reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Oleczko to jestesmy razem:* Musi byc dobrze!!Tez sie boje ale co ma byc to bedzie!Wierze ze 2 raz pod rzad to sie nie przytrafi..

Xsenia ja bralam 2 razy castagnusa tabletki i zaraz po nim od razu zaszlam takze nie wiem..a Ty co bierzesz? Ile sie juz starasz?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oleczko to jestesmy razem:* Musi byc dobrze!!Tez sie boje ale co ma byc to bedzie!Wierze ze 2 raz pod rzad to sie nie przytrafi..

Xsenia ja bralam 2 razy castagnusa tabletki i zaraz po nim od razu zaszlam takze nie wiem..a Ty co bierzesz? Ile sie juz starasz?

Millo idziesz zrobić bete czy przyrasta?? Kiedy zamierzasz iść do lekarza?? Ja pójdę chyba ok 30 marca. Mam nadzieję że limit nieszczęść wyczerpalysmy...:):):)

Dziewczyny po jakim czasie od poronienia mialyscie @ bo u mnie jeszcze nic ...:(poroniłam 20.02

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
ja poroniłam 26.2 małpa 1.04.Podobno małpa powinna się pojawić do 6 tygodni. Jak się nie pojawi warto iść do gina zbada Cię i wrazie potrzeby da coś na wywołanie.Nie wiem jak to jest przy bardziej zaawansowanych ciażach.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Millo idziesz zrobić bete czy przyrasta?? Kiedy zamierzasz iść do lekarza?? Ja pójdę chyba ok 30 marca. Mam nadzieję że limit nieszczęść wyczerpalysmy...:):):)
Dziewczyny bardzo Wam gratuluję i tez mam nadzieje ze nieszczęścia są juz za nami i żadnej z nas się już sie nie powtórzy taka tragedia ja bardzo w to wierzę i staram się być dobrej myśli chociaż nie jest łatwo [emoji5] wizytę mam we wtorek bardzo proszę trzymajcie za mnie bardzo mocno kciuki [emoji110] mam nadzieje zobaczyć piękna fasolkę z bijacym serduszkiem [emoji5][emoji5][emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png

Dziewczyny bardzo Wam gratuluję i tez mam nadzieje ze nieszczęścia są juz za nami i żadnej z nas się już sie nie powtórzy taka tragedia ja bardzo w to wierzę i staram się być dobrej myśli chociaż nie jest łatwo [emoji5] wizytę mam we wtorek bardzo proszę trzymajcie za mnie bardzo mocno kciuki [emoji110] mam nadzieje zobaczyć piękna fasolkę z bijacym serduszkiem [emoji5][emoji5][emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png
Marta czekamy na DOBRE informacje. Musi być dobrze. Trzymamy kciuki :)

Oleczka ide jutro na bete i w srode a do gina najwczesniej 10 kwietnia.Wczesniej sie boje.. bo ja mialam pozno owulacje to o ciaza mlodsza niz obliczenia beda.

Castagnus pomaga zajsc w ciaze bo obniza prolaktyne a podnosi progesteron

Xsenia ile sie juz staracie?

reklama
Oleczkaa to normalne ze sie boisz. Staraj sie umawiac czesciej do lekarza
Jak nie bierzesz lekow to dotrzymaj do 7 tygodnia. Jesli bierzesz to zmykaj od razu. To trudny czas i bedzie sie dlugo ciagnal mam nadzieje ze lepiej bedzie juz jak bedzie czuc ruchy dziecka.
Dziewczynki nie poddawajcie sie porobcie badania zwlaszcza po poronieniach. Ja to wiem ze warto, mi wszystko wychodzilo ok a nie wyszla trombofilia. Przez glupia wiare lekarzowi ktory twierdzil ze nie ma sesu badan robic bo nic nie wyjdzie stracilam dwoje dzieci. Juz dwoch lekarzy i genetyk powiedzialo mi ze najprawdopodobniej ronilam przez mutacje a wystarczylo tylko acard brac. Oni to mowili nie wiedzac wczesniej ze w pierwszej ciazy bralam acard i dziecko urodzilo sie zdrowe

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry