Robiłam w 24dc i 26dc pre-tet i był cień kreseczki, a potem w 28dc Quick-vue nie pokazał nawet cienia. Tego samego dnia zrobiłam betkę. W tym cyklu chyba nie będziemy próbować... Musze dojść do siebie. Troche się nakręcilam za bardzo i teraz mam za to nagrodę - mega rozczarowanie. @ jeszcze nie przyszła, ale myślę że jutro już będzie. Teraz to jeszcze musze przeżyć rozmowę z moim narzeczonym jak wróci z pracy. Znając jego ckliwość to sobie oboje popłaczemy... Eh...
reklama
ewelaa
Fanka BB :)
Ktosiowa, ale Ci dobrze, ja za to mam małe piersi, nie ma się czym chwalić. Mam nadzieję, że za niedługo trochę podrosną :-)
Jeśli chodzi o moją tarczyce to mój wynik TSH: 2,6 mU/L a norma to 0,4-6,2mU/L. Czyli wszystko OK.:-)
W rozmowach w toku dzisiaj rozmawiaja o tym jak pomimo zabezpieczania się przed ciążą kobitki zaszły...
A my się nie zabezpieczamy, mało tego - nawet wspomagamy i tak trudno nam zajść... Co za niesprawiedliwość!!!
W rozmowach w toku dzisiaj rozmawiaja o tym jak pomimo zabezpieczania się przed ciążą kobitki zaszły...
A my się nie zabezpieczamy, mało tego - nawet wspomagamy i tak trudno nam zajść... Co za niesprawiedliwość!!!
ewelaa
Iaris, będę trzymać kciuki za następny raz. Nie teraz to następnym razem na pewno się uda. Ja jestem w połowie w Twojej sytuacji. Test wyszedł pozytywny, ale nie mam jeszcze potwierdzenia.
ewelaa
Ja jednak idę jutro do tego lekarza. dzwoniłam przed chwilą do niego i powiedziałam jaka jest sytuacja, że okres mi się spóźnia 5 dni, że dziś robiłam test i wyszedł pozytywny i że ostatnio u niego byłam w listopadzie. Powiedział żebym mimo to przyszła, żeby sprawdzić, czy nie ma żadnego zagrożenia i żeby się przebadać, bo dawno u niego byłam.
A robiłyście badanie na toksoplazmoze?
Kochana, nie robiłaś pre-testu tylko inny to wynik jest pewny. Zrób sobie betkę dla świetego spokoju, bo lekarz to ci jutro nic nie powie. Jest jeszcze za wcześnie.Iaris, będę trzymać kciuki za następny raz. Nie teraz to następnym razem na pewno się uda. Ja jestem w połowie w Twojej sytuacji. Test wyszedł pozytywny, ale nie mam jeszcze potwierdzenia.
:-):-)
Już ci gratulowałam, ale zrobię to jeszcze raz: serdeczne gratulacje!!!
Loree
Ja jednak idę jutro do tego lekarza. dzwoniłam przed chwilą do niego i powiedziałam jaka jest sytuacja, że okres mi się spóźnia 5 dni, że dziś robiłam test i wyszedł pozytywny i że ostatnio u niego byłam w listopadzie. Powiedział żebym mimo to przyszła, żeby sprawdzić, czy nie ma żadnego zagrożenia i żeby się przebadać, bo dawno u niego byłam.
Kochana a co ma ci powiedzieć lekarz? Przecież to dla niego kasa! Ciąży ci nie potwierdzi, więc normalne badanie może zrobić za 2 tyg. Od listopada nie minęło znowu tak dużo czasu! Pójdziesz jutro i on ci powie, że następna wizyta za tydzień, żeby potwierdzić ciążę! Ale to twój wybór. Ja na potwierdzenie zrobiłabym jutro betkę a z wizytą poczekała 2 tyg.
Potwierdzam, ja bym zrobiła tak samoKochana a co ma ci powiedzieć lekarz? Przecież to dla niego kasa! Ciąży ci nie potwierdzi, więc normalne badanie może zrobić za 2 tyg. Od listopada nie minęło znowu tak dużo czasu! Pójdziesz jutro i on ci powie, że następna wizyta za tydzień, żeby potwierdzić ciążę! Ale to twój wybór. Ja na potwierdzenie zrobiłabym jutro betkę a z wizytą poczekała 2 tyg.
Loree
Robiłam w 24dc i 26dc pre-tet i był cień kreseczki, a potem w 28dc Quick-vue nie pokazał nawet cienia. Tego samego dnia zrobiłam betkę. W tym cyklu chyba nie będziemy próbować... Musze dojść do siebie. Troche się nakręcilam za bardzo i teraz mam za to nagrodę - mega rozczarowanie. @ jeszcze nie przyszła, ale myślę że jutro już będzie. Teraz to jeszcze musze przeżyć rozmowę z moim narzeczonym jak wróci z pracy. Znając jego ckliwość to sobie oboje popłaczemy... Eh...
Cień cienia- teraz sobie przypominam sytuację! Z tego wniosek ,że jak się robi test i wyjdzie pozytywny, to trzeba mieć ze 3 innej firmy w domu i powtórzyć. Ciekawe dlaczego tak jest z pre-test. Tylko się niepotrzebnie człowiek nastawi!
reklama
Dokładnie!!! Niepotrzebne robienie sobie nadziei... :-(Cień cienia- teraz sobie przypominam sytuację! Z tego wniosek ,że jak się robi test i wyjdzie pozytywny, to trzeba mieć ze 3 innej firmy w domu i powtórzyć. Ciekawe dlaczego tak jest z pre-test. Tylko się niepotrzebnie człowiek nastawi!
No cóż, sama sobie jestem winna, niepotrzebnie tak szybko robiłam te głupie testy.
Nauczka na przyszłość
Ja zawsze robiłam pre-test i nigdy wcześniej nie pojawiał mi się nawet cień... Dlatego mialam nadzieję, ze to coś oznacza...
Podziel się: