reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po tabletkach antykoncepcyjnych

Zaś ja brałam krążek NovaRing przez 3 lata.. W styczniu odstawiłam i nadal się staramy 🙈 każdy organizm jest inny trzeba mieć nadzieję 🤭☺️

reklama
Zaś ja brałam krążek NovaRing przez 3 lata.. W styczniu odstawiłam i nadal się staramy 🙈 każdy organizm jest inny trzeba mieć nadzieję 🤭
Ja też przez 2-3 lata stosowałam NuvaRing i po 8 miesiącach po odstawieniu sie udało zajść, na dodatek lekarz stwierdził w styczniu torbiel a w lutym zaszłam i teraz czekam na listopad z terminem porodu.

Ja bylam na tabletkach prawie 10 lat z dwoma krótkim przerwami, odstawilam w grudniu 2019 i do tej pory nic :( @mialam w miarę regularnie do maja, potem coś nie chciał przyjść więc dostałam Duphaston, teraz znowu powtórka z rozrywki 63 dc i dalej nic. Wszędzie czytam że dopiero po roku powinnam się zacząć martwić że nam się nie udaje, ginekolodzy też mnie z odprawiaja z kwitkiem, myślicie że to już moment żeby poszukać jakiejś kliniki? Czy jeszcze czekać cieroliwie. Z każdym miesiącem mi coraz ciężej na serduchu

reklama
Ja bylam na tabletkach prawie 10 lat z dwoma krótkim przerwami, odstawilam w grudniu 2019 i do tej pory nic :( @mialam w miarę regularnie do maja, potem coś nie chciał przyjść więc dostałam Duphaston, teraz znowu powtórka z rozrywki 63 dc i dalej nic. Wszędzie czytam że dopiero po roku powinnam się zacząć martwić że nam się nie udaje, ginekolodzy też mnie z odprawiaja z kwitkiem, myślicie że to już moment żeby poszukać jakiejś kliniki? Czy jeszcze czekać cieroliwie. Z każdym miesiącem mi coraz ciężej na serduchu
no właśnie, kurczę wszędzie czytałam że antykoncepcja brana długo bez przerwy nie powoduje problemów z zajściem w ciążę ale jak widać to wcale nie prawda. 10 lat przyjmowania tabletek non stop z 2 tylko krótkimi orzerwami to szmat czasu... Ale mimo wszystko trzymam mocno kciuki żeby klinika nie była potrzebna. Może spróbuj jeszcze poszukać innego na prawdę dobrego ginekologa. A jak on niepokoje to wtedy chyba nie zostaje nic innego jak klinika, ale ja bym chyba jednak spróbowała z innym lekarzem jeszcze.

Do góry