojechali, ale najpierw musi F1 ogladnac taka jego mala pasja. Dziekuje wszystkim babeczom, ktore odniosly sie do mojego "problemu". Zobaczymy co sie bedzie dzialo przez nastepne pare dni i jak cos to pojde do lekarza.
Beata ja nie wiem jak ty mozesz tak spokojnie popijac kawke jak 5 dni ci sie spoznia :szok: podziwiam cie, ja juz bym pewnie z 10 razy testowala :-):-D

No mój nawet w robocie załatwił sobie TV żeby oglądać. Ja oczywiście w domu nagrywam dodatkowo. Ma wszystkie wyścigi, kwalifikacje i treningi uwiecznione na dvd.

Witam:-)
Widzę, że wczoraj był ruch do późna;-)
hej hello!!!!! :-D jestem i ja! :-)
wróciłam przed chwilka od nowej ginki (150zl + cytolo.) no i mam zielone światło choćby od dziś! :-):-):-):-)
No to super:-):-)

Zajączek wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej rocznicy ślubu. Spełnienia tego największego marzenia.

Witam!
Muszę się trochę wygadać więc przepraszam że nie odpisuję na posty.
Będzie dobrze. Mocno trzymam kciuki:tak::tak:

wróciłam z uczelni, głowa mi dziś strasznie pęka...... nie mam siły żeby poodpisywac na posty ale przeczytałam wszystko :tak:
Oj Ty nasz pracusiu :-):-)

Kingus...jak leniuchowanko??? Mam nadzieje, ze odpoczywasz nalezycie:tak: Oj biedactwo jestes z tymi mdlosciami i jedzonkiem...ale juz niedlugo powinno wsio ustapic, po 3 trymestrze jest znacznie lepiej...tak wyczytalam tu na bb.
Buziaki!
A dziękuje dobrze. Mam nadzieje, że będą zanikać ;-);-)

a wogole to mam na lewym oku od jakichs 2 miesiecy rozlane naczynko , raz sie powieksza i bardzo widac , czasami tylko leciutko, kropelki sobie wlewalam ale nic to nie pomoglo, nie wiem co to moze byc , ale chyba musze isc do okulisty..:eek:
Lepiej pokazać się okuliście.:tak:

p
Caluje Was mocno i ciesze sie, ze o mnie nie zapominacie:-)Przepraszam, ze nie odpisuje na posty...
Nie zapomnimy ;-);-)

Otoz od paru dni miewam straszne skoki tentna, cisnienie jak na mnie w normie (niskie 95/62). dzis naprzyklad wrocilam z pracy z oczuciem strasznego zmeczenia-oslabienia zmiezylam a tam 45 tentno, po kolacji polozylam sie spac, obudzilam sie po 3godz. z telepiacym serduchem zmirzylam 80, pare dni temu lezac w lozku mialam 90 :szok:.
Może lepiej wybrać się do kardiologa. Mój rekord tętna to 117;-)

ale obejrzalam po raz setny Bridget Jones i wypilam pifko i odrazu mi lepiej :laugh2:
Ja też oglądałam.

.Chciałam zrobić test ale poczekam do jutra sama się dziwie że wytrzymuje.Jak wam mija niedziela???????
Myślałam, że zrobiłaś :zawstydzona/y:

A ja dziś mam aktywny dzień, najpierw na cmentarz posprzątać a później po sklepach połazić. Muszę kupić sobie nowe balerinki i płaszczyk(taki grzybek) żeby się brzusio mieścił a i jeszcze rodzicom muszę kupić prezent na rocznicę ślubu.

No pewnie, a jak mialoby byc inaczej?? Nie ma to jak przegadac problem na BB:-):-):-):-):-)od razu sie buzia smieje bo jest super...Marzenixx - nie smuc sie tylko korzystaj z pieknej pogody i idz jutro - a wlasciwie dzisiaj- na spacerek. Albo po torebke a do tego moze jakies butki czy co??
...
dzieki kochana :), buciki tez sobie juz upatrzyłam hihi ale musze poczekac do swiat a raczej po swietach mezus mi kupi , nie chce tak naciągac go na wszysko naraz hehehhhe:-D
Hehe wlasnie mi sie przypomnialo,jak u mamy na balkonie w bloku grillka walnelam.Zaraz sie sasiadki zrzedy znalazly,ze tak nie wolno,ze im sie dymi do mieszkania,ze im pranie bedzie smierdzialo.A grill trwal 20 min bo tylko 3 kielbaski chcialam upiec...

popieram,popieram,forum jest cudowne!
A Ty Marzenixx jestes slodziula :tak:
dzieki słpnko aleś mi posłodziła:-):sorry:
ja jak bylam mala to z kolezanka zrobilysmy sobie odnisko a wierzy ratowniczej przy plazy :eek: :-) takie zdolne bylysmy hihihihi
Pobudkaaaa!!!!!!!!!
Wstawac spiochy, co sama bede te okna myla w palmowa niedziele??Jak grzeszyc to we dwoje conajmniej.
A co do grillka to ja tez kiedys zrobilam, a najbardziej smierdzialo sasiadce z dolu gdzie dym zawsze idzie do gory:szok::szok::szok: Ale jak kuchary kapuche kiszona gotuja i smierdzi przez pol dnia wszedzie to nikt sie nie czepia... Fakt nie ma co ukrywac, taki grillek to pychotka i im po prostu slinka cieknie a czepiaja sie dymu. Poza tym np grill elektryczny nie daje dymu i nie smierdzi...Bo co za roznica czy smaze na grillu na balkonie czy na patelni przy otwartym oknie:-p:-p
no ja tez musze sie za okienka zabrac ale tak mi sie nie chce.....:-(
Witam dziewczynki!Wczoraj do was nie zaglądałam, bo byłam cały dzień po za domem.U mnie bez zmian jak na razie nie dostałam @.Ale wczoraj miałam takie skurcze wieczorem bolało jak cholera.Ale dzisiaj już jest dobrze.Chciałam zrobić test ale poczekam do jutra sama się dziwie że wytrzymuje.Jak wam mija niedziela???????

Jaka dzisiaj cisza.A ja sobie pije kawkę.Na dworze dzisiaj ponuro że aż sie nie chce wychodzić.Dziewczyny jak myślicie jak bym zrobiła teraz test to by wyszedł.Bo już nie mogę wytrzymać i chciałabym juz wiedzieć czy sie udało.
jesu kobito alez ty masz cierpliwosc!!!! jesli jestes w ciąży napewno ci wyjdzie test!!!!!!!!! rób!!! zrób nam tu prezencik na niedziele palmową!!:-D

A ja dziś mam aktywny dzień, najpierw na cmentarz posprzątać a później po sklepach połazić. Muszę kupić sobie nowe balerinki i płaszczyk(taki grzybek) żeby się brzusio mieścił a i jeszcze rodzicom muszę kupić prezent na rocznicę ślubu.
tylko sie kochana nie przemeczaj!!!

wlasnie mi sie skojarzylo ze moi rodzice mają dzisiaj rocznie slubu 29-ta.... boze jak ten czas leci....:sorry:

reklama
Do góry