reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

WITAJCIE DZIEWCZYNY;-):-);-)
Po dluzszej przerwie znow postanowilam do was napisac (bo i tak czytam was prawie codziennie:tak:) U mnie brak czasu, zeby wszystko przeczytac co naszkrobiecie w ciagu dnia a co dopiero odpisywac na posty :-D.
U mnie bez zmian:-(Dzidzia jeszcze sie nie pojawila, mimo ze mialam nadzieje ze sie udalo, bo ten bol jajnikow, te klucia przez tydzien po owulce i ten dziwny bol w podbrzyszu - nigdy tego nie mialam a tu @ znow sie pojawila:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dzis jest moj 6dc i niedlugo znow sprobujemy:tak:. Co prawda jestem juz chyba prawie ..... w depresji :-D Teraz sie z tego smieje, bo mam dobry humorek, ale sa chwile tak ciezkie dla mnie, ze potrafie plakac 3godz:-:)-:)-( No ale moj maz mnie tak wspiera, ze gdyby nie on to ja juz bym sie poddala :tak:(mimo ze mi sie wydaje ze juz sie poddalam) No nic jak nie teraz to moze w nastepnym miesiacu - OBY:tak:

To normalne, ze sie zalamujesz, kazda z nas tak ma
;-) Trzeba podniesc czolo i przec do przodu :-D:-D:-D Dobrze chociaz, ze dzieci robi sie w przyjemny sposob :-D:-D:-D

reklama
To normalne, ze sie zalamujesz, kazda z nas tak ma ;-) Trzeba podniesc czolo i przec do przodu :-D:-D:-D Dobrze chociaz, ze dzieci robi sie w przyjemny sposob :-D:-D:-D

Tak wiem, ale czasem naprawde jest ciezko:tak::tak::tak::tak: A jak sobie poplacze to zawsze czuje sie lepiej i znow moge brnac do przodu:tak::tak::tak:. Zreszta ja juz tesknie za swoja rodzina tak bardzo, ze juz nie moge sie doczekac kiedy wroce do kraju a bedzie to prawdopodobnie czerwiec- lipiec tego roku :tak::tak:ALE SIE CIESZE, bo mysle ze potrzebuje teraz rowniez i rodzinki przy sobie a najbardziej siostry, ktora jest moja najlepsza przyjaciolka:tak:

Julitko a gdzie ty sie podziewasz???

W.kropeczko - Pozdrawiam Cie serdecznie i mam nadzieje, ze ten czas do staranek zleci ci bardzo szybko, bo wiem jak bardzo bys tego chciala:tak:Oczywiscie 3mam kciuki, zeby z kolankiem wszystko sie ulozylo tak jak powinno;-)

Marzenixx, Eve84, Bablyss - Powodzenia w pisaniu pracy;-). Wiem jak to jest i ciesze sie, ze mam to juz za soba:tak:

Pysia510 - Chyba staranka sie juz zblizaja co.....? Powodzonka

Lilu19 - Co tam u Ciebie slychac?

Olica, Kingus - A jak wy sie czujecie???:-)

Titanisku - To juz niedlugo:tak:Co tam u Ciebie slychac, bo dawno cie nie widzialam na forum, albo przeoczylam:sorry2:

Pozdarwiam wszystkie kobietki na tym forum, bo jest nas tak duzo, ze nie dam rady wymienic wszystkie :sorry2:

Ostatnia edycja:
Po dluzszej przerwie znow postanowilam do was napisac (bo i tak czytam was prawie codziennie:tak:) .

U mnie bez zmian:-(Dzidzia jeszcze sie nie pojawila, mimo ze mialam nadzieje ze sie udalo,​
Dobrze, że się odezwałaś :-) Doczekasz się zobaczysz, ja jestem najlepszym przykładem, że w końcu się udaje :tak::tak:

Olica, Kingus - A jak wy sie czujecie???:-)
Dziękuje dobrze, tylko dziś mam usg i siedzę jak na szpilkach ;-)

Przez tyle lat brak owu!!!! Ty wiesz ile tam zbukczeńców jest!!! Aż strach się bać!!!
Oby tym razem trafiły się dorodniaki, młodę i jędrne - jeżeli jeszcze takie są???? To też dobre pytanie.
No ale jajniki pracują bo na dupię nie mogę usiąść tak mnie kłują. Na szczęście dzisiaj ruch i latanie za mamą z reklamówkami. Dobrze że auto mam.
No ruch jak choroba...w aucie:):-) Jak nie możesz usiąść na swojej to może M. ci użyczy:-) albo wymasuje odpowiednio. A co, niech też się udziela:-)

Dobrze, że się odezwałaś :-) Doczekasz się zobaczysz, ja jestem najlepszym przykładem, że w końcu się udaje :tak::tak:
Kinguś, nie martw się... Musi być dobrze - tyle się wyczekałaś!!! dzidziuś czekał na odpowiedni moment i teraz będzie dobrze:-)

Kingus - Ja wierze, ze i na mnie przyjdzie czas, tylko to czekanie czasem mnie przerasta:-(A ty sie zrelaksuj troszke kobietko, przeciez nic sie nie dzieje, bedzie dobrze tak jak sama mi pisalas;-)Pozdrawiam goraco:-)
A teraz uciekam, bo mam wolne a ja siedze tylko przy kompie:-DZa oknem sliczne sloneczko, wiec ide na spacer, albo odwiedze kolezanke. Zdecyduje jak bede sie szykowac, bo jeszcze w pizamie siedze :-D papa

Ostatnia edycja:
My mamy przechlapane, najpierw stres co miesiąc czy przyjdzie @, później stres przed każdym badaniem a jak dzidziuś jest na świecie to też się martwimy ;-);-)

Teraz idę grzać zupkę i pomalutku się szykować. Dzięki Wam szybciej mi czas zleciał. Buziaki :biggrin2::biggrin2:

Ostatnia edycja:
WITAJCIE DZIEWCZYNY;-):-);-)

Po dluzszej przerwie znow postanowilam do was napisac (bo i tak czytam was prawie codziennie:tak:) U mnie brak czasu, zeby wszystko przeczytac co naszkrobiecie w ciagu dnia a co dopiero odpisywac na posty :-D.
U mnie bez zmian:-(Dzidzia jeszcze sie nie pojawila, mimo ze mialam nadzieje ze sie udalo, bo ten bol jajnikow, te klocia przez tydzien po owulce i ten dziwny bol w podbrzyszu - nigdy tego nie mialam a tu @ znow sie pojawila:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dzis jest moj 6dc i niedlugo znow sprobujemy:tak:. Co prawda jestem juz chyba prawie ..... w depresji :-D Teraz sie z tego smieje, bo mam dobry humorek, ale sa chwile tak ciezkie dla mnie, ze potrafie plakac 3godz:-:)-:)-( No ale moj maz mnie tak wspiera, ze gdyby nie on to ja juz bym sie poddala :tak:(mimo ze mi sie wydaje ze juz sie poddalam) No nic jak nie teraz to moze w nastepnym miesiacu - OBY:tak:

Kurczę mężatko- wiem są takie chwile, że ma się już naprawdę dosyć.
Też się nakręcałam jak znowu i znowu przychodził okres.
Fakt- w sumie wcześnie nam się udało, bo w 4 cyklu, ale jak tak sobie pomyślę to uważam, że dużo nam pomógł monitoring cyklu.
W poniedziałek pęcherzyk miał 23 mm i wieczorem tego dnia czułam, że pękł.
Jak w środę poszłam sprawdzic czy jest nadal to lekarz powiedział, że już nie ma i musiał w ten poniedziałek pęknąć.
Miałaś robiony monitoring kiedyś?

Olica, Kingus - A jak wy sie czujecie???

Zawsze rano jak wstaje tj. o 5 15 do 10 00 mam potworne mdłości, czasem już mam dosyć, nawet ciąża mnie tak nie cieszy jak czuję się tak fatalnie.......
Nic mi nie smakuje, a jeść trzeba, więc np bułkę jem pół godziny. Dosłownie się nad nią modlę.... masakra....

W sobotę idę zobaczyć czy jest w końcu zarodek, bo tydzien temu był tylko pęcherzyk ciążowy.

A ja poszlam do miasta i kupilam sukienke w kolorze mocha... na bank w nia nie wejde po kilku tygodniach gdybym byla w ciazy... no coz... w ten sposob sie pociesze jak @ przyjdzie. ;)

reklama
Do góry