reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Mój promotor już strasznie marudziła, więc musiałam napiać...:zawstydzona/y:
Ty też napiszesz, trzeba mić tylko dobry dzień:-)
eee:eek: juz zaczynam wątpić..... nie moge zacząć..... ale bedzie trzeba....
No ja sie okopalam w okolicach Mediolanu. z dala od Neapolu i nawet sie tam nie wybieram, chociaz mowia ze piekny. Jednakze nie mam zamiaru narazac zycia aby zwiedzic jakies ladne budyneczki.:no:

Ja czekam na sloneczko bo musz zabrac sie za ogrodzik wreszcie. Podsypac troche ziemii z witaminkami, pousuwac stare liscie i wysiac nowe kwiatuszki.

Tulipanki, narcyze i zonkile mi zdychaja od tych kwasnych deszczy. (czy deszczow???.:eek:..jezyk polska trudna mowa:sorry:)

taaa pamietam ze bylam tam dokladnie w tym okresie od 1 do 15 kwietnia:-) i zabralam sobie klapki, bez palcow oczywiscie bo przeciez jechalam do Włoch!! gdzie jest pieknie , slonecznie!! a przyszlo co do czego musialam latac po sklepach i szukac botow zakrytych bo bylo tak zimno , ze z rana przymrozki az byly a ja nie mialam nic cieplego ze sobą:eek::eek::laugh2::laugh2: oj dawno to bylo, dawno..... czas tak szybko leci , ze masakra......

reklama
no wlasnie laszeczki od czerwca do grudnia cykle mialam 29-30 dni, potem w styczniu dostalam po 35dniach luty 32 i teraz liczylam ze 32 i tak najpierw ustawilam, a ze sie nie pojawil to zmienilam na 38 bo tak mi sie wydawalo ze tak powinno byc.. tescior zrobilam dla swojj pewnosci ze nie jestem w ciazy b przeciez cykl bez owulki a chciałam sie tylko upewnic bo jak sie nie pojawi to ide na wywolywanie do gina lub na badanie niech sprawdzi co i jak..
i co nektarynko u ciebie?? dalej nic?? nie ma małpy??? a tescik nowy robilas???

i co nektarynko u ciebie?? dalej nic?? nie ma małpy??? a tescik nowy robilas???

dzis robilam tescik wyszedl negatywny.. a malpy dalej nie ma.. moze jutro pojde do gina niech zrobi usg dowcipne moze cos wybada.. moze jakis torbiel sie zrobil.. maksymalny cykl mialam 35 w styczniu.. nie wiem czemu teraz tak jest w koncu po clo jestem a pecherzyk byl 18mm a po kilku dniach 7 mm takze sie cofnal i nie wiadomo co z niego wyszlo..

Ostatnia edycja:
dzis robilam tescik wyszedl negatywny.. a malpy dalej nie ma.. moze jutro pojde do gina niech zrobi usg dowcipne moze cos wybada.. moze jakis torbiel sie zrobil.. maksymalny cykl mialam 35 w styczniu.. nie wiem czemu teraz tak jest w koncu po clo jestem a pecherzym byl 18mm a po kilku dniach 7 mm takze sie cofnal i nie wiadomo co z niego wyszlo..

Moim zdaniem pecherzyk nie moze sie cofnac :no:
Wydaje mi sie ze twem pecharzyk cvo mial 18 mm pekl a ten 7 mm to byl inny.

Prima aprilis:-D

( Ale mnie wzielo dzisiaj na glupi zart ) :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
chyba zasluzylam na lanie :confused2:

Tikanis, kingus, marzenixx, w, kropeczko _ BUZIAKI DLA WAS :tak::-)
heheheh och ty skubańcu!!! ale ja tylko w pierwszej sekundzie sie dalam nabrac jak juz kliknelam w zdjecie to odrazu pomyslalam ze prima aprilis ale widze ze innych nabralas hehehe bravo!!!:-D ja nie mialam okazji dzisiaj nikomu nic zrobic :-(
dzis robilam tescik wyszedl negatywny.. a malpy dalej nie ma.. moze jutro pojde do gina niech zrobi usg dowcipne moze cos wybada.. moze jakis torbiel sie zrobil.. maksymalny cykl mialam 35 w styczniu.. nie wiem czemu teraz tak jest w koncu po clo jestem a pecherzym byl 18mm a po kilku dniach 7 mm takze sie cofnal i nie wiadomo co z niego wyszlo..
no nie wiem kochana o co tu chodzi.... rzeczywiscie moze gin cos powie.... ze moze rozpulchniona jakas;-)

dziewczęta właśnie się zalogowałam na 28 dni i będę mierzyc od jutra tempke codziennie z rańca obiecuję, !!!!!! ale musicie mi go ogladać i pomagac i obserwować ze mną bo ja nie bardzo sie orientuje z tymi skokami i spadkami tempki:zawstydzona/y:

a wogole to ktos ukradł mój nick Marzenixx z dwoma xx i musialam sie zalogowac z trzema iksami !!!!!!! wrrrrr

jesli któraś jest tam zalogowana to niech sie do mnie odezwie bo ja jeszcze nie wiem wszyskiego co i jak na tamtym portalu ale mam nadzieje ze szybko wykumam o co chodzi :)

Ostatnia edycja:
heheheh och ty skubańcu!!! ale ja tylko w pierwszej sekundzie sie dalam nabrac jak juz kliknelam w zdjecie to odrazu pomyslalam ze prima aprilis ale widze ze innych nabralas hehehe bravo!!!:-D ja nie mialam okazji dzisiaj nikomu nic zrobic :-(

Troszke mi zal Tikanis bo ona biedulka naprawde uwierzyla :szok::zawstydzona/y: ojjj glupie zarty mi dzisaj w glowie siedzialy :confused2:

Co do 28 dni to Ci nie pomoge, nie mam tam konta :no:

oo poszły wszystkie spać.....

Ja nie spie :-)

reklama
gra gitara:biggrin2: a u Ciebie jakies nowe wiesci kochana?
buziaki!

U mnie bez zmian , brak @ nadal, temp 37,2 ,i sennosc . a moj 'ksieciu' dalej ma jakies odpały.
no to moze kolejna fasolka sie szykuje:-):-)

Witam:-):-)
Ja poroniłam w 8tc w październiku a teraz jestem w 12 tc. Nie miałam owulacji ale lekarz dobrał dobre leki i się udało.;-)
a jakie to byly leki??
Byłam dzisiaj na usg i moja torbiel zniknęła nie ma jej już hura:happy:
Oba jajniki prawidłowe,lewy z pęcherzykiem dominującym 19mm.
Mam się przytulać jutro i w sobotę wg.zaleceń gina.

Mam do was pytanie ile mają pęcherzyki jak pękają i w jakim czasie o ile prztrastają?
gratuluje i czekamy w takim razie na owocne przytulanki
W pracy już wiedzą, bo chcieli mnie zwolnić zanim się dowiedzieli, że w ciąży jestem :-(
Straszne rzeczy zaczęły się u mnie dziać w robocie, ale póki jestem w ciąży-mogą mi skoczyć... Czuję się teraz w pracy obrzydliwie.....Nie pójdę jednak narazie na L4 bo stracę co miesiąc dodatkową kasę około 300 zł za prowadzenie grupowego ubezpieczenia w firmie, za które płaci mi nie moja firma tylko PZU. :-(:-)
no to faktycznie ci sie trafilo... kodeks pracy czasem sie przydaje...
hei dziewczynki:-)
znikam na miesiac..musze czytac do prawojazdow...nie moge sie zabrac..ciagle siedze na BB i sie nie ucze,a egzamin jest po norwesku wiec troszke trudne pytania,a zreszta u mnie bez zmian i dopiero mamy wizyte u lekarza 7 maja,wiec pomyslalam ze zjawie sie po wizycie
ty chyba niepowazna jestes - mozesz sobie przeciez zrobic kawke i usiasc z nami zeby ja wypic:-):-):-)bez przesady, ze caly miesiac nas nie odwiedzisz...
Cześć czołem , witam sie pięknie i kulturalnie jako nowa staraczka a do tej pory podgladaczka:)
Mam 26 latek ( no..prawie) i staramy sie 3 cykl poki co. Za dwa dni ide na badania wszystkich zaleconych przez gina hormonkow i p/cial i poza tym za tydzien usg. Powod : bol jajnika i plamienia.
To tyle slowem powitania :)
milego wieczorku
witaj serdecznie i rozgosc sie:happy::happy::happy:
dziewczyny ja sie wam do czegos przyznam, bez urazy dla nowych dziewczyn, ale po ostatniej aferze z ktosiowa ( zauwazyłam ze juz nie mam jej na naszym forum) mam podejrzenia ze to ktosiowa znow podszywa sie pod nowa osobowosc, kttosiowa sorki jesli to przeczytasz, po prostu mam troche podejrzliwa nature i wybujala wyobraźnie, a ta cala historia była dosc dziwna
teraz to juz mozemy zawsze kogos podejrzewac - w koncu nigdy nie wiemy kto kim jest ale nie mozemy popadac w paranoje - byla inie ma jej i juz...sie pojawi to zobaczymy co napisze i do tego sie ustosunkujemy...

Do góry