reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Mamy rok ♡♡♡
20190624_151159.jpeg
received_1734129116641113.jpeg

reklama
Wiktor też pozdrawia ciotki [emoji8]. Mały 18 skończył 15 miesięcy i ten czas zdecydowanie za szybko leci. Taki z niego rozrabiaka, że mam przy nim oczy do okoła głowy i musze z wyprzedzeniem przewidywać każdy jego krok [emoji85][emoji16][emoji23].
IMG_20190624_104456.jpeg
IMG_20190607_091034.jpeg

90 natka hej miałam się odezwać wcześniej ale jeszcze w stresie jestem.. byłam w tamten czwartek na wizycie dzidzia jest ale tak maluszka że ledwo można było zaobserwować pulsowanie serduszka.. czyli jest mniejsza niż powinna bo ja już 8t3 d... Więc jeszcze wstrzymuje się z entuzjazmem po życie mnie już nauczyło że nie ma co się za wcześnie cieszyć.... 10.07 kolejna wizyta jak będzie wszystko ok to roztrabie światu że stał się cud[emoji3526]

90 natka hej miałam się odezwać wcześniej ale jeszcze w stresie jestem.. byłam w tamten czwartek na wizycie dzidzia jest ale tak maluszka że ledwo można było zaobserwować pulsowanie serduszka.. czyli jest mniejsza niż powinna bo ja już 8t3 d... Więc jeszcze wstrzymuje się z entuzjazmem po życie mnie już nauczyło że nie ma co się za wcześnie cieszyć.... 10.07 kolejna wizyta jak będzie wszystko ok to roztrabie światu że stał się cud[emoji3526]
Hej, myślałam o Tobie. Wierzę że wszystko będzie dobrze, przy późnej owulacji zawsze będzie taka różnica licząc od @, więc mam nadzieję że to dlatego lekarz môwi że dzidzia mała jak na ten czas. Najważniejsze, że jest ❤️ i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :)

@mfifi04 co kochana u Ciebie? Jak praca? :)
Hejka [emoji3] dzieki ze pytasz. Wlasnie minal rok w nowej pracy. Nie powiem lekko nie jest ale kasa wieksza. Poza tym hestem w trakcie prawka. W piatek bede miala 4 podejscie. Co do staran leza i czekaja na odpowiedni moment [emoji52]
Opowiadaj co u Was? Jak chlopaki?

Hejka [emoji3] dzieki ze pytasz. Wlasnie minal rok w nowej pracy. Nie powiem lekko nie jest ale kasa wieksza. Poza tym hestem w trakcie prawka. W piatek bede miala 4 podejscie. Co do staran leza i czekaja na odpowiedni moment [emoji52]
Opowiadaj co u Was? Jak chlopaki?
Chłopaki rosną jak na drożdżach. Ja teraz też zmieniam pracę z przeniesienia (na mój wniosek) to stara dyr. pastwi się psychicznie bo "smialam odejsc" ale jeszcze do 11go potem urlop A od 1.08 papa ;)
To może już pora odkurzyć to co leży i czeka? :)

reklama
Chłopaki rosną jak na drożdżach. Ja teraz też zmieniam pracę z przeniesienia (na mój wniosek) to stara dyr. pastwi się psychicznie bo "smialam odejsc" ale jeszcze do 11go potem urlop A od 1.08 papa ;)
To może już pora odkurzyć to co leży i czeka? :)
Czasem takie zmiany sa super. Dobrze ze zmieniasz prace [emoji3] oby na lepsze.
Odkurze napewno czekaja na odpowiedni moment

Do góry