reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Wyslalam swoj wykres tempki z opisem do mojej gin mailem...
Zobaczymy co napisze bo juz glupieje.... niby tempka troszke spadla ale np mialam intensywny weekend,podroz i emocje.... sluz czysty,sama nie wiem...

reklama
Dziewczynki jesteście kochane :*

Marta-l życzę dobrego samopoczucia no i żeby ze świnką było wszystko ok.
Myszka2829 racja, przybornika nie mam celna uwaga dzięki! Wyleciał mi z głowy.
Fifka życzę żeby Młody jak najszybciej i bezproblemowo "ozębiał" ;-)
Karmisz nadal? Hmm fajnie by było jakby się okazało że ten Twój dzisiejszy spadek to na implantację ;-)
Nanulika ja zwyczajnie sięgnęłabym po progesteron, bo wolę dmuchać na zimne. Absolutnie nie chcę straszyć, tylko piszę co sama bym robiła gdyby to był mój wykres.
Jeżeli z ciążą jest wszystko ok, to progesteron nie zaszkodzi. A jeżeli jest coś nie tak, to może pomóc. Dlatego bym brała, bo nie może wyrządzić krzywdy a ewentualnie pomóc, gdybym nie brała a coś by się stało, to potem bym sobie wyrzucała -ale to jest moje zdanie i wcale nie musi być słuszne!

Kłuje mnie brzusio w dole ciekawe co tam się dzieje - jakbym miała usg w domu to bym pewnie pod nim podłączona cały czas siedziała :-D

Dobrze że zadzwoniłam do przychodni bo w tym tygodniu jest czynna tylko popołudniu. I znów bym na marne pojechała, teraz to bym się wściekła.

Nanu gin albo rodzinny ;-)

Danutaski tak mi sie rzucilo w oko, a z doswiadczenia wiem ze najlepiej miec wszystko pod reka... bo malej nie mozesz zostawic na przewijaku i odejsc nawet na krok ;-) ja osobiscie planuje polke nad przewijakiem, a przybornik kolo wanienki ;-)
aha i karuzela chyba lepiej jak jest z boku lozeczka przymocowana, bo dzidzia nie patrzy za glowe tylko przed siebie (takie byly moje spostrzezenia z Tomaszkiem) sorki ze sie tak madrze :-(

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny
ja dzisiaj jakos okropnie sie czuje,a jeszcze musze na 12 do pracy.Kreci mi sie okropnie w glowie chyba ta zmiana pogody.Badania u specjalisty na badania gentyczne 27.09.o 11.15.I mialam dzisiaj okropny sen ze wszystko sie powtorzylo z pierwszej ciazy.Okropnie sie boje...
Danutaski to teraz trzymamy kciuki!!!A pokoj oczywiscie super!!!
Sweety dobrze ze jednak sie przyjeli i wiesz co i jak.Odczekaj cykl albo dwa i do dziela.Powodzenia!!!

Danu nie ma szans... w ogóle nie było seksów trakcie owulacji... :-( Nie nie karmię już od ponad miesiąca. Laktacja całkowicie już zanikła.

Na dodatek właśnie zaczęły ze mnie lecieć skrzepy ciemniej krwi... a dzisiaj jest 5dcpo.... noż $^^&$#a.....

Nanu
mam nadzieję ze gin szybko sci odpiszę...

reklama
hej

Marta-I oj to znowu nici z wizyty? szkoda zwierzaczka.:-(a ja mam wizyte w czwartek czyli po Tobie na pewno Twój Maluch juz megaduży jest chłopak;-)

Sweety no współczuję tego co przezyłaś ostatnio organizm troszke szaleje ale w końcu wszystko sie unormuje, powodzenia.

Dziewczyny mam dość wstydliwe pytanie, co może oznaczać rozciągliwy śluz w ciąży, miałam parokrotnie nie cały dzień raczej jednorazowo w ciągu dnia, wizyte mam w czwartek i sie martwię. ?

Do góry