reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi czy iść do lekarza
Jak odbiorę będę ???
Wiem że widać nie bd nic
Ale leki pewno da
Tak się boję
Kochana zadzwoń do lekarza i zapytaj co masz zrobić jak tak zrobiłam po pozytywnym tescie miałam w domu duphaston kazał odrazu brać i na spokojnie umówić się na wizytę za dwa tygodnie [emoji1] będzie dobrze daj znać jak będziesz miała wynik bety [emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png

@mfifi04 kurde nie wytrzymałam wstałam wcześnie po 5 mówię zrobię test ,a tu dupa test się rozlał [emoji28][emoji23]. I dalej nic nie wiem ,a miałam dwa tyle ,ze siuski już wylałam. To chyba fatum na tej grupie [emoji23].Dalej czekam do jutra,a tak jak by coś wyszło to bym do giną może się dostała jeszcze przed majówka po coś na podtrzymanie.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi04 kurde nie wytrzymałam wstałam wcześnie po 5 mówię zrobię test ,a tu dupa test się rozlał [emoji28][emoji23]. I dalej nic nie wiem ,a miałam dwa tyle ,ze siuski już wylałam. To chyba fatum na tej grupie [emoji23].Dalej czekam do jutra,a tak jak by coś wyszło to bym do giną może się dostała jeszcze przed majówka po coś na podtrzymanie.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój pierwszy też był rozlany

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry