reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witall -Doda ,Monia 100-witamy serdecznie w naszym gronie -ja chociaż nie pierworóka ,bo mam już dzieciątko ,ale jestem zaawansowana "starająca się"o drugiego bobaska.Cieszę się ,że tak tu na naszym forum robi się wesele ji ciągle nas przybywa.Jeszcze raz serdecznie witamy. ;D

reklama
Dziewczynki
my z mężem też mamy mnóstwo kredytów, bo za co mielibyśmy kupić mieszkanie :) Do tego trzeba mnóstwo w nim zrobić, kupić meble, praktycznie ic nie mamy....o kuchni to już nie wspomnę - nawet lodówki brak!
Ale co tam, jestem dobrej mysli, na pewno jakoś się ułoży i powoli do wszystkiego dojdziemy. A najważniejsze żeby dzidzia wróciła ze mną ze szpitała do własnego domku, a nie cudzego...tak sobie postanowiłam :D

Witam nowe koleżanki na forum.
Powodzenia :D

Witam ponownie :)
Nie wiem co się stało ale z takim uśmiechem się obudziłam dzisiaj że sama jestem w szoku... postanowiłam się już tak bardzo nie przejmować i być myśli co ma być to będzie a napewno wszystko jakoś dobrze się ułoży :) Teraz ciekawa jestem jak długo będzie mi dane pozostać w tak przyjemnym nastawieniu ;D Pozdrawiam cieplutko :)

Witam z ranka ;) hej Agnezz znowu ty w pracy ja przed (hihi)- życzę udanego dnia -nie meczącego;
Doda-witamy wsród nas, masz rację na wszystko przyjdzie pora, nie można się dołować!!!
Już jutro weekend ;D i mnóstwo czasu na "spędzanie z meżem" hihi
Znaleźliśmy parę ofert domkow- idziemy oglądaać dam znać czy znaleźliśmy gniazdko. Buziaczki dziewczyny udanego i mało sterującego dnia życzę (sobie też ;D)

Izabelka udanych łowów na mieszkanko :) Dawaj znać co i jak.

A ja dzisiaj odbieram klucze, a w weekend przeprowadzka....Hurra!

Hej Hej Dziewuszki:)
Byłam wczoraj u lekarza..stresuje mnie myśl, ze moze niedługo w trójkę tam pojdziemy:)...:)mi do szczescia potrzebny jest jedynie dzidzius..Coprawda jestesmy w trakci budowy..kazdy grosz potrzebny.., ale na pewno nie bedę czekała, (wiecznosci:)az skonczymy..mamy mieszkanie..a tamto-niech sie buduje..My chcemy Dzidziusia!:)
Izabelko powodzenia-ja pamietamjak ok rpoł roku szukałam działki budowlanej..a potem jak wypatrzyłam sobie wymarzone miejsce- pol roku starania, by to była nasza działka budowlana:)..Wytrwałosci i cieprliwosci potrzeba we wszystkim!:)
Agnezz-wiele radosci Wam życzę....przypomniało mi sie, jak my z mezem sie cieszylismy z remontów..przeprowadzek..swietna zabawa robic coś-tak waznego tylko dla siebie!
Witam nowe na forum!:)Pozdrawiam Was!!

Tak kobitki remonty i urządzanie swojego gniazdka to niezła frajda. Nawet jeśli się nie ma zbyt wiele kaski to zawsze można sobie je jakoś ładnie niewielkim kosztem urządzić. Ostatecznie "nie od razu Kraków zbudowano".

Ja chyba zagram jutro w totka ; :D moze się los uśmiechnie i wpadnie pare groszy ;D Kiedyś raz wygrałam 10 zł a zainwestowałam 2,50 zł więc byłam do przodu całe 7,50 zł hehe.

Ponieważ jestem po owulacji, to w weekend biorę się do sprzątania mieszkanka no i musze dokończyć 1 rozdział pracy bo mało czasu zostało mi na oddanie go do recenzji, zwłaszcza, że niedługo sesja. :D

reklama
Cześć Wszystkim "Przyszłym mamą" :)
Po pierwsze Izabelko życzę udanych "łowów", Agnezzz troszę Ci zazdroszczę (ale nie zrozum tego jakoś źle!!!), bo przypomina mi się jak my z mężem się wprowadzaliśmy... :) Coś fajnego a jednocześnie mnóstwo zabawy :)
My z mężem spędzimy troszeńkę mniej miło weekendzik... a wszystko przez @ ... grrr... No cóż :) Ale myślę że wkońcu "jej" się znudzi i da mi na kilka miesięcy spokój ;D ;D ;D ;D ;D ;D OBY SIĘ WKOŃCU NAM WSZYSTKIM UDAŁO :) Wczoraj znów złapałam dół :-[ Mam koło domq wśród sąsiadów 4 maleńkich bobasków... więc troszkę mi było smutno :-[ Ale postanowiłam że się nie poddam!!! Mam nadzieję... że już niedługo wszystkie z tego forum zagościmy w "Galerii Brzuszków" :) No napewno się doczekamy :) Eh.....
Miłego weekendziku Wam życzę a tym co nie mają jeszcze @, niech Wam ten weekendzik "zafasolkuje" :)

Do góry